Impreuna, Timisoara! (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele...am uitat ceva....
Daca aveti cd-uri cu colinde, aduceti maine la intalnire, va rog...
Cine are Fuego pe CD, please...
Si daca aveti careva vreun catalog Oriflame, il puteti aduce maine?
Merci!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna ziua tuturor
indraznesc sa ma bag si eu printre voi. sper ca ma primiti.
sint un viitor tatic si una din problemele mele este ca nu am informatii despre maternitatile din oras
vreti sa ma ajutati?
multumesc anticipat. o zi buna tuturor.

adi si ela 14+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

LUME LUME

AVEM PRIMUL DINTZISHOR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna ziua Adib! Bine a venit! Eu am nascut la Odobescu in urma cu aproape doi ani si a fost sinistru. Nu vreau sa te sperii, poate intre timp sa se mai fi schimbat lucrurile dar pe atunci era mare mizerie iar asistentele, portarii si infirmierele ne-au terminat toate economiile. Nasterea a costat practic 16 milioane asta in conditiile in care dr. NU a luat nici un ban. In ultimul timp de Bega am auzit lucruri bune, se pare ca au un program care permite copiilor sa stea cu mamicile dupa nastere si e mai o.k. chit ca si acolo a fost o perioada in care a cazut tencuiala din salonul de nou nascuti pentru copii din cauza vehimii. La Odobescu un dr. exceptional, mai ales daca e caz de cezariana e Dan Pascut. La Bega nu prea cunosc dar au un sef la neonatologie nemaipomenit> Ilie Constantin. Cred ca fetele stiu mai multe amanunte, daca vrei sa mai intrebi ceva...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Salutare fetele!
Din lipsa de timp n-am mai putut intra pe net. Ma laudam degeaba ca am scapt de greturi ca aseara ....n-am vazut altceva decat baia....si mi-era raaauuuuuu. Ei, in toata nebunia aia mie mi-a trecut prin cap ca as manca pepene galben...ei stiu, sunt nebuna, nu e o noutate Nu-mi trebuie sa mananc, voiam sa miros ceva a pepene
Asa ca azi am tot facut planuri pe unde si ce sa gasesc cu gust de pepene: prajituri, suc, inghetata,,,dar surpriza! la Billa am gasit pepene Fara gust, ca un dovleac, dar in "nebunia" mea mi-am imaginat ca e bun. Dar tot ma mai gandesc la pepene de orice fel
E foarte ciudat ca m-a apucat dorinta de a consuma chestii cu care nu am avut de-a face pana acum: peste, pepene.....cappy tempo Chia daca vedeti pe undeva prin oras Cappy tempo de pepene verde dati-mi de stire ....multumesc anticipat!
In rest , totul este "under control", atat cat poate fi. Seara e apogeul starii mele de rau ...asa ca va mai scriu maine!

V-am pupat

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara fetelor,am intrat sa va salut,ca Daniel are multe teme si nu o sa am timp de forum.
Maine daca reusesc sa rezolv toate problemele vin.Dar nu promit nimic.
v-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara,

Aproape ca a mai trecut o saptamana,iaca maine e ultima zi si vine weekendul...Ne odihnim...!!!

Angy,vaz ca esti curioasa sa afli ce-i cu slabirea aia despre care vorbeste Doris....Ti-o trimit si tie ca sa te lamuresti,ca e tare apetisanta cura asta...
Silvana,io habar nu aveam ca esti microbista...Bravo la tine!Haide Poliiiiiiiiiiiiiiiiiii....!!!!
Alexa-Dana,multam'!Sper sa reusesc!
Alina,felicitari de dintzuletz!...Sa iasa toti si sa fie sanatosi!Pupici multi printesei!(intre noi fie vorba,mamicutzo,ai grija sa nu te composteze printesica cu dintisorul cel nou,ca e precum pumnalul).
Adib,bun venit!Eu am nascut ,acum 2 ani in urma,la Bega.Am fost,relativ,multumita.Adevarul e ca ,daca nu esti atent cu personalul(sti la ce ma refer)nu primesti atentie...in plus.Cred ca proaspetele mamici te pot ajuta mai mult ca mine...Succes in viitoarea cariera de tatic!
Assa,da frau liber poftelor si satisfati toate placerile posibile - aici ma gandesc ,totusi,ca poate nu o sa-l trimiti pe sotul tau sa-ti culeaga fragi in decembrie...Sarcina usoara!Iar trebsoara asta cu raul o sa tina un picut,cam pana cand misca bebelica prima oara si pe urma gata!

Va doresc numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

Acum am ajuns acasa.
Azi intr-adevar m-am intrecut in maiestrie...
Cine o cunoaste pe Gabi cum avea parul si o va vedea maine, va avea ce admira...
Super...e tot ce pot spune...
Adib, Bun venit la Noi...
Da-ne mai multe detalii despre sotia ta, daca are medic, pe cine, daca nu are ii putem recomanda.
Cat despre cele doua maternitati, parerile ti le vom spune, dar cred ca mai intai conteaza pe cine ai medic si apoi automat va naste unde lucreaza medicul, ori la Odobescu, ori la Bega.
Sa va pregatiti pentru maine...
Mai vine cineva si nu e trecut pe lista?
Astept...
Ana, inca nu ne-ai zis, ajungi maine la o bere?
Giulia... felicitari , mamico, pentru primul dintzuc al printesei...
Assa, esti totala...dar nu ne-ai spus de ce nu vii si tu maine la chef, sa ne cunoastem?
Eu am poftit in ianuarie, musaca de vinete...noaptea la 2...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

salutare fetelor am intrat putin sa scriu un mesaj tocmai am venit de la lucru.ieri m-am simtit f.rau cred ca ma prinde vreo gripa,marti am fost la coafor sa matund si am plecat de acolo cu capul gol si mi-a fost frig si de acolo mi se trage ,ieri m-au apucat frisoanele si am avut temp 38.va doresc un we placut la toate.v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Doris cu mare parere de rau (am mai spus asta acum cateva zile) este ziua soacra-mii si plecam in Ardeal. Next time !!!Pana atunci scap si eu de greturi, pofte ....etc. Sper!!!
Oricum imi pare nespus de rau ca nu pot ajunge , dar va urez distractie maxima!

Assa

Mergi la inceput