Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-79
Raspunsuri - Pagina 14
dyana spune:
corect, de la antibiotic am facut asa ceva, apoi mi-a dat alt tratament pentru candida, si ambii parteneri trebuie sa ia ; stiu ca ne-a cazut greu la ficat dar am rezistat, parca am lkuat de 3 ori asa ceva, in 10 zile si cam asta a fost tot
piccaflor spune:
Medicii la care am fost pina acum nu mi-au dat niciodata tratament si pt sotul meu
...dar mi-au spus sa nu prestez in jur de 10 zile...ultimul medic mi-a vorbit de un antibiotic ff puternic,care insa se da in cazul in care faci candida cel putin de 5 ori pe an...si eu m-am mirat, intrucit stiu ca e unul dintre factorii care cauzeaza candida ..
simonette spune:
Mai MOana, sincer ca om nu contest ca ar fi super, mi-amintesc[,] ca am simpatizat-o si am fost f. incantata de ea, la inceput, fiindca ma simteam in largul meu cand ne vedeam, dar pune-te in locul meu... Am ajuns la printr-o cunostinta, care mi-a zis de studiile ei prin strainatate si de reusitele ei profesionale, insa experienta mea n-a fost una cu happy-end, ba mai mult, m-am intoxicat 8 luni si am pierdut un an din lupta mea pt. bb degeaba. Cand puteam de la bun inceput sa-mi fac analizele si s-o iau de la '0'. Este si vina mea ca nu m-am documentat mai mult! Io chiar nu stiam ce implica joaca asta de-a facutu' copii!Te rog, nu mi-o lua in nume de rau, imi esti tare draga, Gianina insa, chiar daca fara sa vrea, mi-a facut rau! Nu sunt suparata pe nimeni, asta e felul meu de-a fi, sa fie sanatoasa si cat mai multe reusite de-acum inainte!
Sper ca intamplarea asta sa nu creeze animozitate intre noi, de aceea io te rog sa uitam episodul asta! Ramanem prietene virtuale? Si mai vii la pizzeria noastra cand o fi gata??? Te pupic apasat, pe amandoi ob
Kariris spune:
picaflor, obligatoriu tratat si sotul...ca daca nu, ajungi s-o faci de minim 5 ori pe an!
Si pe perioada tratamentului sau cel putin 5 zile fara CS.
Cat despre antibioticul ala puternic.... or fi stiind ce or fi stiind medicii. Spre ex. mama mea a facut la un moment dat o suprainfectie cu candida la plamani! Nu pot sa va spun in ce hal era! Au internat-o in spital si au tratat-o cu perfuzii cu penicilina...dar doze de cal, nu gluma! M-am mirat si eu atunci cum de ii da penicilina?? Care-i antibiotic. Dar uite ca i-au dat si i-a trecut. Acuma...daca nu or fi pus si altceva in perfuzie pe langa penicilina, n-am de unde sa stiu. Dar "felul de baza" era penicilina.
simonette spune:
Lachione,vezi ca io ti-am dat nr. mele prin PM, sper ca ai primit PM-ul!
Asa de prost imi merge netu'!!!
diciu spune:
mie cel mai des mi-a aparut candida de la antibiotice...
Si de curand ... iau intotdeauna impreuna cu un antibiotic care genereaza candida (in general scrie pe prospect asta) canesten ovule si pastile nistatin timp de 6 zile....si asta la recomandarea Denisei Protopopescu..
am facut si eu f des inainte..pentru ca nu stiam asta...si pentru ca nu faceam tratament si cu ovule (Canesten sau Poliginax) si cu pastile (nistatin)in acelasi timp...fara contact sexual in aceasta perioada si neaparat si obligatoriul tratat si sotul cu Canesten crema si pastile Nistatin...
asa ne-am facut bine...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
M Oana spune:
Simonnica n-are nici o legatura relatia noastra cu biata Gianina, care asteapta al doilea copil la 39 de ani.
Daca era un medic bun eram si eu acum la ea, dar ea, dupa 3 luni in care m-a monitorizat a vorbit cu Moisa si mi-a spus sa nu mai pierdem timpul si sa trec la inseminari cu Moisa. Deci, toate 3 (eu, tu si ea), avem aceeasi parere in ceea ce priveste profesionalismul ei............
Cat despre antimicoticul /plantele cele mai indicate, toate ne scapa de candida, adica readuc echilibrul vaginal, dar daca flora vaginala este sensibila prin natura ei, definitiv nu cred ca ne scapa nimic de candida. Cum apare un dezechilibru vaginal puternic, cum se trezeste si ciuperca asta........
In cazul meu, m-am tratat numai eu si cat timp flora mea vaginala nu intalneste niste agenti care sa stimuleze candida, nu am probleme. De la sot nu am primit-o inapoi decat atunci cand el a luat antibiotice si apoi am avut contact sexual, iar de la antibioticele lui a reactionat flora mea vaginala.
Inseminarea si monitorizarile din ultimele 2 luni au facut insa ca flora mea vaginala sa-si piarda echilibrul, de unde a aparut si recidiva candidei.............. Plus lenjeria intima, plus schimbarea de anotimp........
piccaflor spune:
Simonici chiar nu-mi amintesc cum se numeste
...
Lachione l-as trata eu si pe sot...dar cu ce?...ca eu am folosit doar ovule pina acum...
piccaflor spune:
Diciule e bine de retinut tratamentul tau
...
Dar acum stau si eu si ma intreb,din moment ce sotul meu n-a facut nici-un tratament si eu n-am mai avut de mai bine de un an,ce sa inteleg?...ca stiu ca se ia...si normal ar fi trebuit sa aiba si el...si daca are, cum de nu mi-a dat-o inapoi?