Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-79
Raspunsuri - Pagina 5
Carmen.cita spune:
LA MULTI ANI, Amely!
Motzunica, bine ai revenit printre noi!
Simonette, dar pt ce iti trebuie 18 fiole de menogon?
Madana spune:
Diciu sa dea Domnu'. Mai stau cumintica cateva zile si apoi mai fac un test. Dar luna asta am facut cam multe excese ca sa iasa ceva.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
carma spune:
Buna tuturor fetelor,
Am intrat sa o felicit si eu pe sarbatorita de azi, Amely.
La Multi Ani. Sa ti se implineasca toate dorintele si sa te vedem mamica!!
Carmen
simonette spune:
Carmencita, imi trebuie 18 fiole, ca tre sa fac doua pe zi, din ziua 2 pana in ziua 10! Ti se pare mult?
piccaflor spune:
Amely...uite o si multi ...
Liana ma bucur ca ti-a placut serenada mea...pai nici nu se putea altfel la cit sint de talentata...
Sa te intorci cit mai repede printre noi...
Simonel te imbratisez cu drag,asa ca sa-ti treaca ingrijorarea...
Madana sper si eu sa aiba dreptate Diciu si sa fie in ciuda testului negativ...
Oana si Betty mult succes ...
Mishulina,Carmencita,Bubulina,Diciu ...
Si pt absolut toate fetele si ...
Raportez ziua 1 cu dureri de burta si nervi...azi sint mai acra decit o corcodusha verde(alta comparatie n-am gasit)...
M Oana spune:
Raportez cu respect, am facut inseminarea PERFECTA sub aspect teoretic, asa cum am promis, astept acu' sa vad ce zice practica peste 16 zile.......
Foliculul a fost pana la urma de 22/20 mm si endometrul de 9 mm tri. Pregnylul a fost facut cu 27 de ore inainte de inseminare si am stat pe masa 25 de minute, scorul cervical a fost tot 12, iar mucusul atat de abundent, de a schimbat Moisa 2-3 tampoane si cica daca mucusul e bun, estradiolul e bun, endometrul e genial......
Surpriza zilei a fost insa sotiorul cu 36 milioane de spermatozoizii........., fata de 10 milioane la prima inseminare.......
Amely sa fii iubita si fericita, iar de la mine pe langa urarea de ieri, vei primi si un calcul special pe subiectul: cum e mai bine sa prestam..........
Daca fac rost de timp acum, iti spun acum , dar daca zbor in weekend in urmatoarele minute, primesti cadoul luni........
Am sa incerc sa te si sun........
asi spune:
Simonette am crezut ca esti suparata.Te rog eu inainte de a face acest tratament hormonal refa analizele.Mai bine pierzi o luna facand analize si totul sa fie in regula decat sa faci tratamentul si sa patesti ceva.
Amely inca odata
M Oana spune:
Simonnica si eu as reface analizele inainte, asa cum a spus si draga de Asi.
Asi citeam pe la alte capitole ca ieri ai avut o sarbatoare frumoasa in familie. Multa dragoste si fericire sa va daruiasca Dumnezeu, pana la adancile batraneti ale lui Razvanel.......
asi spune:
Multumesc Oana!intr-adevar am sarbatorit 9 ani jumate de cand mi-am cunoscut sotul si de cand suntem impreuna.Dragul de el desi venea de la drum lung (din Bucuresti) mi-a adus asara 5 trandafiri de toata frumusetea.
diciu spune:
MOana...sa fie intr-un ceas bun!!!
de data asta...chiar sa suna promitator!..iar sotziorul tau de la 10 la 36 de mil...a fost pe faza....
intrebare...unde a recoltat...acasa sau la clinica?...si a tinut un soi de regim sau a luat ceva de i s-a triplat nr de gigei?
Madana...ar fi nemaipomenit un asa cadou de sarbatori...iti tin pumnii!!!
Piccaflor..Simonette..Amely..Asi..Carmen-Cita...Carma
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"