Sezatoarea canadiana (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

rujeola = pojar = measles

Arinna, nu faci medicalele la OIM? Daca da, nu le vei primi in mana, probabil ca le vor trimite ei in plic in Canada, acolo unde sotul tau depune aplicatia. Dar astea sunt doar presupuneri, cred ca un telefon la OIM te-ar lamuri cel mai bine. Oricum, noi cand am facut medicalele nu am vazut rezultatul lor, OIM le-a trimis la Viena unde ni se procesa dosarul si acolo s-a dat verdictul final, dupa care am primit scrisoarea pentru viza.

Denisa, intr-un an de zile de stat cu bebelina o sa-ti vina gandul cel bun cu privire la afacere. Doamne ajuta iti zic si eu!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ana multumesc pentru informatii! ma gindesc ca daca mi-as gasi un job in Laval ar fi super bine.Nu ma deranjeaza ca nu sunt zgiriie nori...unde e centru acela recreativ? as avea tare multe intrebari... si eu cred ca mi s-ar potrivi mai mult Lavalul.Mi s-a parut ca e mai verde si mai curat, sau cel putin asa l-am vazut in scurtele noastre iesiri in zona...oricum mai studiem citeva luni piata muncii si preturile caselor.

Denisa sper sa reusesti sa faci bb-ii asa cum ti-ai propus, la distante mici, mie nu mi-a iesit iar acum sunt alte prioritati.
In ce domeniu ti-ai propus sa faci afacerea?nu am retinut in ce domeniu lucrezi, sorry.

Donia pai de ce muncesti asa mult?sau ai fost de noapte?
ce-ti mai face gaza mica?

Laurajr felicitari pentru job!!sa fie intr-un ceas bun!

seara frumoasa tuturor!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Emily--spersa fac bb2 repede, o sa ne straduim clar- afacerea cred ca pe marketing-website intai si dc nu merge am alta idee, poate mai imi vin idei pina atunci.Bafta cu scoala si tie si fa-i loc si lui bb2, ca mereu gasim noi cate ceva.

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Donia,

...in formularele oficiale scrie: " the DMP will give you the second copy of the form IMM1017Efc as proof you underwent the medical examination.You must include this copy with yaur immigrant application when you send it to yaur sponsor...." si altele...

Intre timp am sunat la OIM si m-am programat decembrie, se putea si mai repede, la inceputul lunii, da cica nu trebuie sa fii in perioada CM...
E un robot telefonic care iti spune tot ce trebuie sa ai la tine...Apoi la programare mi-au zis sa imi rezerv toata ziua- deja aflasem ca dureaza mult cu Medsana aia ...O sa-i inteb atunci cum intru in posesia formularului pe care trebuie sa-l trimit,care se pare ca dovedeste vizita medicala dar nu indica si rezultatele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

...am vrut sa scriu your dar sunt obosita rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

postez si aici poate cineva e interesat pt zona toronto
Caut roomate intr/un 2 bedroom la intersectia Midland Ellesmere.
Zona f linistita la 3 minute de metrou,ttc la usa blocului,in apropriere de 401,Higland Farms,Scarborough centre,linc.
Toate utilitatile sunt incluse,internet high speed,telefon,cablu tv,rcare .... 520 cad
tel 416 285 9234 cell 647 400 9234 sau mail angelpislaru@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelor, mu;ltumesc mult de tot pt incurajari, sunteti fantastice !!!
am nevoie de o aduc pe mama cat mai repede, pt ca voi lucra in schimburi si nu am gasit inca pe nimeni sa stea cu fata de la 4.30 la 11.30 pm , sa o ia de la gradi, 3etc .
Cred ca voi risca sa aplicam acum pt mama, sper sa primeasca totusi viza, ma gandesc si ca e salariata, si asta ar insemna clar ca nu are de gand sa ramana aici , in Ca.

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laura- inca odata Felicitari pt job!
Nu et stresa cu viz amame tale, ca i-o da clar, mai aels ca are familei si n ro, peste 45 de ani nu isi pun astai probleme si va fi bine. Bafta!

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Fetelor, poate dau si eu cu batu'n balta, dar rujeola nu e varsat de vint, care e chicken pox?

Roseola e alta chestie, din experienta proprie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Laurajr- nu cred sa ai probleme cu mama ta daca sotul tau lucreaza ( eu l-am chemat acu doi ani pe cumnatul meu, invitatia am facut-o eu ptr ca sotul nu lucra atunci si a primit viza).Ce vreau eu sa iti spun -poate stii, dar e o chestie importanta, mai ales ca mama ta vine prima data- e sa o pregatesti un pic pe mama ta pentru interviu. E f important sa nu spuna ca vine sa te ajuta cu fetita.Sa spuna ca vin sarbatorile de iarna si vrea sa fie cu voi, ca ii e f dor de nepotica si chestii de-astea de familie.
si sa nu cada in capcana la intrebarile daca vrea sa ramana definitiv in Canada.

Felicitari pentru job!

Sofronica

Mergi la inceput