Simptome !!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

avalon se numeste Medcenter, eu am nr de tel de la cea din Berceni 021/331.05.99; am sunat acolo adineauri si mi-au zis ca a doua zi dupa ora 18.00 dau rezultatul; una din fetele de la "mamici de iulie-august 2006" si-a facut testul la Romar (Sincai si Dristor) si a fost 17 RON; presupun ca rezultatul ti-l dau la fel.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Merci mult, Valentina!

Merdan, tinem pumnii sa nu mai vina CM timp de 9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buzincu spune:

Dragele mele, am nevoie de ajutorul vostru, de un sfat, de o parere, de orice .... Pe data de 03 noiembrie mi-au venit rusii, iar de pe data de 10 am inceput un tratament injectabil cu polidin cate 2 fiole pe zi timp de 10 zile. Concomitent am urmat un tratament naturist cu tinctura de branca ursului , la care nu am renuntat nici acum. Intrucat am un ciclu foarte regulat la 26 zile , destul de rar la 28 de zile, nici pana acum nu am primit vizita rusilor. Ma ingrijoreaza, nu sunt obisnuita cu astfel de intarzieri, nu am avut niciodata, o fi oare de la acest tratament ? Mi-am facut un test de sarcina pe data de 03 decembrie, dar spre durerea mea a iesit negativ. In ceea ce priveste simptomele, am cand si cand greturi, abdomenul este destul de marit, usoare dureri de sani. Mentionez ca nu am ramas niciodata insarcinata. Va sarut cu drag, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Drga mea, eu te sfatuiesc sa intrerupi imediat branca ursului, este total contraindicata in sarcina, de aceea nici nu se administreaza dupa ovulatie, ca nu se stie niciodata! Cat despre test, mai are timp sa se pozitiveze, eventual poti face unul de sange care este precis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

buzincu avalon are dreptate! nu stiu de polidin, dar unele medcamente pot stimula ovulatia... Fa un test de sange BHCG, ca sa stii sigur. Daca e pozitiv, vorbeste cu ginecologul si spune-i povestea cu toate amanuntele. Sa dea Domnul sa fie cum iti doresti! Sa ne spui si noua rezultatul, te rog.

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineatza fetele mele dragi...ce vapotspune..e ca au venit rusii. Azi au plecat asa ca ne apucam iar de treaba..ca poate il aduci Mos Craciun
Nu sunt trista..am sperante..k cadoul de Mos' va fi unul cu ochisori...
Dacamie azi mi-au trecut rusii...eu am CM regulat la 28 zile...oare care sunt zilele cele mai sigure de a ramane insarcinata?? Astept un raspun de lacine stie..
Pupici la toate fetele si ne mai auzim...

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

MEXXA te rog frumos sa te apuci de treaba! eu cred ca am ramas gravida la 2-3 zile da la incetarea stopului!cu toate ca ovulatia se spune ca e 14 zile de la venirea rushii-ului!bafta multa si la treaba!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Mexxulici si eu zic sa te apuci de
Oricum intre timp mai baga tu un ochi si pe aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63469&whichpage=8

P.S. Scumpa vezi ca ti-am lasat un mesaj offline.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Salut fetele,

Am revenit,azi sunt parca mai optimista.
Mexxa imi pare rau ca n-a fost bb, dar poate luna decembrie vine cu vre-un cadou de la Mosu, tu fi fetita cuminte si presteaza in asteptarea lui.La un Cm regulat de 28 zile ovulatia apare poate avea loc pe la mijlocul perioadei adica zilele 13-14-15(una din ele).Ca sa-ti dai seama ia-ti temperatura bazala in fiecare dimineata timp de 1 luna(ideal 3 luni) si la o crestere de cel putin 2 subunitati a avut loc ovulatia.Cu perioada fertila cred ca sti 4-5 zile inainte de momentul ovulatiei si 2-3 zile dupa(adica prestezi puternic in zilele 9-20 ale CM).
Despre mine ce sa spun sunt in ziua 25 a CM,durere bazala putin mai usoara decat in ultimele 2 zile,dureri de mijloc la fel,temperatura bazala ramane la cote ridicate adica 37.3 constant,stare emotionala destul de osilanta poate si datorita asteptarii,sani mai mari dar nu durerosi(de ieri nici nu mai pun sutien ca ma strange) si nu in ultimul rand asa o stare de spirit inexplicabila(ma simt altfel-nu stiu sa explic mai bine)-cred ca am innebunit de-a binelea!!!.
As putea spera oare?

Pup toate fetele gravidoase sau viitoare gravidoase.

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele..ce sa va zic...deja m-am apucat de treaba..nu stie sotu meu ce treaba...dar important e ca stiu eu. Eu o sa muncesc in fiecare zi-seara-noapte...poate asa se prinde ceva...
raalucutza ma amuzat tare mult rugamintea ta...esti o dulce..
Si tu scumpa Katy la fel..si merci pentru mesajul lasat.

V-am pupat si ne auzim si maine...

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput