Mamici de iulie-august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
misy spune:
Cristina_ioana chiar asta incerc sa fac,de la un pachet si am reusit sa ajung la 13 tigari si ma chinui sa le las....Ma gandesc sa il sun pe medic sa ma programez la o consultatie saptamana care urmeaza.Crezi ca este prea devreme?
Cristina_Ioana spune:
Pai cate saptamani ai , Misy?
Eu am fost la primul control la 6 sapt si mi-a facut si ecografie si am vazut mogaldeata ca un bob de mazare...
Cristina + bb 7 sapt
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, vreau sa va intreb ceva si mi-e tare rusine ![]()
Dar sunteti ca si surioarele mele, asa ca imi iau inima in dinti si va spun : eu anul trecut am pierdut o sarcina mare, de 6 luni jumate....aveam fetita si ne doream sa o cheme intr-un anumit fel...dar ea nu a mai apucat sa poarte numele ala practic...in caz ca am fetita acum, ar fi ghinion sau aberant sa o numim tot asa?
Sper sa nu radeti prea tare de mine, ca uite ce ganduri am, de la raceala si greata ![]()
Cristina + bb 7 sapt
misy spune:
Dupa metoda aceia de calcul ce include UM 5 saptamani.Daca o iau babeste 21 plus 10 zile ar trebui sa insemne 25 de zile!Analize am gacut in luna octombrie,la inceput:generale la sange si urina,toxo,listeria,CMV,chlamidia si secretia si "local" si au iesit ok.
misy spune:
Crezi ca o sa poti sa iti strigi fetita fara sa te gendesti ca ar fi putut fi si o surioara mai mare si toate prin care ai trecut?Sincer nu sunt superstitioasa insa cred ca te-ar putea afecta psihic.Tu sti cel mai bine ce simti legat de acea intamplare nefericita!
Cristina_Ioana spune:
Mi-a luat un an sa depasesc momentul si acum mi-am impus sa privesc numai inainte. In plus sunt tare fericita ca sunt insarci din nou si nici nu sunt superstitioasa...dar ma intrebam asa daca are vreo importanta?...noua ne place rau numele ala si de-asta...
Cristina + bb 7 sapt
misy spune:
Atunci nu cred ca este o problema daca sunteti siguri ca nu o sa nu va rascoleasca acest lucru!Voi doi trebuie sa hotarati ce este mai bine pentru voi!
Cristina_Ioana spune:
Da, noi nu avem o problema cu asta, nu suntem supertitiosi, dar ne mai zice unu' si altu' ca nu e ok...
In fine, saru'mana mult Misy ca te-ai pus la mintea mea 
Cristina + bb 7 sapt
cristina_ana spune:
Cristina_Ioana, eu cred ca nu gresesti daca ii pui acel nume care iti place atit de mult fetitei tale (in caz ca e tot fetita). O sa fie ca si cum prima ta fetita s-ar fi intors la tine.Si nu trebuie sa fii superstitioasa, pentru ca eu sunt sigura ca de data asta o sa fie bine. Dar ne zici si noua ce nume este? Ca acum m-ai facut curioasa. Si eu tot fetita imi doresc, si deja am o gramada de variante care imi plac.
Misy, daca iti face ecografie intravaginala o sa iti poti vedea puiul, si de la sase saptamani incolo chiar o sa vezi cum ii bate inima.(acum depinde si cit de devreme ai avut ovulatia, asa ca sa nu te sperii daca nu ii vezi inca inimioara).
Fetelor, eu am avut astazi o secretie vaginala foarte groasa si putin galbuie. Chiar m-am speriat, dar sper sa nu fie ceva grav. Am inteles ca este normal in timpul sarcinii sa avem tot felul se secretii.
Mie inca nu mi-au iesit toate rezultatele de la analize. Nu inteleg de ce dureaza atit de mult. Dar as vrea sa scap odata de stresul asta si sa vad ca totul este in regula. (bine, ca daca trec de asta or sa urmeze alte stresuri, de asta sunt convinsa!). In rest ma lupt eroic cu greturile mele obisnuite, dar deja am inceput sa ma obisnuiesc cu raul asta permanent. Bebicul sa fie OK, ca eu o sa ma descurc intr-un fel. Va pup si va doresc un week-end placut!
Cristina
mist spune:
Salut fetelor, sunt si eu prin zona, nu ma dati disparuta! Va citesc din cand in cand, dar nu prea mult pt ca nu prea pot sta in fatza calculatorului. In plus, nici nu am noutati. Abia luni ma duc la primul u/s si sunt deocamdata cu inima cat un purice. Sper sa fie totul ok cu bb.
Le urez bun venit fetelor care au aparut pe listuta intre timp. Imi pare rau pt cele care au fost nevoite sa o paraseasca, dar le urez multa sanatate si curaj in continuare.
Va mai scriu dupa vizita de luni la doctor. Weekend placut!
"I am still learning."