Sezatoarea canadiana (36)
Raspunsuri - Pagina 10
gabid spune:
http://www.laposte.fr/pere-noel/choixversion.php
Aici puteti scrie si scrisori...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
Donia spune:
Rosa, varicela = varsat de vant = chicken pox
Arinna, mi-e clar de acum, e diferita emigrarea prin sponsorizare. Iti doresc sa treci repede prin tot procesul si sa ajungi langa sot. Cam cat dureaza pana iti iese viza?
Emilly, pana acum m-am zbatut cu doua servicii, dar am renuntat la cel vechi, mai am doar un week-end acolo si am scapat. Sunt atat de fericita ca de acum nu voi mai lucra decat un week-end pe luna! Parca duceam vieti paralele, eu la servici, ai mei se distrau si ei cum puteau.
Roxana e obosita tare de cand a inceput scoala, adoarme saraca pe unde poate, in masina cand o luam de la scoala, pe canapea asteptand masa de seara, in magazine la cumparaturi... noroc cu carucioarele din supermarket!
Si gaza voastra? Ii merge bine la gradi?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
khristin spune:
Si eu tot asa stiu ca "chicken pox" e varicela, testata pe fiimea . Rosa, ce mai faci tu? Nu te-am mai vazut de o vreme pe aici...
In alta ordine de idei, am dat si eu testul de cetatenie azi, nu stiu inca raspunsul, dar am un feeling c-am trecut . Acusi ma duc sa jur credinta reginei.
Denisa, la cat timp dupa examen, ai fost tu chemata? Cand intri in concediu de maternitate? Tot asa pe metereze esti? Ti-au gasit inlocuitoare pana la urma? Cum mai e Emma?
In rest, intre prezentari, conferinte, tone de teme care-mi macina nervii, astept cu nerabdare sarbatorile de iarna , sa-mi incarc bateriile.
Cristina
noi si poze mai noi
Laura B spune:
Laura, felicitari pentru job!
Arinna, si eu am venit in Canada tot sponsorizata de sotul meu. Dar se pare ca s-au mai schimbat procedurile fata de acum 4 ani... La noi a fost ceva de genul: Andrei a facut actele de sponsorizare si le-a trimis la Immigration aici, in Canada, impreuna cu ce trebuia sa platim. Cei de aici au trimis la Bucuresti dosarul; Consulatul din Bucuresti mi-a trimis acasa prin posta o lista cu acte pe care trebuie sa le depun la ei si mi-au dat si trimiterea la vizita medicala. Pe care am facut-o pe undeva pe langa Casa Scanteii (... parca ). Nu mi-au dat nimic la mana, si nici nu mi-au spus daca e in regula sau nu. Pe hartia pe care mi-au trimis-o ca confimare ca actele date de mine la Consulat au fost primite si dosarul e in lucru scria clar ca avem de asteptat minim 6 luni (perioada in care nu are nici un rost sa sun eu sau Andrei la ei ca sa ne interesam de situatie). La 6 luni si 1 zi am fost la Consulat ca intreb cum stau si mi-au cerut pasaportul sa-mi puna viza
Bafta!
Editare: In legatura cu vizita medicala, nu stiu daca tie ti s-a spus in clar dar daca cumva ai avut vreo interventie chirurgicala iti va trebui si biletul de iesire din spital (eu avusesem cu un an inainte o operatie si mi-au cerut bilet de iesire din spital in original, copie + traducere legalizata).
Laura
Laura B spune:
Khristin, ai fost la examen (e vorba de cel pentru cetatenie, nu-i asa) ? Eu am fost vineri. M-a cam desumflat pentru ca la sfarsit ne-au dat o hartie pe care scria ca raspunsul va sosi in 4... 6luni!!!
Laura
khristin spune:
Laura, da la cel de cetatenie am fost...asa ti-au spus tie ca peste 6 luni ti se da raspunsul? Ehhhhh, bine ca macar nu am planuri de calatorie prin State pana atunci ....
Parca Denisei i-a venit mult mai rapid... ce ti-e si cu partea centrala si cea pacifica...tzttztzzz
Cristina
noi si poze mai noi
arinna spune:
Donia, Laura,
...nu stiu cat dureaza, cred ca cel mult 6 luni...cand am sunat pt analize mi-au gasit repede loc pe lista...ma asteptam sa dureze mai mult...Acum toate actele trebuie sa ajunga la sponsor...practic eu am de trimis formulare le completate in engleza-destul de complexe, te intreaba toate alea...nu le-am completat cat am fost impreuna pt ca urma sa-mi schimb pasaportul, buletinul, dupa schimbarea numelui - sunt in plina procedura, am depus azi si pt pasaport, dureaza o luna...deci abia in ianuarie o sa pot trimite formularele...plus copia dovezii ca am facut medicalele plus cazierul - original si traducerea legalizata- eu zic ca la notar , acum vad ca sunt atatea firme care fac- Cazierul se elibereaza in 15 zile, inca nu am depus actele...Dupa ce face el aplicatia,plateste si taxa tot el,la Mississauga( sper ca am scris bine,am si fost pe acolo dar le mai uit) vine dosarul la Ambasada Canadei...mai departe nu mai stiu...cred ca ma cauta ei...ma intreb cine trimite rezultatele analizelor , da ma lamuresc eu pe parcurs...
Abia astept sa fiu din nou cu sotul meu, noi ne cunoastem din liceu si suntem de trei ani in legatura zilnica pe net..ne-am casatorit acum in octombrie...in vara am fost si eu 3 luni in Canada, dupa care am venit cu el aicisi ne-am casatorit...abia a plecat de cateva zile, ce pustiu mi se pare fara el...pana atunci am de rezolvat multe probleme personale in tara...dar cel mai importanet e sa iasa bine analizele astea...misterioase
Nu stiu de operatii, auzisem ca doar trebuie sa le spui ce ai avut...o sa sun maine iar sa vad ce zice robotul ala telefonic...una a fost acum vreo 16 ani, de apendicita, sper ca nu conteaza si asta...
arinna spune:
Donia, Laura,
...nu stiu cat dureaza, cred ca cel mult 6 luni...cand am sunat pt analize mi-au gasit repede loc pe lista...ma asteptam sa dureze mai mult...Acum toate actele trebuie sa ajunga la sponsor...practic eu am de trimis formulare le completate in engleza-destul de complexe, te intreaba toate alea...nu le-am completat cat am fost impreuna pt ca urma sa-mi schimb pasaportul, buletinul, dupa schimbarea numelui - sunt in plina procedura, am depus azi si pt pasaport, dureaza o luna...deci abia in ianuarie o sa pot trimite formularele...plus copia dovezii ca am facut medicalele plus cazierul - original si traducerea legalizata- eu zic ca la notar , acum vad ca sunt atatea firme care fac- Cazierul se elibereaza in 15 zile, inca nu am depus actele...Dupa ce face el aplicatia,plateste si taxa tot el,la Mississauga( sper ca am scris bine,am si fost pe acolo dar le mai uit) vine dosarul la Ambasada Canadei...mai departe nu mai stiu...cred ca ma cauta ei...ma intreb cine trimite rezultatele analizelor , da ma lamuresc eu pe parcurs...
Abia astept sa fiu din nou cu sotul meu, noi ne cunoastem din liceu si suntem de trei ani in legatura zilnica pe net..ne-am casatorit acum in octombrie...in vara am fost si eu 3 luni in Canada, dupa care am venit cu el aicisi ne-am casatorit...abia a plecat de cateva zile, ce pustiu mi se pare fara el...pana atunci am de rezolvat multe probleme personale in tara...dar cel mai importanet e sa iasa bine analizele astea...misterioase
Nu stiu de operatii, auzisem ca doar trebuie sa le spui ce ai avut...o sa sun maine iar sa vad ce zice robotul ala telefonic...una a fost acum vreo 16 ani, de apendicita, sper ca nu conteaza si asta...
Cricor spune:
Rosa, ce mai faci? De cand nu te-am mai vazut pe aici...
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
laurajr spune:
Mama in afara de noi nu mai are pe nimeni, ai mei au divortat de mult...si oricum, prima vizita va fi de acomodare, daca ii va place aici, isi va face pensionarea anticipata in Ro si va veni la noi si de abia atunci vom aplica pt ea rezidenta definitiva .
Khristin, daca tot ai mai venit pe aici, imi poti explica mai bine ce e cu french immersion / Sunt tare interesata pt fetita mea .
Donia, sa inteleg ca pe 10 dec nu te mai duci la job ? Ura !!!!
Fetelor, are cineva din voi antena satelit sa prinda canale romanesti ? Vrem sa ne facem asa ceva cadou de Cracuin si nu stim de unde sa luam, ce si cat e mai bine sa dam pe ea . Prindeti Antena, Prima ???
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia