ce fel de dvd player?
Raspunsuri - Pagina 3
codruta_grg spune:
Noi am luat unul Daewoo, care citeste de toate, inclusiv subtitrarile de la cd-uri. l-am luat in vara, cu 5 milioane de la Media galaxy si apoi l-am vazut in Metro cu 1 milion mai ieftin. Acuma cred ca e la jumatate de pret.
Codruta & Petra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
Pegasis spune:
Noi avem un E-boda. Merge de n-are aer...
Mihaela, ala de care zici tu in link-ul ala pare ok (mai ales la banii aia...), da' sa mor daca am auzit de firma producatoare... Intra si tu pe forum/softpedia.com si citeste, ca-s multe topicuri pe teme de dvd-uri.
Succes la cumparaturi!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
helbi spune:
Am cumparat DVD-ul de care vorbeam zilele trecute. A fost 40 euro, am garantie 2 ani si in acest timp, oricind se strica mi se repara gratis sau mi se returneaza banii (sau un altul nou).
Se vede bine la el. Pina acum e ok.
Spor la cumparaturi si bafta de un aparat bun!
mihaela_s spune:
Super Andreia! Sa-l folositi sanatosi si fara probleme mult mai mult decat astia doi ani...!!
Eu am hotarat sa mergem la Metro sa vedem ce e pe acolo, insa abia luna viitoare, cand vom avea timp. Aici in oras aam studiat piata si nu gasesc nimic mai ieftin de 2 mil jumate, 3 mil. Iar ce am gasit pe net nu au pe stoc.
Mersi de sfaturi!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by helbi
Am cumparat DVD-ul de care vorbeam zilele trecute. A fost 40 euro, am garantie 2 ani si in acest timp, oricind se strica mi se repara gratis sau mi se returneaza banii (sau un altul nou).
Andreia
40 de euro?????
spune-mi te rog Andreia, ce marca e?
s-a oferit o cunostinta sa ne aduca din Germania un dvd recorder cu 110-120 euro, mie mi se parea o afacere buna,probabil tu ti-ai luat player.
daca e sa luam ceva din Ro, sotul s-a hotarat pt. e-boda, i-a mai spus un prieten ca e f.bun si vede subtitrarile (ca si asta poate fi o problema).
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
helbi spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Originally posted by helbi
40 de euro?????
spune-mi te rog Andreia, ce marca e?
s-a oferit o cunostinta sa ne aduca din Germania un dvd recorder cu 110-120 euro, mie mi se parea o afacere buna,probabil tu ti-ai luat player.
daca e sa luam ceva din Ro, sotul s-a hotarat pt. e-boda, i-a mai spus un prieten ca e f.bun si vede subtitrarile (ca si asta poate fi o problema).
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
Teodora, DVD-ul meu e play-er si intr-adevar a fost 39,90 Euro (in oferta de sapt. asta de la Penny). Tot acolo am inteles ca au avut si DVD_ recorder cu 139 parca. Marca este una no name (Red Star), dar mie imi e suficient. Am scris ca citeste TOTE formatele (ma interesa in mod special DVX).
Daca ai pe cineva care iti paote aduce din DE, sapt. viitoare am vazut in oferta de la Lidl unul mai "tare" parca si cu 3 ani garantie. Poate mi-l iau pe asta si pe celalalt i-l fac cadou:
http://www.lidl.de/de/home.nsf/pages/c.o.20051128.p.Slimline-DVD-Player.ar28
helbi spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
Super Andreia! Sa-l folositi sanatosi si fara probleme mult mai mult decat astia doi ani...!!
Eu am hotarat sa mergem la Metro sa vedem ce e pe acolo, insa abia luna viitoare, cand vom avea timp. Aici in oras aam studiat piata si nu gasesc nimic mai ieftin de 2 mil jumate, 3 mil. Iar ce am gasit pe net nu au pe stoc.
Mersi de sfaturi!
Merci mult Mihaela. Sunt multumita, dar cum am scris si Teodorei, am sa merg luni sa-l vad si pe cel de la LIDL ca diferenta e de 10 euro, dar are 3 ani garantie, si mai multe optiuni.