Sezatoarea canadiana (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Arinna, acum mi-am amintit, si noua ne-a trebuit cazier, imi amintesc ca am tremurat putin ca expira in 6 luni si ne temeam ca va trebui alt rand de dosare trimis .
Mult succes si te asteptam la noi, in Ca . Unde ziceai ca vei sta ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laura B si Cristina- stati calem ca nu vien in 6 luni raspunsul duap cetatenie!
Mi-a venit in 5 saptamini raspunsul dupa test, adica pe 1 Oct am dat testul si pe 10 Noi am luat cardul de cetatenie!Bafta multa sa vina repede!

Cristina sunt inca pe metereze, sper din 12 dec sa imi iau 2 sapt. medical, ca ma streseaza baba la greu si din 23 dec pina in Jan 2 suntem ichisi, deci vreua sa ma duc pe 3-4 Ian sa dau in primire, inlocuitor nu au gasit, deci va fi cineva part-time 2 zile si restul ce e nasol si greu preia baba, de asta am rfeaca asa, dar nu are curaj sa-mi spuna, stiu de la seful, care e super cool.
Azi am fost la turul de spital, si multumita cu ce ofera, Emma e ok, se agita acuma ca i-am promis la plimbare pe jos si sunt inca la computer, asa ca o tai acuma, mai intru maine.
Tu cand intri in vacantza? Yasmine ce face, take care si mai da si tu un semn!

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Fetelor, mersi de clarificari, nah, ca dadui cu bita-n balta! Asa-mi trebuie daca mi-e lene sa ma uit in dictionar.

Kristin, Cricor, eu va citesc mereu, dar nu mai apuc sa si scriu.

Felicitari noilor si aspirantelor canadience (sau canadeze???) si spor la procesare de acte tuturor care asteapta.
Si felicitari burticilor purtatoare de viitori canadieni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

A cazut Guvernul Canadei!Vor fi alegeri anticipate pe 23 ianuarie.

Voi ce stiti?In Romania de 2 luni nu se mai primesc invitatii la interviu...toti suntem disperati...noi trebuia sa fi avut interviul la sfarsitul acestei luni si ei s-au oprit exact la luna mai cand am depus noi dosarul la Viena!

Liberalii sunt in top!Ce se intampla daca vin liberalii?Ei spuneau ca va creste nr de emigranti la anul...oare mai este valabil?Deocamdata este liniste!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Fetelor, are cineva din voi antena satelit sa prinda canale romanesti ? Vrem sa ne facem asa ceva cadou de Cracuin si nu stim de unde sa luam, ce si cat e mai bine sa dam pe ea . Prindeti Antena, Prima ???

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

laura, noi am cumparat asta vara un receiver si o antena parabolica (am dat cam 300 US pe amindoua) de pe Ebay. Prindeam multe posturi,TVR Internat, Prima , ProTV, dar trebuia sa fie senin afara. Am inteles ca semnalul nu era prea bun in zona mea, ca in alte zone mergea si cind tuna afara. Acum nu mai merge absolut deloc, nu ca s-ar uita cineva la ea. Noi o luasem ptr socrii care au fost aici pe timpul verii, sa nu ii "rupem" prea tare de Ro.

Asa ca daca cumperi vreuna asigura-te de la altii care o au mai de mult ca e ok, sa nu dai banii degeaba. sau cere vreo garantie prelungita.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Lauraj- noi am schimbat acuma a 2-a ora satelitul ( primul a fost prin bell, a picat dupa 5 luni), printr-o cunostiintza, pt ca el il are de 4-5 luni simai stim pe cineva car enu ar eprobleme.
Avem antena care prinde 2 satelitzi,unul american si unul euro-asiatic, si ce am vrut eu neaparat a fost sa prindem niste posturi romanesti si avem 4 acuma,ca vine si mama in ianaurie, si e ok, ne-a costat 360 cad cu instalare cu tot, oricum sfatul meu e sa iei prin cunostintze- in general romanii se ocuap cu astea ca desi nu fac prea mutli bani, de, vor sa aiba pe linga satelitul american si posturile romanesti.Mie personal mi se par pierere de rveme dar pt 2 talk-showuri si pt mama, am zis hai..

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Laura, referitor la antena - Daca esti in zona Toronto, cumpara Faptul Divers si vezi ca sint acolo oferte de instalare. Noi ne-am pus in vara si functioneaza perfect de 5 luni, si nici pe altii care au nu i-am auzit sa se plinga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Gabid, sunt impresionata, cum de stii asa amanunte? Eu habar nu am, mai aud dimineata la CBC cate ceva ...

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Gabid, de unde ai auzit asta, care-i sursa? E interesant, eu am fost prinsa cu orele azi si n-am auzit nimic, dar din ce stiu eu, e ca liberalii sint acum la putere. Deci oarecum "Liberalii au murit, traiasca Liberalii???!!!

Laura, a propos de French Immersion, azi am fost la ziua de observatie intr-o scoala, si am ramas oarecum impresionata de profa care preda (adica ne-am placut reciproc) asa ca m-am decis sa-mi fac in respectiva scoala internshipul si poate o dau si pe fiimea acolo cand va merge la scoala. Programul respectivei scoli este o zi de predare in engleza, una in franceza, (deci luni sa zicem faci toate materiile in engleza, marti le faci pe toate in franceza.....personal nu stiu cum o fi ca prof sa faci asa ceva , dar partea buna e ca respectivii copilasi erau destul de fluenti in franceza, asa ca e un semn bun. Ma gandesc totusi ca e un challenge pt. un parinte care nu cunoaste limba respectiva sa-si mai ajute copilul la lectii, dar asta e cu totul alta poveste. Am fugit ca maine iar tre sa stau in fata clasei

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Au scris pe forum montreal.ro...sursa este sigura www.radiocanada.com

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput