Simptome !!!!!
Raspunsuri - Pagina 11

Buzincu spune:
Offfff, l-am facut si ...... nimic, m-am adresat medicului pentru aceasta intarziere , asa ca astept rusii, ma simt cam rau .
Sunt trista zilele acestea, sa mai sper oare ? Sunt prea multi ani (vreo 5 ) de cand tot astept sa raman insarcinata .

pusichet spune:
Salut
In ziua a 6 a am facut instilatie, trompele permeabile,mi-a spus sa ma apuc de treaba, daca nu luna urmatoare imi da clomiphen.
Bun, m-am apucat de treaba, si in ziua a 14 am avut o mica pata maronie dimineata si una seara.
Dupa care au inceput sa fie mai durerosi sanii la atingere, dimineata sa am greturi, mici pofte de mincare, somn , (dar ce somn), si un pic mai nervoasa ca de obicei.
Acum sint in ziua 20 si nu stiu ce sa fac, mi-e frica sa fac un test ca au iesit prea multe negative( de 3 ani incoace), mi-e frica sa si sper sa nu fiu ia dezamagita.
Ce sa fac sa mai astept, am un ciclu la 25 de zile, sau sa fac un test?
Va pup dulcic pe toate fetele, iar pe gravidute le pup pe burticuta
Sa fiti sanatoase
pa

Tabitha spune:
pusichet: eu zic sa astepti pana prin ziua 27. Acum este posibil ca testul sa iasa negativ, chiar daca esti insarcinata. Lasa sa treaca timpul, gandeste-te la altceva sin dupa ziua 27 eu zic ca poti incerca un test. Eu iti voi tine pumnii sa iasa cu 2 liniute

pusichet spune:
Multumesc mult tabitha, asa am sa fac, o sa mai astept un pic, cine stie poate e un bb mic acolo la mine in burticuta.

huacin spune:
Buna, fetelor!
pusichet la mine testele au iesit negative pana in ziua in care trebuiau sa vina uratii, can a doua linie s-a vazut tare vag. La alte fete au iesit negative si in ziua 36, si in 40 si ceva. Acum testul iti va iesi negativ, chiar daca esti. Incearca un test de sange, BHCG, cred ca sunt relevante de la o saptamana de la conceptie. Pretul e intre 17-24 lei noi, rezultatul il primesti cel tarziu a doua zi. Iti tin pumnii!
Va pe toate si aveti grija de voi!
Valentina

lavinai spune:
buna fetelor!
v-am tot "urmarit" ce ati scris si as avea si eu o intrebare: la un c.m. foarte neregulat 30 -37 zile cand are loc ovulatia (aproximativ)??? si am tot auzit de anumite simptome ale ovulatiei: o usoara durere de burta, usoare intepaturi in partea de jos si chiar si o mica pata........, eu nu am simtit nimic din toate astea, cum imi dau seama exact cand are loc ovulatia?
va multumusc si felicitari la toate gravidutzele, sa aveti o sarcina usoara!
<< Daca altul poate, pot si EU....>>

asi spune:
Lavinai avand in vedere ca ai cilclu neregulat ovulatia e foarte greu de depistat.De obicei clurile lungi sunt aovulatorii.Adica nu este ovulatie.
Poti depista ovulatie cu o metoda nu prea exacta si stresanta- metoda temperaturii .Poti face teste de ovulatie sau poti face monitorizare ecografica.Aceasta din urma fiind cea mai exacta.
Teoretic ovulatia se produce cu 14-15 zile inainte de a veni menstruatia.