Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-79

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Daca se poate trata ireversibil eu as trata-o pe mama, pe bunica si pe strabunica, poate asa scap si eu de ea....... Glumesc, desigur!
Am luat si eu acum ceva ani o pastila mai scumpa (era cam 20 de euro) care te trata cica de peste tot de candidoze si pentru totdeauna, dar mai mult de 3 ani n-a tinut la mine minunea. Am citit ca la Medsana exista o astfel de pastila minunata, stiam si numele dimineata, dar acum imi scapa......
Cat despre ovule de gynozol la menstruatie sunt convinsa ca tratamentul inceput inainte se poate continua si in timpul menstruatiei........
Totul e sa nu fie la ovulatie, caci bietii spermatozoizi nu pot trece de aceasta bariera creata de candida sau chiar de ovule. De aceea doream sa stiu in ce perioada este Iube, ca nu cumva sa fie la ovulatie...........

Cat despre mini-maxi intalnirea, s-a facut!!! Eu chiar maine am o mini intalnire cu Danutza..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

ASI...mii de scuze, e vorba intr-adevar de dr Micu Romeo...nu stiu ce mi-a venit de am scris Mihu.O fi de vina concediul care tocmai s-a terminat si azi e prima zi de munca
Mercic pt urari!
Cristinna

Mergi la inceput

Diflucan daca cumva costa cam 20 de euro, am luat eu acum 3 ani.
Despre Lomexin spunea ieri Avalon, inca nu am incercat, iar pastila de la Medsana se numeste altfel, tre' sa caut prin arhiva creierasului meu, candidozit momentan........

Simonnica Gianina imi e prietena buna de tot. Ea m-a trimis la Moisa, caci recunoaste ca nu se pricepe la probleme de infertilitate, e doar medic ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

MOana, daca ti-e prietena, imi pare tare rau, dar asta e parerea mea! Putea de la inceput sa-mi spuna si mie ca nu se pricepe, nu sa ma invite in cab. de planificare familiala si sa stabilim planul de atac! Daca e medic ginecolog, nu stia ca se fac niste analize inainte de a ma indopa cu stimulente? Sincer imi pare rau ca m-am scapat si ti-am zis, dar nu are nici o scuza!

Mergi la inceput

Nu trebuie sa-ti para rau......
Eu am copilarit cu Gianina, e tot din Rm Valcea si parintii nostri sunt prieteni buni de familie. Ca om, e o femeie deosebita........
Profesional stiu ca are niste fixati, asa cum au toti medicii: masoara ecografic, in general, abdominal si nu vaginal (asa nu poti vedea endometrul), nu se uita peste hormonale si nu se bazeaza pe ele (eventual te pune sa consulti un endocrinolog, ceea ce e normal sa faca, iar eu asa am facut)..... e impotriva oricarei informatii care vine de pe internet sau forumuri ca acesta (nu am inteles nici pana in ziua de azi de ce, desi am insistat sa-i explic, dar considera ca noi nu trebuie sa ne batem capul sa intelegem cum e cu genetica).......
Ea a facut specializari, cand lucra la Giulesti, in tari straine, pe probleme de infertilitate (inseminari, FIV), dar lucreaza mai mult pe noroc, decat pe stiinta.....
A avut si reusite, in cazuri extrem de complicate, dar reusitele s-au datorat mai mult soartei, asta recunoaste si ea si in asta crede si ea......
Insa cum soarta nu vrea intotdeauna.........
Ginecologie stie, dar in infertilitate Gianina nu e cea mai buna solutie, ceea ce recunoaste si ea...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare fete dragi!
Simonette aici sint iubita...pup fata pt ca i-a fost dor de mine...
Dana P imi pare nespus de rau,dar ma bucur ca totusi exista sperante
Ingerash tin pumnii pt un rezultat pozitiv diseara
M Oana si restul lumii cu candida...si eu ma razboiesc cu ea de citiva ani...slava Domnului ca anul asta m-a ocolit...m-am tratat si cu gynozol si cu macmiror,si asa cum spunea si Lachione,nu am intrerupt tratamentul pe perioada CM...insa ultima oara cind am avut,nu mai reuseam sa scap de ea,nici cu ovule,nici cu galbenele si bicarbonat...am scapat spalindu-ma cu sapun de rufe, cam 2,3 zile,la sfatul unei prietene...fara gluma,de atunci nu am mai avut probleme...si aveam candida de 2- 3 ori pe an...Oana eu spalaturile cu galbenele si bicarbonat le faceam astfel:1/2 litru apa clocotita+ galbenele cit sa iasa ceaiul destul de concentrat+1 lingurita de bicarbonat...se lasa la racit si se fac spalaturi vaginale o data pe zi...eu facem seara...si folosesc un irigator mini,din plastic...mi se pare ca e mai usor de folosit...
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da Iube, eu de diflucan stiam.
Oana ...pai as veni si eu maine... o sun pe danutza daca nu ai nimic impotriva sa imi dea detalii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Trebuie tratati si partenerii neaparat. Si abstinenta cel putin 10 zile.
Spalaturi cu ceai de galbenele si bicarbonat.
Antibioticul potrivit, eu am uitat complet cum se numeste, dar daca tratamentul e bun, te faci bine de asa ceva la terminarea tratamentului.
Am avut si o doctora foarte buna.
si de atunci nu s-a mai intamplat niciodata ; am avut o singura data si atunci din cauza unui tratament care a dus la aparitia candidei; de atunci nu am mai avut asa ceva, nu stiam ca poate sa treaca asa de greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by dyana

Trebuie tratati si partenerii neaparat. Si abstinenta cel putin 10 zile.
Spalaturi cu ceai de galbenele si bicarbonat.
Antibioticul potrivit, eu am uitat complet cum se numeste, dar daca tratamentul e bun, te faci bine de asa ceva la terminarea tratamentului.
Am avut si o doctora foarte buna.
si de atunci nu s-a mai intamplat niciodata

cred ca antimicotic ai vrut sa spui; antibioticele genereaza candida cele mai multe dintre ele si nici unul nu o trateaza.

Mergi la inceput