Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-79

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cat despre irigator eu nu voi mai folosi niciodata asemenea inventii, caci partea care se introduce vaginal e dintr-un plastic ordinar nefinisat, iar bucatile de plastic uitat pe teava respectiva iti fac terci zona cu pricina......
Dau dintr-una in alta......
Mai bine ovule, crema sau o seringa mare, fara ac, desigur, cu care sa se faca spalaturi, prin presiune puternica........., fara sa mai introduc nici o tampenie in bietul Domn Vagin.............

Lucky e vorba de o mini intalnire cu scopul Metro, care va fi maine sau poimane, cu o pauza mare de cafea inainte sau dupa.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Picaflor, cu tablete pe baza de nystatin - care-i un antimicotic activ fata de Candida Albicans. Intreaba si un medic ce antimicotic sa-i dai pt candida. La noi se numeste nizoral (pe baza de nystatin), la voi poate se numeste altfel.

Simoneto le-am primit si o sa te sun dupa ora 16,30 ca acum nu am "conditii tehnice" sa discut lejer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetele va invit sa continuam discutia la capitolul urmator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aaaaa, sa va mai povestesc ca atunci cand al meu a luat antibiotice (in primavara asta) mi-a fost teama sa nu faca saracutul candida si i-am luat un medicament foooooarte scump care se administra alaturi de antibiotic, pentru a nu face minunatia. Asa a spus doctorul, asa am facut......
Si cu toate acestea, eu in urma contactului sexual m-am ales cu candida, caci flora mea vaginala a depistat antibioticul din sperma, dar nu a depistat si antidotul impotriva candidei luat de el...........
De unde rezulta, ca eu nu am luat candida, de la faptul ca el a facut candida si mi-a transmis-o mie sexual, ci doar de la antibioticul luat de el...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Piccaflor...la barbati candida de multe ori nu nu manifesta...si ei o pot da...sau nu...dar depinde si de organismul femeii f mult....ca e posibil ca ciuperca sa circule intre voi si sa se manifeste la tine doar atunci cand organismul tau e mai sensibil...slabit sistemul imunitar de la ceva...
sotul meu de exemplu...a avut odata manifestari de candida si alta data nu...desi eu aveam...
iar noi putem face candida....si efectiv din senin...e o ciuperca care are mediu f prielnic in vagin...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Am uitat sa va spun, eu de muuulte luni de zile nu mai folosesc nimic altceva decat SAPUN DE SULF. E cel mai bun pentru a evita aciditate, iritare, ma rog... nu ma pricep sa spun in cuvinte, dar am si citit si mi s-a si spus despre asta si totul e destul de bine.

Mergi la inceput