Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-79

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by diciu

Mishulina....vecine?...nu-mi zice!...ANL?!

Nu ANL ci doar...Drumul Taberei,adica la o "aruncatura de batz"! Abia astept sa va mutati sa facem piatza impreuna!
Ei, ce zici?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Multam fete iubite pentru sustinerea voastra, un special pt. Mishu si Rodica (apropo Rodi, cand iei puiutul acasa?)
Motzunel, tu ce mai faci? nici o veste inca?
Aurici, bine ai revenit...nu ai mai scris de mult. Imi pare rau ca ai probleme cu faza luteala, tu parca luai naturiste, astea nu ti-au reglat nimic? uite, de ex. mastodynonul pe care il iau si eu in prezent, am inteles ca ajuta si pe problema ta... Eu nu aveam probleme cu faza luteala, in schimb endo si foliculi... super-pricajiti, iar luna asta, de cand iau picaturi, am avut niste valori de pus la panou...

MOana, Avalon, din pacate si eu am avut ceva experienta cu candida, si dupa niste ani buni de recidive am scapat definitiv de ea, dar printr-o intamplare...adica dupa ce am tinut cu sfintenie timp de 2 luni tratamentul Liviei (in urma caruia dupa cum stiti am si ramas...) Cred ca spalaturile cu galbenele si bicarbonat si bulgarasii de argila au facut minuni...

Carmencita, eu sunt auditor de managementul calitatii, dar il am pe sotul meu care e stagiar la auditori financiari, in al doilea an. El s-a bagat in paralel si la experti, asa ca ii vine destul de greu...dar cel putin scapa mai repede. Inteleg ca vrei sa-ti deschizi firma de audit? Daca vrei va pun in legatura

Va pup pe toate si sa aveti o seara minunata!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor!

Am intrat sa va salut pe toate. ANDICU multam de intrebare sunt bine. Acum ceva randuri intrebai ce mai fac. Intr-o zi am sa va povestesc mai in detaliu ce-am mai facut saptamanile acestea.
Noroc la toate cele care sunt in asteptare si sus fruntea celor care au primit in vizita rushii.

Pupici

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Amely, sunt la faza cand incerc sa recuperez cate ceva din ce-am pierdut cat am lipsit de pe forum . Tratament nu mai fac deocamdata pentru ca luna trecuta am amestecat plantutele cu clostilbegyt-ul si m-am procopsit cu un chist de 62 mm. Am scapat de el intr-o luna pentru ca a fost unul folicular, si acum sunt in pauza, din pacate n-am luat nici Dostinex-ul de teama reactiilor secundare.
Mishule, multa bafta maine, sper sa nu te doara prea tare! Un de incurajare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Mishulina...buna idee cu piata.... aici unde stau in prezent stiu toate coltisoarele....in Drumul Taberei mai nimic...si din cate am vazut cand am fost pe acolo nu-i nici o piata prin zona.....
va pupici pe toate...

e ora 6 de dimi...si cred ca nu-s normala...a adus sotul meu niste jocuri si-am stat amandoi toata noaptea pe ele....eu insa raman sa dorm...el saracu s-a dus la birou...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata, fete optimiste

Am intrat doar sa va urez o saptamana usoara la serviciu, si plina de bucurie alaturi de cei dragi. Eu voi fi plecata pana vineri la Sinaia, si nu voi mai putea intra pe forum.

Oana si Bety, sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun, si sa ne dati vestea cea mare peste vreo 2 saptamani.

Amely, cu intarziere iti urez si eu La Multi Ani, si indeplinirea dorintei tale cea mai de pret:

Mie in mod normal ar trebui sa imi vina CM undeva pe marti - miercuri, dar, dupa episodul de sangerare de saptamana trecuta nu mai stiu ce sa mai cred.

Barza
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata la toata lumea si o saptamana super.

Bety si M_Oana: asteptam vesti super de la voi, asa cam pe la Mos Nicola, nu? Sa va faceti bine-nine ghetutele, ca o sa vina Mosul sa va puna ceva mult asteptat in ele.

La mine se pare ca va fi prima zi, motiv pentru care sunt si nu sunt bucuroasa. Sunt bucuroasa pt. ca voi incepe tratamentul de stimulrae, nu sunt bucuroasa pt. ca pe 1 sau 2 dec, va trebui sa merg in Buc. la ecografie si tocmai in perioada aia vroiam sa merg la niste rude in Ardeal. Asta e. Bebele este mult mai important. Si daca va fi sa iasa luna asta, cu atat mai bine. CA vizite pot sa fac toata viata, dar bebele asta il astept de 5 ani casatorita si inca 5 ani inainte.

Fruntea sus, afara e iarna, ninge frumos si noi asteptam cadourile lunii decembrie.

Va pe toate.

Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata fetele si o saptamana cat mai frumoasa si fertila
Mult succes tuturor fetelor care au facut recent inseminare MOana, bety si Liana30!
Amely, tie iti trimit un pupic ca ai fost suparata sambata. Sper ca s-a rezolvat si sotul tau e bine.
Tabitha pentru tine este un alt inceput. Nu-i nimik, sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc luna asta!
Adriana Mica, fii optimista! Ai sanse mari sa fie ! Nu-ti pierde speranta!
Pupici si pentru Ingeras, simonette, piccaflor, Madana, diciu, andicu si toate fetele!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata, fate gragi! O saptamana minunata va doresc, cu multe bucurii!

Slaba miscare pe-aici!

MOana, am citit despre inseminarea spectaculoasa pe care tocmai ai facut-o! De data asta bb nu mai are incotro...se va cuibari in burtica la mamicutza lui, si o va face cea mai fericita femeie de pe glob!
Bety,tzin pumnii si pt tine! Sa dea Bunul Dumnezeu, sa fie cu okisori!
Liana, sta linistita fata? Pai cum altfel? Ca trebuie sa se implanteze si sa ramana acolo!
DanaP,intra si tu sa ne spui in cateva cuvinte ce se intampla cu tine! Noi suntem alaturi de tine!
Ingeraaas!!! Hai iubita...da-ne o veste buna!

Si pentru toate fetele care presteaza, asteapta sau se pregatesc...mult noroc si o gramada de

Despre mine: Sambata, am scos pe desht ceva de culoare bej cu o pielicica maron, duminica am sangerat putin dar fara sa curga...tot pe desht, dar intre aceste doua intamplari, alb...Sangerarea o fi de la duphaston! Acum tot alb!
M-am hotarat sa-mi refac analizele, mult mai amanuntit si mai ales m-am hotarat sa merg la endocrinolog! Mi-a promis cumnatul meu ca-mi face intrarea la endocrinoloaga care face echipa cu Protopopescu de la Universitar!

Va pup pe toate, fara nici o deosebire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

OanaBettyLiana sa fie intr-un ceas bun si sa iasa cu bbi
Diciu jucausa, pana la urma m-au gasit uratzii aia. Dar lasa ca o sa-i pacalesc eu cat de curand.

O saptamana buna iubitele

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput