Sezatoarea canadiana (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Denisam
TRY si Ira- ce mai facetzi?

Fug la munca ca am destule de facut si planuiesc din Dec 11 sa imiiau 2 weeks medical din cauza stresului la care ma supune baba. Sper sa reusesc sa iau medicalul!
va pupam

A fost odata ca niciodata un baietel, pe care mamica sa il pusese sa faca un comision.

Micutul baietel era super nervos din cauza tipului de comision despre care era vorba

"-Adu-mi, te rog, sapte treisprezecimi de placintica cu mere !!!" ii ceruse ea. Fractiile erau fara gluma sa bête noire la scoala si iata ce ii rezervase propria lui mama !

Ajuns la alimentara, el lua un aer de connaisseur si ii ceru patiserului : "-Sapte treisprezecimi de placintica, va rog. " Patiserul fu f. surprins sa auda o asemenea comanda, dar el era f tare la mate si ii raspunse, deci : " Din nefericire nu mi-au ramas decat sase saptesprezecimi de placintica, ai vrea tu sa le iei, totusi ?

Micutzul era complet zapacit si ii raspunse ca asta i se parea cea mai buna solutie in situatia data. Cumpara si pleca spre casa.

Pe drumul de intoarcere, el se intreba ce procent din ce ii ceruse mamica lui ii aducea ???

Cine stie, cunoaste, n'est pas ? Asta fac, probleme pentru primaire. Cine gaseste raspunsul sa mi-l spuna si mie, dar repede, ca maine am examen . Mai am o problema cu o reteta de clatite care trebuie facute toate cu aceeasi consistenta i gust si distribuite in mod proportional unor nr x de persoane care mananca in viteze diferite si cantitati diferite. Tabarnak !

...btw Denisa, omoara baba, nu mai astepta ! Dac, n-ai curaj, lasa-mi-o mie, ca si asa am chef sa strang pe cineva de gat acum !

Laura, succes la cetatenie !

sara buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Ira, baga si tu regula de 3 simpla :)

7/13.....100
6/17.....x

Mergi la inceput

100/7/13 x 6/17 =

= 100 x 13/17 x 6/17

= 65,54 %

Urhhhhhh, merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Buna fetele,

Sybille, prietena mea de care spuneam pleaca in Toronto, nu va ramane in Montreal;

fetelor...ninge-n Montreal la greu, am dat la lopata, am circulat cu ce-am putut ca n-am indraznit sa ies cu masina- si mai sunt vreo cinci luni de distractie de acum incolo , ma mut la tropice...

interesanta discutia despre scoli, din pacate e un factor pe care l-am neglijat, ne-am mutat in Laval, si am avut neplacuta surpriza sa gasesc o scoala mult mai slabuta, comparativ cu scoala din Saint-Laurent unde era fiul meu la maternelle, acum ma stresez sa-mi gasesc un job cit mai repede, sa incercam alternativa unei scoli private ( daca voi gasi o scoala privata care accepta si integreaza copii autisti)

o seara buna,

Ana

Mergi la inceput

Iubibubi, merci inca o data ca m-ai iluminat.

Fetelor, de unde as putea sa cumpar Sofiei o sanie de plastic ? La Wallm or fi avand ?

Laura, eu ador zapada, am murit de fericire azi cand m-am uitat pe geam.

Vine mosuuuuuuuuul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ira, eu am vazut la Maxi&cie (mie mi s-au parut insa cam micute, cred ca ar sta copilul cu picioarele mai mult afara) din Cote-des-Nieges , insa sigur au si la WalMart.

Mergi la inceput

Merci, Bebitzu,
o sa ma duc la Wallmart. La Maxi-ul resp. mai fac si eu din cand in cand cumparaturile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Laurajr, in Toronto scolile french immersion incep de la senior kindergarten, inscrierile se fac primavara si trebuie sa te inscrii la scoala de care apartii,unde sunt obligati sa te primeasca. Nu exista criterii speciale, doar de varsta, nu se da test, nu trebuie sa stie copilul limba franceza. Eu cred ca marele avantaj al acestor scoli (dincolo de cel evident ca invata franceza) e ca parintii copiilor care merg acolo sunt preocupati de educatia copilului, si nu doar ii trimit la scoala.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588/" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ira- ti-o las cu placere pe baba, te rog chiar sa oa ranjezi repede.Oricum nu ma intorc la ei dc ea nu dispare in anul asta cat voi sta cu bebelina, cu toate ca am un sef super cool.Oriucm vreau sa fac o schimbare si in meserie si cariera, nu va fi numai ea motivul. Sanie e si la Wall-maret for sure!
Donia-ce mai faci?

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by Ira

Merci, Bebitzu,
o sa ma duc la Wallmart. La Maxi-ul resp. mai fac si eu din cand in cand cumparaturile .

Buna Irina,

Saniute gasesti si la Zellers, Canadian Tire...Noi i-am luat numai genul "copaie" de plastic (sint si f.ieftine), cele clasice (ca la noi in Romania) costa prea mult...Cind vine zapada ne ducem la sanius linga noi, la scoala Felix Leclerc, au un fel de mic dimb, dar tocmai bun pentru noi (inca grupa mica). Daca te tenteaza, te invitam cu placere, ca pina ne vedem din nou in parc vor trece luni bune...
Ce face papusa mica? Dar tu? Inteleg ca nu este prea usor la scoala...
Spor la invatat.

Mergi la inceput