Impreuna, Timisoara! (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Ana68 spune:
Buna seara tuturor,
Alinushu,ce mai face Ale?Ce noutati mai povestesti despre printesa?
Silvana,mama draga,ai pus-o!Pai daca barbatii tai se uita la telenovele....tu nu ramane decat sa te uiti la filme cu Stalone ,cu Swartzenneger,cu Jackie Chan si tot asa...eventual sa fi la zi cu echipele de fotbal castigatoare de la grupele A,B si C si cine si cum si care mai vine si mai pleaca de la Steaua,Dinamo si Poli...Nu asa?Succes,draga mea si...vizionare placuta la meciurile de fotbal!
Alexa-Dana,intrebasem :ai nevoie de carte?Cum scrisesem:Dumnezeu cu mila cand voi reusi s-o termin,asa ca ,daca iti trebuie,sa ne intalnim si sa ti-o dau.Ce face domnu' print al tau?Cum se mai intelege cu tanti?
Doris,asa cura....mai rar...Oare asa ingrediente exista in Romania?Io inca nu am vaz't...
No,sa aveti parte de bine !
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
angy11 spune:
Buna seara timisoara!
Am reusit si eu sa ajung azi la calculator,daniel a avut o groaza de teme,are si pian maine asa ca abia acum m-am mai potolit si eu.
Irina,m-am intalnit cu mama ta la gradi azi,da eram asa obosita ca abia am articulat cateva vorbe.Sper ca nu s-a suparat.
am ajuns in fine dupa mult timp la gradi,vad ca ma lasa gabi in pace.
Doris,despre ce cura tot vorbiti?Am pierdut ceva?
Sper sa ajung la intalnire.vineri mai trebuie sa mergem si la un tip care are firma de transport,care urmeaza sa ne aduca pianul.
dreams2party spune:
Sper ca reusecs sa postez acest mesaj...
danitim, esti o figura cu Ana Lesko... da in cap ce are aia?
Las ca se compenseaza altele, nu e cel mai important abdomenul plat... ca vo aia... daca nu e plat, inseamna ca o ducem bine, avem ce manca
Fetelor, am votat si eu pt. Timisoara, nu va sfiiti nici voi.
Va pup,
Anca
Amonar spune:
Buna seara Timisoara!
Santeti foarte harnice si scrieti de zor! Va citesc dar nu am totdeauna timp sa scriu. Ieri de exemplu am fost "scoasa din circuit" pt ca am avut o amniocenteza. Am stat toata ziua la pat, dar a fost bine ca am facut-o . Azi nu mai simt nimic. A mai avut cineva vreo amnicenteza printre voi? Mie nu mi s-a parut exagerat de greu. Am ascultat de sfatul medicului si totul a mers bine.
Am auzit ca la voi a nins! Ce frumos. Cred ca s-a topit nu-i asa?
Pt Assa. Si eu am dormit de m-am spart in primul trimestru. Chiar mi-am pus intrebarea cum rezista alte femei sa mearga la servici sau sa mai aiba un alt copil. Eu nu as fi facut fata. Am avut si greata pana in saptaman a-13-a. Dureri de cap foarte putin. Vezi ca greturile mai pot sa apara!!! Te- ai "abonat" la mamicutele din luna ta de aici pe pe forum? Daca nu exista, poti sa deschizi tu unul. Eu l-am deschis pe cel din mai-iunie. Eram in saptamana a-6a.
Fetelor vad ca v-ati dat intalnire! Ridicati un pahar si pt mine! Am sa ma gandesc la voi si imi imaginez ca sant si eu cu voi. Va doresc un "party" cat mai placut!!!!
Giulia tu cat mai ai pana la ziua cea mare ?
va pup
16+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
diana1971 spune:
Buna seara
Am si eu 1 min sa mai intru...Andrei e un scump si un mancacios mareeeee....mi-au trecut ranile la san...acuma papa bine.
Eu sunt ok...poate reusesc sa vin si eu in 25 ...dar nu promit...ar fi prima iesire in lume ...de cand am nascut...
Inca o data multumesc pt mesajele si urarile primite....
va pup
diana si Andrei
gangurici_licurici spune:
Buna seara TM
Assa, citind ce a scris Amonar, mi-am amintit ca si eu am avut o perioada in care picam de somn, efectiv imi venea sa pun capul pe birou si sa dorm un pic. Cred ca partea asta a fost muult mai nasoala decat greturile. Dar trece si asta.
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Ana, eu ma uit la meciuri, nu prea stiu cum vine treaba cu diviziile si ce echipe fac parte din fiecare divizie, dar cand joaca Poli sunt prezenta si pe stadion iar daca joaca in deplasare sunt cu ochii beliti la televizor. Te pup si sper sa ne vedem vineri!
Doris, iar de sedintesti? Urasc sedintele!
Amonar, io beau o bere (fara alcool) pentru tine.
Angy, ne vedem vineri, da?
Diana1971, m-as bucura sa te revad. Pupici micutului!
Gabi, nu ma plang de romantism, da' chiar asa? La mine cred ca se inverseaza rolurile, sotul se uita la telenovele si eu la meciuri.
Maine aduc si ornamentele de brad!
Va pup pe toate!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
alexa00 spune:
Ana: poti tine cartea pana dupa sarbatori.Poate ai timp sa o termini.E faina!
assa :si eu in primele 3 luni de sarcina eram super adormita.LA lucru efectiv era criminal.De abia reuseam sa stau treaza si sa ma concentrez.Si tot timpul imi era foame.Nu avem pofte, dar mancam in prostie.
Numai bine,
Alexa
Doris-Alina spune:
Ceau, fetelor!
Si maine ne chefuim...
De abia astept...
Azi o fac frumoasa pe Gabi...
Maine vedeti rezultatul!
Va pup si ne auzim...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI