Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-79
Raspunsuri - Pagina 12
M Oana spune:
Lucky iouu facui candida pe creier, ca numa' la asta ma gandesc!!!

![]()
Stau sa descopar cum functioneaza irigatoru', ca sunt Fecioara Maria in domeniu.......
Dau cuvantul celor care au inteles din cele spuse de mine anterior cum e cu faza luteala...........
iube2001 spune:

care-i vinovata de raspandire?????????/
MOAna ziua 22 la Cm de 25 de zile! Am luat deja 2 capsule de 400 de gynozol!
fetelor da irigatoarele de unde le luati ..... se gasesc la farmacie?????????????????
Simonettecrema de galbenele numai extern o aplici
????????
Eu sunt balonata de zici ca si plesnesc si ma dor sanii
.......
Pupici!
diana
Kariris spune:
Oana, eu te-am strigat, ca tu sa imi raspunzi:"da! ce este?"...si ca apoi eu sa te intreb:"cand mai organizezi o intalnire?"![]()
si cand colo tu ii dai cu candida! Tre sa ma interesez ca exista un medicament pe care il iei (o singura priza) si scapi de candida de peste tot!
M Oana spune:
Iube la portia de gynozol de 400 mg se ia numai 3 zile, deci e la fix, pana in CM!!!!
S-ar putea ca dupa menstruatie sa recidiveze, caci flora vaginala e in schimbare si e tare sensibila (mironosita rau
) in perioada aceea.......
NumaIoana daca nu-ti raspunde nimeni, promit sa te ajut, dar stai sa ajung la o intelegere cu nenorocita asta de candidoza....

Noroc ca ninge afara si pot sa-mi bucur sufletul, dupa patania asta.........
Aaaaa, irigatorul, l-am luat de la HelpNetsi costa 63.200 lei.
Da!!!! Ce este???? Oricand se doreste, eu organizez!!!!
Kariris spune:
Mai Oana da' de ce spui tu ca iei gynozolul pana'n CM si ca e la fix? Mie doctorul meu care m-a tratat ireversibil si de candida si de anexita (doar sa ma faca fertila n-a putut
) mi-a spus ca, tocmai, orice tratament pentru candida intravaginal este mult mai eficient pe perioada ciclului si sa nu-l intrerup daca imi vine CM!
Io vreau intalnire! Sau macar mini intalnire!
asi spune:
quote:
Originally posted by Cristinna
Asi, umblu la gine 1 la dl dr Mihu si la d-na dr Caracostea Gabriela. Dl dr Mihu mi-a facut planul de bataie pt urmatoarele 3 luni , respectiv voi face 3 luni de inseminare si d-na dr Caracostea ma monitorizeaza incepanad de luna trecuta .Toate datele de la monitorizare ajung la dl dr Mihu . Este prima luna in care fac stiluare ovariana si voi face si prima luna de inseminare. Inseminarea mi-o va face dl dr Mihu.
Simonettemaree pt tine.
Cristinna
Nu cumva e vorba de dr.MICU Romeo?Eu stiam ca conf.Mihu e la spitaul Stanca si nu face inseminari.
Oricum succes!
simonette spune:
MOana, pe respectiva,adica pe vaca, o cheama Geanina Brasoveanu, fosta Geanina Miclea de la fostul Titan! Si nu mi-a dat stimulare 4 luni ci 8 luni cu pauza intre! Tzin sa-ti spun ca nici cu deshtu nu m-a cotrobait, bine macar ca mi-a facut o amarata de histerosalpingografie! 
Despre irigator, daca e vas din acela de plastic, vezi ca are doua capete unul pt. anus, celalalt pt. pasarica! faci solutia [poti pune 2 lingurite la 1 litru si jumate], lasi sa se racoreasca [bine ca ai oparit doar irigatorul, nu pasarica], pui in irigator si ai grija ca vasul sa stea mai sus [il agati pe undeva], ca sa poata curge! Bagi furtunelul si irigi vaginelul
Succes! Aaaa, cu ceaiul de galbenele, la fel...musai racorit!
Iube, crema de galbenele, extern si un pic, cat se poate intra-vaginal, da' sa se unga si domnu'! Irigatorul se gaseste la farmacie, da' vezi ca sunt de doua feluri...pompita sau vas! Eu te-as sfatui sa-ti iei vas! Nu e scump deloc!
Numeioana, faza lutheala e perioda dintre ovulatie si CM! Poate fi de 10 zile sau de 18. Depinde, de la femeie la femeie! Pe durata fazei lutheale temperatura bazala, ramane teoretic, ridicata! Asa o poti masura acasa! Da' de ex. uita-te la mine...
asi spune:
Mai fetelor vaoi dati candida pe internet?Eu nu vreau sa o iau asa ca stau mai departe de voi
.
Zicea cineva de medicamentul ala intr-o singura priza se numeste LOMEXIN si e cam scump dar face toti banii.
Nu uitati ca trebuia tratati si partenerii (nu cu ovule ca n-au unde sa le bage
eventual
) si pauza la
cam 10-14 zile.