Mamici de iulie-august 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristina_Ana, saru'mana mult, asa am gandit si noi, ca nu a purtat acel nume...LARA este, nu e cine stie ce kestie complicata, dar noi vrem baietel si fetita sa fie LARA si LUCA...mi se pare ca se potrivesc...
Cu secretiile si eu stiu ca acum sunt mai abundente, si la mine sunt, nu mereu la fel, dar simt eu ca sunt mai abundente...

Mist, bine ca ai dat un semn si ca esti ok, ca te-am dat disparuta

Cristina + bb 7 sapt

Mergi la inceput

Mai fetelor, s-a intetit treaba si am inceput sa tusesc rau...o sa incep sa iau sirop de brad, sper sa fie ok, sa nu imi faca rau...

Cristina + bb 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

pika-pika,

eu sunt o burtica un pic mai mare decat tine. Din cand in cand mai intru sa va citesc...
cred ca ce vroia doctorul sa iti spuna este ca trebuie sa stai in pat pana se formeaza placenta. La inceput de sarcina, bb nu e hranit de placenta, caci inca nu e formata, ci de corpul galben - eu l-am vaut la eco, arata ca un globulet translucid.
pe la 14 saptamani placenta este complet formata si ii asigura lui bb tot ce doreste.
Sper ca ti-am fost de folos,
Magg 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Buna burticoaselor! Vai, ce-mi place cum suna! Chiar, de ce le-o zice greturi matinale? Eu nu le am la prima ora, asa a fost si la prima sarcina... apoi, ma tot sacaie, dar nu-mi taie pofta de mancare! o sa ma fac
misy, nu te lasa brusc, altfel organismul s-ar putea sa nu reactioneze bine. Redu numarul tigarilor treptat, sub 5 pe zi. Ideal ar fi sa te lasi de tot, dar s-ar putea sa nu-ti iasa. Macar sa fie mai putin de 5 pe zi, repartizate uniform de-a lungul zilei.
m-am programat luni la echo, abia astept...
Va pup si sa va fie bine!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Buna,buna ziua!Cred ca toate dormiti pe rupte la ora asta!Sa aveti vise frumoase!(scrisesem vize,in loc de vise...hahaha...sa aveti si vize frumoase care vreti)
Magghyc iti multumesc mult pentru raspuns!Am inteles acum!Da si doctorul mi-a zis ca pe la 3 luni va fi bine.Sa stii ca m-am vaitat si la mamici mai-iunie...
Cristina_Ioana este un nume foarte frumos.Imi place Lara,iar Luca ma gandisem si eu pentru bb-ul meu daca e baiat,dar nu e hotarat ca inca nu am vorbit si cu tati.Ca sa nu mai zica lumea nimic,spune decat la nastere tuturor ca te-ai gandit sa se numeasca asa.Oricum trebuie sa vezi intai ce e.Sunt total de acord cu ce a spus Cristina_ana.(Ce de Cristine avem!!!)
mist bine ca ai dat un semn de viata.Te asteptam luni cu vesti.
Misy ca sa-ti fie mai usor uite iti spunem noi aici non stop ca face rau la bb,domne...Hai ca incet,incet le lasi tu...
huacin ne luam de mana...Pana acum n-am pus decat un kg,dar daca mai stau mult in pat...

8+

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

pika, de luat de mana, sigur ne luam; dar nu-ti face griji pentru statul in pat, nu inseamna neaparat ca te ingrasi mult; inainte de sarcina trecuta eu aveam vreo 50kg. Pe sarcina am mancat non-stop practic, ca haplea; nu am luat decat 13kg, care s-au dat jos singure. Acum am 48, ajunsesem (jenant!!!!!) la 47, eram uscata rau, am proape 1,70m. Pupici tuturor!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

huacin .Si eu tot 1,70 am,dar am 58 acum.Am avut si eu odata 47...Toata lumea ma critica dar mie imi placea...hehehe.Pai tu ai unde sa pui,nene...nu-i corect!!!

8+

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Pup fetele!
Pika, iubita, asa m-am gandit si eu ca sunt 2 nume frumoase, dar ma tot bat la cap toti sa caut alt nume ...in fine, vorba ta, sa vedem intai ce este...
Huacin mama ce slaba esti....uffff...eu am dat jos 2 kg sapt asta desi am stat la pat, dar mi-a fost fff rau si am vomat...am 1,68 si 51 de kg

Fetelor, io nu prea mai dorm noptile, ma trezesc cu okii cat cepele
Acum ma dor sinusurile rau de la raceala si capul si nu mai stu ce sa iau si ce sa fac...

Cristina + bb 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_floruta spune:

Ioi fetelor, nu va mai plangeti de kg, ca mi se face rau...
Pai voi sunteti slabute...ce sa zic eu, care la 1,73 ,am cantarit acum 4 luni 60kg...si dupa doua luni de vitamine si tincturi am luat 4 kg si mai apoi cu sarcina si alte vitamine, inca 4kg...am ajuns la 68 si e doar inceputul
Asa ca va rog sa nu mai ziceti nimic de kg, mai vedem noi la sfarsit cum le dam jos, deocamdata doar le punem pe noi...si se merita, pentru bb-ii nostrii, orice.
Eu (in afara de kg) mai am si altele...de exemplu am o durere groaznica de cap de care nu pot sa scap de vreo 3 zile(trece doar daca stau intinsa in pat, ATAT!), iar durerile de burtica inca nu s-au terminat, desi tratamentul cu utrogestan l-am facut.
Sper sa fie totul bine si sa terminam cu astea trei luni (cum zice dr, cele mai grele) si apoi sa ne bucuram si noi de sarcina si de burtica.
V-am spus?...eu abia astept sa-mi creasca burtica
Va pup pe toate si numai bine va doresc.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Salut si eu toate burticile!
Sunt pe aproape dar azi si maine avem multe drumuri de facut la bunica, strabunica, socrul etc.
Eu sunt bine , fara sangerari de marti asa ca astept ziua urmatoare de marti cu multa emotie.
Pai voi va vaitati de kg in plus? sa va zic eu: am luat 30 kg la prima sarcina. La nastere aveam 100 kg la 1,75 m. Acum am 84 kg si nu mai disper.
Asa ca voi slabutelor nu va mai plangeti! Ganditi-va la mine si va trece....

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput