Sezatoarea canadiana (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Laura, eu ador zapada, am murit de fericire azi cand m-am uitat pe geam.

Vine mosuuuuuuuuul !

Si eu ador zapada si aici s-a asternut deja!E si mult soare!In Germania aveam o lipsa acuta de ambele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

quote:
Originally posted by Ira

100/7/13 x 6/17 =

= 100 x 13/17 x 6/17

= 65,54 %

Urhhhhhh, merci.

mie mi-a iesit 85,7%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Oz, cum ti-a dat asta, explica-mi, te rog, demersul....

Azi am avut examen, am iesit aproape plangand de nervi. La celalalt partial am avut 23 de puncte din 30....

Apoi daca copiii de primaire pot sa faca procentaje si fractii si notatii decimale si calcule de la baza 2 la baza 16 pe etaje diferite dar simultane de dificultate si intelegere, eu ma declar out of game.

La examen calculatorul este interzis, io am facut calculul fara, este perfect posibil sa fi gresit.

Deci profu' ne da ca exercitii pt acasa : Daca 7 marmote sapa 7 gauri in 7 ore, in cat timp 14 marmote vor sapa 14 gauri presupunand ca ele muncesc in mod echitabil si in acelasi ritm ?

....si la examen : (si pe asta am facut-o, sac !!!)

Puneti 0,0254545454 in fractie.... 0,02(54) - 54 fiind in perioada.

Am svut prea multe probleme pentru prea putin timp. 90 minute de teroare matematica.

Mona, buna, ma bucur ca e frumos la Toronto !

Oana, merci de pont, am fost azi o tura la Wallm, dar am cumparat cu totul alte produse, ca de obicei. Am achizitionat si o sacosa de puzzle pt Sofie ca sa ma mai lase un pic libera....

Uf. Oz, te rog mult, astept demersul tau daca esti draguta, aici sau pe privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

SCUZEEEEE!!!!
am socotit cu 7/13 si 6/13 in loc de 6/16
e asa cum ti-a iesit tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Nu-i nimic, merci, oricum la examenul asta am avut o prestatie lamentabila. Am avut niste probleme cu reduceri, taxe, produs initial, produs final, in timp ce afara ploua si sunt x grade celsius si angajatul face greva ca nu are asigurare medicala. Sau mai era una cu vaci, smantana si unt, in timp ce vacile sunt bolnave de aviara si jumate din ele nu produc decat 1 sfert din procentajul initial...ceva de genul. Sau sa inmultesti in baza 6, tabarbak, cu cifre doar de la 1 la 5, unde 5 este de fapt 9 si sase este 10.....Durere. Mai am speranta doar in Dumnezeu si in mila profului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe
interesanta discutia despre scoli, din pacate e un factor pe care l-am neglijat, ne-am mutat in Laval, si am avut neplacuta surpriza sa gasesc o scoala mult mai slabuta, comparativ cu scoala din Saint-Laurent unde era fiul meu la maternelle, acum ma stresez sa-mi gasesc un job cit mai repede, sa incercam alternativa unei scoli private ( daca voi gasi o scoala privata care accepta si integreaza copii autisti)

o seara buna,

Ana

Ana, cam cit sunt chiriile in Laval?am incercat sa caut pe net ceva preturi dar n-am gasit nimic pina acum...mai insist.

we frumos tuturor!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Emilly,

sincer nu stiu, stiu doar ca sunt mai mici decit cele din Montreal, in general; noi ne-am cumparat casa aici, si daca la un 41/2 pe ward ajunsesem cu chiria la 710 cad(garaj si caldura incluse), aici, la 150.000 credit platesc rata 770 cad; e drept ca se mai adaoga aprox.500 cad cheltuieli suplimentare legate de incalzire, asigurari, naveta,etc, dar deocamdata spun ca a meritat efortul;

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ana,

mercic de raspuns! cum te descurci cu naveta?si pe noi ne bate gandul sa ne mutam prin zona dar inca ne mai gindim.Mai zi-mi cite ceva despre Laval, daca ai timp bineinteles.

we frumos fetele!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ana, multumesc mult pentru raspuns...

Am si eu o rugaminte, am pus un mesaj undeva aiurea, nu mai stiam despre seztoare...Sunt interesata pentru ca urmeaza sa plec prin sponsorizare facuta de catre sotul meu...

In principal ma intereseaza cateva aspecte:

- se cere un police certificates/ clearances - un formular in engleza trebuie semnat de mine , cum ca sunt de acord ca politia sa furnizeze date despre mine in Canada, dar nu stiu daca ceea ce trebuie sa obtin prin cererea asta este un cazier judiciar sau un cazier si o adeverinta ca nu am dosar penal?

-despre analizele medicale am mai aflat una-alta de pe net, dar nu strica si ceva informatii recente...trebuie si pasaportul?si ...ochelarii?
Cam la cat timp se fac programarile?

- in situatia in care imi vand o proprietate, care ar fi caile de transfer al banilor, avantaje, dezavantaje, se percepe comision mare la transfer prin banca sau cum e mai bine?

De maine trebuie sa ma ocup de analize si politie si vreau sa ma lamuresc si eu...ametesc pe net cautand forumuri si marturii ale altora...

Multumesc...

PS Anul acesta am fost si eu 3 luni in vizita...asa ca salutari tuturor din Canada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Am citit putin din urma, cand vad ca scrieti despre Wallmart, Zellers si Canadian Tire zau ca mi se face dor...si mai ales de sotul meu care a plecat de doua zile si asteapta sa vin...

Mergi la inceput