Simptome !!!!!
Raspunsuri - Pagina 12

a.cicel spune:
Oare sa sper in continuare? E deja a 12 zi cand imi intarzie rusi. In data de 5 decembrie am facut un test care a iesit negativ. In 8, am mai facut unul la spital, dar tot negativ (tot din urina, nu din sange). Ieri, 10 decembrie am mai facut un test acasa si a iesit si a doua liniuta, dar se vedea foarte vag. Am avut impresia ca numai eu o vad. Dar pentru confirmare am intrebat-o si pe sora mea cate linii vede acolo, fara sa stie despre ce e vorba. Mi-a spus ca 2. Asa mi-au spus si nasele mele. Simtome...nu stiu ce sa zic, dar am din cand in cand niste crampe, nu mi-e rau, ma doarre din cand in cand burta, dar nu am dureeri asa pronuntate ca la menstruatie. Si as dormi non-stop. E oare sarcina foarte mica?
POZE

asi spune:
a.cicel felicitari!
Iti doresc o sarcina fara probleme si un bebe sanatos.E sigur sarcina.

geliza spune:
a.cicel, felicitari...si te asteptam la "mamici de iulie-august 2006"
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

mexxa spune:
Buna dimineatza la fete.
raalucutza da scumpa m-am apucat de treaba...si muncim in fiecare zi sa fim siguri
Sper sa se prinda ceva...ca tare nerabdatoare mai sunt.
a.cicel [red]FELICITARI...sa ai parte de un bebe frumos si mancacios.[/red]"Si treci pe la mine poate ma molipsesti si pe mine"
pentru fetele care sunt curioase cu ovulatia este un calculator de ovulatie http://sanatate.org/teste/ovulatie.php
Am auzit despre el ca e bun...acum sa speram...
Va pup si o saptamana cat mai frumoasa!!
http://community.webshots.com/user/mexxa

Anutza_26 spune:
Buna fetelor! Va citesc de cateva zile pentru ca tot caut raspunsuri la intrebarile mele.. Am cam aceleasi simptome ca Huacin inainte sa i se confirme sarcina. Din ziua a 13-a greturi, ameteli, dureri de cap..si mai chinuitor.. in primele zile am avut si dureri de mijloc.. Ma tot gandesc ca aceste simptome as putea sa le am de la probleme cu rinichii sau fierea, dar nu am suferit niciodata nici de una nici de alta.. am mai fost odata insarcinata si am facut avort.. cam astea au fost simptomele dar au debutat mult mai tarziu.. de-abia prin sapt a sasea.. Imi doresc atat de mult sa fiu insarcinata acum.. asa mult vrem un bb mic.. am facut doua teste de sarcina pana acum.. unul azi (ziua 24) si unul acum o saptamana.. negative amandoua.. voi ce teste ati folosit de v-a iesit a doua liniuta inainte de ziua 28? eu unul "da sigur" si unul barza.. si mai am o nelamurire.. greturile si varsaturile sunt cauzate de gonadotrofina.. daca am greturi si ameteli s.a.m.d de acum.. nu cumva ar trebui sa am in corp indeajuns hormon sa-mi inroseasca a doua liniuta???? nu mai inteleg nimic!!!

a.cicel spune:
Buna fetelor
Am confirmarea clara: II au aparut astazi. Sunt asa de fericita. Dar acum sper ca sarcina sa nu se vada pana pe 25 februarie cand am nunta. Va pup pe toate si va tin pumnii. Noi nu a trebuit sa muncim mult.
POZE

riculica spune:
buna la toate fetele si felicitari tuturor gravidutzelor!!!
stie cineva ceva despre salivatia abundenta?
eu sunt in ziua 23, dureri de sani cumplite (pe care de altfel le am si inainte de stop), durere de burtica, nervi, etc. Cel mai ciudat este faptul ca salivez ca un caine, eu care in mod normal beau apa 4 litri pe zi si am tot timpul gura uscata!!
Am exact senzatia ca as vedea lamai continuu.
Am facut azi un BHCG si astept razultatul maine dupa masa. Sper sa fie bb ca ma chinui de multisor.
Va pup pe toate si MULT NOROC!

Tabitha spune:
a.cicel: . Esti o fericita. Bucura-te si ne bucuram si noi alaturi de tine. felicitari. Nu cred ca vor fi probleme pana in februarie sa se vada, vei fi in 3 luni, nu? O sa fie micuta burtica. Si lasa-i sa faca dupa aia calcule.
riculica: iti tin pumnii sa fie un rezultat asa cum iti doresti.
anutza_26: o singura data am fost insarcinata, dar nu am avut nici un simptom, doar psihic presimteam ceva. Iti tinem si tie pumnii

Anutza_26 spune:
Tabitha ai dreptate tu.. si maine e o zi..
Iar am mai stricat un test in dupa-amiaza asta si m-am hotarat: astept sa vina ziua 28 nu imi mai fac nici un test pana atunci.. Da Doamne sa fie BB!!!!!!

zozela spune:
Mexxa sigur nu te uita Moshul..!!!
A.Cicel felicitari !!! Si stai linistita ca nu o sa se vada burtica la nunta..si daca se vede,pana la urma..ce?!!
Nunta noastra-26.06.2005