Mamici de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
misy spune:
Fetelor o sa fim niste rotunjoare frumusele si fericite!
haucin- baftuta la echo luni.Deabea astept sa te prind din urma!
Cristina_Ioana- ai grija cu raceala asta,mai ales cu stranutul
Cornelia_laura- cred ca erai un tamculet!Nu ti-a fost greu?
Fetelor am inteles ca ideal este sa luam in jur de 16 kg.,de la fete nu de la un medic.
misy spune:
Cristina_Ioana cred ca cel mai inportant este ce iti doresti tu impreuna cu sotul tau nu ce cred anumite persoane...!Este vorba de bebelusul vostru,de minunea din viata voastra iar decizia trebuie sa va apartina!Nu crezi?Eu nu de acord nici cu traditia de a pune copilului unul din numele nasilor!Nu stiu ce credeti voi despre asta insa mi se pare normal ca numele copiilor sa fie ales de parintii lui!
Tinasv1 spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine?
Uf, nu am mai fost de mult pe acest site. Nu am avut ocazia. Dar acum sper sa ma ajute bunul Dumnezeu si sa fie bine.
Am stat putin sa ma gandesc daca sa intru acum sau sa mai astept. Dar nerabdarea de a impartasi cu mai multa lume bucuria, m-a facut sa ma decid repede.
Conform unor date sunt si eu graviduta, ce frumos suna
. De ce sa mai astept, ptr ca sunt doar in 4.5 sapt, DPN 3 august, dar primul test de sarcina este clar pozitiv si o eco normala indica mucoasa ingrosata. Voi ce ziceti as putea avea vreun dubiu?
Poate va intrebati cum de am facut asa repede eco. La staruintele mele, doctorita mea mi-a facut eco cu toate ca stia ca nu o sa vada mare lucru, dar a acceptat avand in vedere ca am doua antecedente neplacute.
Starea generala nu e foarte buna. Trag mereu la pat. Am si eu dureri de burta, iar acum vreo 4 zile am avut o scurgere maronie. Chiar credeam ca au venit rusii, dar s-a oprit si atunci m-am gandit sa fac testul de sarcina.
Cred ca am asa de devreme simptome ptr ca am o ovulatie inaintata. La mine CM s-a diminuat f mult de la ultimul incident ca nr de zile a ajuns si la 24 de zile. Voi ce credeti? A mai patit cineva asa ceva? Am mai citit ca poate sa fie intarziata, dar inaintata?
Si mie mi-a recomandat Utrogestan, 2 seara.
Acum va las si asa m-am intins prea mult.
Sarcina usoara la toata lumea si sa auzim numai de bine!
TinaS
misy spune:
Uite ca mai are cineva insomnii...Cred ca ar trebui sa te linistesti si sa incerci sa te odihnesti!Chiar daca si eu sunt noua pe aici imi permit sa-ti urez un bun venit din toata inima.
misy spune:
O sa fie bine,de data asta,daca o sa urmezi sfaturile medicului si o sa incerci sa te linistesti!Ai nevoie de odihna si calm,si tu si bebe!
cornelia_laura spune:
TinaS, bine ai venit la gravidute. Stai linistita, am fost si eu acum o saptamana la dr cu 5 teste pozitive si nu s-a vazut decat endometru ingrosat si un "punctulet". Si tot acum o saptamana am avut si niste scurgeri maronii 2-3 zile.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
LYLY809 spune:
Tinasv, scurgeri maronii sunt de obicei, din ce citesc de vreo 3 luni incoace de cand sunt gravida, de la implantarea ovulului.
Utrogestan eu am luat 1 dimineata si 2 seara. Asta, pana zilele trecute. Eu sunt deja in trim. doi de cateva zile, iar placenta e formata. Multa bafta, cum se zice, sa fie cu ochisori...
Lyly
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
cristina_ana spune:
TinaS, bine ai venit!!!!!!
Ai sa vezi ca ai facut o alegere buna venind pe aici, pentru ca toate fetele sunt foarte dragute si or sa te incurajeze. Asa ca nu ezita si spune-ne toate prolemele tale, pentru ca noi suntem alaturi de tine! Iti doresc sarcina usoara si te pup!
De fapt va pup pe toate!
Cristina
huacin spune:
Mai burticoaselor! Doamne, ce-mi place cum suna!
Lipsesc si eu o zi si, cand revin, cu maxima incantare gasesc multe, multe mesaje!!! Va pup pe toate, sa fim sanatoase si sa obtinem in viata ce ne dorim! 
pika mie nu-mi pasa prea tare daca le convine celorlalti sau nu greutatea mea; eu as fi vrut sa mai pun vreo 2 kg... sunt extrem de eficienta, se pare, voi pune chiat mai multe!
stii cum e cu "ai grija ce-ti doresti..."
cristina_ioana singurele pareri care conteaza cu adevarat sunt a ta si cea a sotului tau; daca voua nu va va face rau sa rostiti numele in fiecare zi, totul e ok; si eu cred ca as fi facut la fel! incearca sa te odihnesti, noaptea sau ziua, nu cred ca e important cand; ideal este sa dormi noaptea macar 8 ore si sa mai dormi macar o ora dupa-amiaza. Pentru raceala este foarte eficient ceaiul de soc, dar, te rog mult, inainte de a-l bea, lasa-ma sa verific sau verifica tu daca nu este contraindicat in sarcina!!!! gandeste-te ca, atunci cand vine bb, trebuie sa fii odihnita ca te ia de "proaspata" ![]()
m_floruta la dureri de cap sunt, din pacate, bine antrenata, de multi ani. O varianta ar fi de presopunctura: exista un punct intre degetul mare si aratator; daca te doare capul tare, daca te apesi in acel punct, locul este foarte dureros; apasa tare, eventual cu unghia, apoi da drumul, apoi apasa iar si tot asa. In mod normal, daca apesi unde trebuie, la ambele maine, durerea cedeaza, macar pentru o vreme. Daca nu da semne de linistire, poate fi o problema de tensiune, ar trebui sa ti-o verifice cineva cu un aparat bun. Nu te speria, insa, e posibil sa nu apesi exact locul respectiv, mai ales pana te obisnuiesti. Vorbeste cu ginecologul si vezi ce poti lua, in caz ca nu cedeaza, exista variante de medicatie chiar si in cazul nostru.
Valentina
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62861" target="_blank">Mamici de iulie-august 2006 (3)![]()
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5