Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-79

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

si sa aveti parte de o zi frumoasa - la mine e un soare!!!!!!!!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Auricass daca ai un CM normal la 28-30 de zile si ovulezi undeva prin ziua 21-22 inseamna ca faza ta luteala este de 7-9 zile. Tot ceea ce este sub 10 zile de faza luteala se incadreaza in insuficienta luteala, adica bietul puiut nu are cum sa se aseze la locul destinat, caci vine valul rosu al CM-ului peste el.
In aceasta situatie se lungeste faza luteala cu progesteron sintetic sau natural (utrogestan/duphaston), dar acest progesteron se administreaza dupa ce ovulatia s-a produs, caci luat inainte, inhiba ovulatia. Asa spune teoria, dar opiniile pot fi de mai multe feluri........
Daca tu iei duphaston din ziua 16 si ai ovulatia in ziua 21 nu e tocmai de bine........ Insa doctorul tau poate are explicatiile lui...
In ceea ce priveste acidul folic poti sa il iei fara nici o problema si inainte de ovulatie si dupa ovulatie si ce perioada de timp doresti tu, fara nici o problema.
In privinta vitaminei E se spune ca se ia numai pana la ovulatie, timp de 10 zile/luna deoarece ajuta ovulatia, iar dupa ovulatie este daunatoare in sarcina. Se mai numeste vitamina fertilitatii, vitamina E, deci ajuta femeia sa fie fertila, dar pentru bebic, deci dupa ovulatie, nu ar fi tocmai indicata.
Daca in ziua 21 aveai folicul de 19 mm si endometru de 7 mm este foarte probabil sa ovulezi a doua zi dupa aceste valori, in ziua 22. La mine cam asa se intampla si asta dupa masuratorile ecografice.
Sper ca ti-am fost de folos.

Confirm pupaciunile cu Bettysor.....
Eu ieri am uitat sa trag frana de mana si mi-am gasit la 10 m distanta, in funduletul unui camion, fara nici o zgarietura pe ea, Doamne multumesc pentru Minunile Tale......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineatza fetelor!
Amely imi pare rau pentru ce ai patzit de ziua ta,mi se mai intampla si mie cateodata sa am o astfel de aniversare asa ca am ajuns sa ma simt mai bine de ziua...altora!
Acum sper ca esti ok...
Moana ,Liana si Bety va tin pumnii strans de tot sa va aduca Mosul ce va doriti mai mult!
Diciulina sper ca esti mai bine cu infectiile alea ale tale (las' ca le vi tu de hac!).Si zi asa,vom fi vecine?
Auricass bine ai revenit ! Ne-a fost dor de tine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, help!!! M-am trezit astazi hodoronc-tronc cu o secretie albicioasa fara miros, abundenta... nu am senzatie de mancarime, nimic... problema este ca eu sunt inainte de rusi si nu prea-si gaseste locul o asemenea secretie acum... va rog frumos sa ma lamuriti, poate fi candida? Eu nu am avut niciodata candida, nici macar cand am luat antibiotice, sau cel putin nu am observat nimic suspect, nici la analiza secretiei vaginale nu mi-a iesit nimic... Cum se manifesta candida? Si cu ce Doamne,iarta-ma se trateaza ca numai asta nu-mi lipsea mie acum!

Mergi la inceput

Avalon daca e candida, in tratarea ei mi-am dat doctoratul, caci am mostenit-o de la mama, care o are de la mama ei.....
Se trateaza cu ovule de macmiror fara probleme, dar trebuie pus un diagnostic precis printr-un simplu control ginecologic inainte de tratament.
In primele zile de scurgeri albicioase nu sunt usturimi sau mancarimi,dar cu cat ciuperca asta se divide, cu atat devine mai neplacut sa traiesti cu ea.
Scurgerile sunt fara miros si extrem de albe, uneori chiar seamana cu laptele branzit......
Mishule multumesc din suflet, iar tie sa-ti intoarca Mosul urarile, inzecit.........

Mergi la inceput

Exact asa sunt , OANA, albe si fara miros, fara alte simptome... si ovulele astea cum se administreaza?

Mergi la inceput

Avalon totusi poate ar fi bine sa se uite si un doctor ginecolog la aceasta scurgere inainte sa le iei............
Daca iei gynozol (e un medicament mai slab) sau daca iei macmiror vezi ca ai doze de ovule de 200mg si 400mg. Daca iei de 400mg iti vei pune cate un ovul seara, inainte de culcare, timp de 3 seri, iar daca iei de 200mg iti vei pune timp de 6 seri.
Doza de soc de 400mg e mai puternica, iar daca tie tocmai trebuie sa-ti vina ciclul, poate e mai bine sa iei doza de 3 seri (adica o cutie cu 3 ovule de 200mg sau 400mg, dupa cum spune si doctorul).
In primavara,eu, dupa doza puternica de 3 zile (cea de 400mg cu macmiror), imediat dupa ciclu m-am trezit ca recidiveaza candida si a trebuit sa repet tratamentul si dupa ciclu, adica in preajma ovulatiei din luna aceea........ Asa am pierdut eu 2 luni pe anul asta la capitolul prestat, caci am stat sa tratez candida......
Si stii cum am facut-o? Al meu a luat antibiotice pentru a trata un stafilococ alb gasit in spermocultura, iar antibioticul luat de el, mi s-a transmis mie in urma unui contact sexual. Dupa aceasta patanie, am aflat ca aceasta candida se poate face de la antibioticul luat de sot.........]
Imi aduc aminte ca fetele spuneau si de niste medicamente naturiste pentru candida, dar nu stiu nimic despre ele, ca dupa macmiror-ul luat prin aprilie-mai, timp de 2 luni, in 2 transe, am uitat de acest necaz.........

Mergi la inceput

Multumesc mult, OANA pt informatii! Sunt din ce in ce mai convinsa ca e vorba de candida. Habar nu am cum am facut-o, pt ca nici eu nici sotul nu am 'consumat' anitibiotice... singurul lucru ciudat, ieri am purtat niste chilotei care ma cam jenau, parca ma srangeau, din material sintetic... eu banuiesc ca e vorba de un dezechilibru imunitar, am fost cam stresata in ultima vreme... ar putea fi si un dezechilibru hormonal, nu stiu... Deci inteleg ca daca fac tratamentul in preajma ovulatiei nu am voie sa raman insarcinata?! Offf...
PS: Si totusi, pt candida ai auzit cumva de LOMEXIN, ca eu tocmai am citit ca e safe in sarcina?

Mergi la inceput

Aaaa scrie si pe ale mele ca sunt safe in sarcina, doar in perioada de alaptare nu ar fi indicate.
Dar daca seara, la ovulatie, introduci un ovul, cum mai traiesc bietii , cand eu ii caut cu lumanarea prin glera mea perfecta si fara nici un corp strain pe acolo.
Seara, in loc sa prestam, stateam de ovule, care se scurg si sunt tare neplacute, caci trebuie sa porti tampoane pentru a nu imprastia continutul. Daca faci tratamentul inainte de ovulatie sau dupa ovulatie e bine, dar chiar la ovulatie, ovulele si actul sexual nu prea se potrivesc............
Cat despre dezechilibrul imunitar, poate fi o cauza............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Mishulina....vecine?...nu-mi zice!...ANL?!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput