Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-79
Raspunsuri - Pagina 6
M Oana spune:
Diciu am zis ca trec la profesionalism, deci a recoltat la clinica ca nu cumva sa inghete la transport si cum a terminat, cum i-am introdus in centrifuga, ca nu cumva sa pierd la punctare.........
Am vrut nota maxima la teorie, se pare c-am obtinut-o.........
Practica tine de Dumnezeu, asa ca astept smerita........
Promit sa explic si cum s-a triplat numarul, ca aici am gandit mult si a iesit ( cat putea sa iasa mai bine in caz de astenoteratospermie), dar sa mai fac rost de niste timp.............
diciu spune:
Thanks!..nici o graba...astept sa mai faci rost de timp....pana atunci...azi maine...se va prinde un samburel...se va diviza si se va prinde bine acolo timp de 9 luni...
da tu pleci cu masina acuma?...iti trebuie zdruncinare?
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
piccaflor spune:
M Oana vaz ca de data asta facusi inseminare ca o adevarata profesionista...sa fie cu noroc!
Bettysor tu nu ne spui nimic?
bety spune:
Ies si eu la raport: ultima inseminare din viata mea a fost facuta!
Acum, ce-o fi o fi!
Sunt extrem de linistita ca oricum, nu mai e altceva de facut pana la inceputul lui februarie, cand voi avea langa mine posesorul dragilor de .
Va dati seama ca eu nu ma pot lauda cu nr. lor, ca dupa trezirea din inghet, dupa ras si frezat, numarul lor nu este atat de mare: 8 mil au fost la prima, 12 la a doua si acum, iar 8. Eu nu aspir decat la 1 bucatica tare.
Daca ar fi fost proprietarul nr. era mult mai mare (a produs si 82 mil), dar...
In rest, totul ok!
Astept sarbatorile, va voi urmari pe voi si ce este mai important, fac AMR-ul -ului meu.
Va pe toate si va multumesc pentru gandurile voastre!
Ah...am uitat: m-am pe "viu" cu M_Oana!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Amely spune:
Fetele mele dulci... va multumesc din tot sufletul...mi-au dat lacrimile de emotie cand am vazut atatea felicitari...va cu drag pe fiecare in parte...Onutza (accept cu mare entuziasm invitatia), Madana, Bety, Asi, Carma, Simo, Felicia, Diciu, Motzunica (mi-a fost tare dor de tine!), Carmencita, Picca, iar daca am uitat pe vreuna din voi dar mi-s tare emotionata... Va doresc ca Mos Nicolae sa va aduca cel mai frumos cadou posibil, mult asteptati!
Oana, pana la urma cum a fost cu intepaturile? ca la mine in ziua respectiva de luni, dupa pregnyl, s-au simtit total aiurea, adica mai deloc...si totusi am ovulat luni, dupa spusele lui T...
Liana, tin pumnii olteanco pentru inseminarile la dublu...ce misto ar fi sa iasa gemeni...
Sunt cu gandul alaturi de toate inseminatele lunii, Oana, Betica, Liutz si sunt sigura ca mai sunt si alte fete dar de ziua mea se pare ca nu mai functionez cum trebuie...
PS Si acum sa va zic una bomba... si nu e gluma... azi am fost de dimineata pana seara la cursuri (naspa), iar cand a venit sotul sa ma ia, pe drum, a avut un accident de masina, a intrat unul in el, din vina aluia... (din fericire el e bine) asa ca eu am luat un taxi iar el s-a dus la politie, unde e si acuma si unde va fi probabil pana noaptea tarziu, ca am inteles ca era omor acolo la accidente... Si maine am o zi atat de grea, de dimineata pana seara alte cursuri, apoi tb. sa pregatesc auditurile de saptamana viitoare (Doamne ce mult mi-as dori un concediu, cat de mic), iar azi-noapte am avut o insomnie din aia de zile mari de n-am mai dormit dupa ora 1 si sunt intr-un hal de oboseala si de nervi... iar acum bantui ca o stafie pe forum si ma bucur ca existati voi, si mi-a mai trecut un pic supararea....pe cuvant. Cam asa mi-am petrecut eu ziua de nastere... Ufff...gata, s-a spart ghinionul, v-am zis tot si v-am impuiat capul... dar trebuia sa ma descarc.
Va dulce si sa aveti parte de o seara minunata!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Carmen.cita spune:
Amely, imi pare rau pt patania sotului tau, din pacate se intampla... poate veti sarbatori maine cand te intorci de la cursuri.
Tu faci cumva stagiu la Camera Auditorilor? Te intreb pt ca si eu fac cursuri si sesiunea II incepe la firma de audit la care m-am inscris eu pe 10 decembrie.
auricass spune:
Seara buna scumpele si bine v-a regasit. Din cauza unor probleme nu am mai reusit sa mai intru pe Dc. Tare mi-ati lipsit.
Fetelor, pentru ca nu a aparut nici pana acum , am decis sa merg la medic si uite cum sta treaba.
Pentru inceput diagnostic= insuficienta luteala; tratament cu duphaston din a 16 pana in a 25 zi a Cm, vit E idem si acid folic.
La eco mi-a iesit in ziua 21 a Cm, un folicul de 19 mm ( fara stimulare), endometru de 7mm, trilaminat.( cred ca asa se spune). ovulatia este tarzie. Voi ce parere aveti despre asta?? Tratamentul tine in prima faza 3 luni, dupa care medicul mi-a spus ca se trece la histero.
Mi-a spus sa nu ma panichez ca pot fi probleme de ovulatie, dupa cum apare si in urma temperaturilor bazale.
Va pup pe toate si daca aveti timp poate ma mai luminati si pe mine.
Mosul sa va aduca o multime de ingerasi.toate fetele si sa nu va suparati pe mine!!
galinarodica spune:
Buna seara fetelor.
Amely nu te mai stresa lasa ca a trecut, s-a spart ghinionul pe anul asta. Lasa ca o sa fie bine o sa vezi.
carma spune:
Buna fete dragi,
Amely, ce ghinion ati avut cu accidentul. Imi pare rau. Eu zic asa: dupa una rece( accidentul) vina una calda, asa ca eu zic (iar) ca la tine se lasa cu bebic.
Sa-ti spun de prietena mea care a nascut de curind. A stat toata noaptea cu cotractii iar dimineata cind s-a dus la spital sa nasca, ghici!; n-a facut accident... a ramas intepenita in trafic in timp ce ea exploda de dureri. Iti dai seama? Zicea ca-i venea sa sparga tot in jur...
Asi,
Fetele inseminate si dragutze - sa veniti toate cu vesti de bebici in burtici.
pentru toate, cu drag
Carmen
motzunica spune:
Amely, Carmen.cita, Mishulina, a fost ingrozitor fara net si fara voi dar ma bucur ca nu m-ati uitat.
Oana si Bety, Sa fie intr-un ceas bun !
Va pe toate si...noapte buna !