ce fel de dvd player?
Raspunsuri - Pagina 2
helbi spune:
Mihaela, daca te intereseaza, pot sa te ajut va vezi pagina. daca ai YM, da-mi un PM.
Sau, unde te pune sa introduci PLZ-ul da, de ex. 60598. Apoi, alege Angebote ab Montag 21.11.2005 si exact in partea de jos e acest dvd.
Cit despre locul unde sunt facute.....daca ai vedea cita marfa e adusa din Ro, Turcia, China, de ex.....
olim spune:
Eu am facut cadou unul in vara la o nunta si l-am luat de la metro cu 1.500.000 cred.Nu mai stiu exact ce marca era.
Cat despre garantie, in UE la orice produs ca re l-ai cumparat ai 2 ani garantie prin lege, dar in Romania ai numai un an.
Si sa nu crezi ca daca e LG e facut in America, ca acum doar toate sau aproape toate se fac in china, japonia sau mai stiu eu pe unde.
mihaela_s spune:
helbi, am reusit! Nu e de marca, dar arata bine si are mlte compatibilitati. Totusi, nu am inteles ce inseamna divx3.11, 4.0,5.02...?
olim, siu si eu ca daca e LG nu e din America, dar macar e marca respectiva si au un standard de caliatate, nu ca astea care sunt fara renume...ma gandesc sa nu fie de genul celor aparuute imediat dupa revolutie: pawasonic, somy...etc!
Acuma mai ramane de vazut daca sunt compatiibil pentru cd-uri aduse din SUA...daca nu, atunci va ramane comp. pentru vizionarea lor.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
helbi spune:
Mihale,a sincer nu ma pricep nici eu, dar ma gindesc ca fiind destul de complx, va citi mai multe formate. Ca aici mai sunt DVD-uri si la 30 euro, dar fara DVX, iar eu am ceva filmulete in formatul asta.
Cit despre citirea celor aduse din SUA.....eu am pe cineva care si-a adus din SUA DVD player ca sa poata citi dvd-urile cumparate deacolo. Si tipul are in casa cam toata aparatura electronica, care iti poate trece prin cap si numai de firma.
Ai dreptate cu no name-urile, dar cind te gindesti ca dai 40 euro pt 2 ani, merge (asa cum e la mine).
Mult succes in alegerea unui model care sa va satisfaca din mai toate pctele de vedere.
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
helbi, am reusit! Nu e de marca, dar arata bine si are mlte compatibilitati. Totusi, nu am inteles ce inseamna divx3.11, 4.0,5.02...?
Aceste date sunt de fapt codecurile pe care le citeste acel dvd (codecuri = tehnici de compresie folosite pentru a face dintr-un DVD de 4 giga un film de 700 mega ca sa-l pui pe un CD si sa-l vezi pe computer)
Problema cu DVD-urile de firma (care sunt si scumpe) este ca nu citesc aceste codecuri (si CD-urile of course cu filme) si trebuie sa cumperi DVD-uri originale.
Daca DVD-ul nu o sa citeasca CD-urile americane, poti sa le citesti pe un computer si sa le transformi apoi cu un program de copiere intr-un format (codec) care poate fi citit de aparatul tau.
Mult succes la cumparaturi – asteptam sa ne inviti la Ice Age 2 (cand apare, evident !)
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by helbi
Mihaela. hai sa-ti spun si cum e la mine. In 2001 am luat un DVD Universum (in RO nu e cunoscuta marca, dar in DE , da) . A fost vreo 500 marci. Merge f. bine si acum, DAR nu pot pune in el decat originaluri. Pur si simplu nu citeste un CD, DVD copiat/piratat
eu am intrat la subiectul acesta pt. ca vroiam sa ne luam un dvd universum, din revista quelle(4,5 mil.); am auzit de firma, stiu ca e buna, dar nu am avut habar ca citeste doar dvd-uri originale,asa incat m-ai salvat de la o afacere proasta.
am inteles din ce ati postat pana acum ca pt. romani, care au o multime de dvd-uri/cd-uri piratate, nu merg aparatele de firma; dar am o cunostinta ce si-a luat un dvd no name si, inchiriind dvd-uri originale de la un magazin a avut de multe ori surpriza ca de la un anumit moment al filmului aparatul sa nu-l mai "citeasca", probabil ca erau dvd-urile prea uzate.de aceea am dedus ca un aparat de firma ar preintampina aceasta neplacere.
pana la urma tot nu stiu ce sa-mi iau, mai astept si eu sugestii.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
helbi spune:
Teodora, eu de la Quelle l-am luat, dar in 2001. Nu erau prea multe modele atunci (ca abia aparusera). Al meu a fost scump. Ce pot sa-ti spun este ca firma Universum e buna. Eu mai am de la ei combina muzicala dolby, luata odata cu dvd-ul. In aproape 5 ani de folosire, nu am avut nici o pb.
Uita-te la DVD-uri sa citeasca mai multe formate. Sau, daca vrei, da-mi pe PM DVD-ul pe care te gindeai sa-l achizitionezi, si ma uit si eu aici la Quelle.de si-ti mai dau info.
Cit priveste DVD-ul care nu a putut fi citit, eu cred ca era uzat.
Teodora D. spune:
Helbi, multumesc! DVD-ul Universum de care ziceam e de fapt un "home cinema""heimkino system",cu dvd-player, cd-player,scrie ca reda si formatul video,mp3 si o multime de alte formate, dar nu gasesc un cod ca sa iti spun exact ce tip e. eu m-am dezumflat cand am citit ca la aparatele de firma merg doar dvd-urile originale.
iar cunostintei mele aparatul nu i-a citit o multime de filme, nu doar unul.
am vazut un "toshiba" player la vreo 3 milioane, am o parere buna despre firma, dar daca si asta citeste doar originalele? are cineva?
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
helbi spune:
Teodora, daca scrie ca reda mai multe formate, ar fi ok. Dar eu de ex. vreau acum unul care sa redea si DVX.sau MPEG$ (am inteles ca ar fi cam acelasi lucru).
Nu stiu ce sa zic de Toschiba, ca nu am nici o cunostinta care sa aibe.
mihaela_s spune:
Dar de www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=2061&idcat=267" target="_blank">asta ce parere aveti?
Mersi mult pentru detaliile tehnice Darael, invitatia ramane in picioare .