Impreuna, Timisoara! (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna seara, buna seara

Pai,in primul rand sa-i uram lui Danitin un sincer LA MULTI ANI! cu sanatate sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti, zile senine si fericite, LA MULTI ANI! sa ne traiesti. Waw ce zi de nastere ai petrecut, am sa ii dau si eu sotului sa citeasca , vorba lu' gangurici.

Ei, si in al doilea rand trebuie sa o felicit pe Doris ~ mana de aur ~ ca asa cum m-a facut ea nu am fost never. Sunt nu incantata ci super incantata de rezultat. Sincer iti spun ca nici nu speram sa iasa asa de bine. Ma bucur foarte mult ca am apelat la tine. Sotul si soacra mea sunt si mai incantati ( cica) decat mine, dar asta e parerea lor. Iti multumesc din suflet si dau si eu o sau . Te pup si mai vb ca sotul e liber vineri si poate ajung si eu la intalneala.

Angy chiar imi pare rau pentru tine ca iar ai ratat gradul, dar poate tot raul e spre bine, mai sti?!? iti doresc bafta in continuare si ai mare grija de tine.

Assa ai vazut ca a fost cu ochisori pana la urma ? cred ca s-a luat de pe aici acest " microb" ca sa-l numim asa. Lasa mama ca e mai bine daca nu ai gretzuri. Eu cel putin nu am avut nici urma de ele si ce bine mi-a fost. Cu racelile ai mare grija sa nu patesti ceva, asa ca infofolire scrie pe tine. Eu nu am avut treaba cu raceli, dar pentru a le preveni am papat lamaie. Si cu dormitul daca se putea as fi dormit non-stop. Am fost foarte somnoroasa, asa ca sa sti ca e cat se poate de normal sa fi. Succes in continuare.

Irina sa sti ca l-am intrebat pe sotior daca il cunoaste pe al tau si mi-a zis ca au fost chiar si la o bere impreuna asa ca.....

Na am plecat si eu la culcare ca iar nu adorm inainte de 12 macar, dar asta e, am vrut sa va citesc si sa va scriu.
Vise placute si o noapte linistita va doresc.

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Pt Dreams2party - cf cu regulamentul acestui site (cu care ai fost de acord la inscriere) " 06. Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum sau spamul pe mesaje private

Desprecopii.com nu tolereaza reclama pe forum si in egala masura, nu accepta folosirea mesageriei private in scopul trimiterii de spam. Tocmai pentru a pastra obiectivitatea discutiilor, mesajele ce au acest scop vor fi sterse fara preaviz iar utilizatorii care nu respecta aceasta regula vor fi sanctionati si ulterior, eliminati din randul comunitatii desprecopii.com" Ca atare te invit sa iei legatura cu administratia forumului la adresa de email pe care ti-am comunicat-o. Totodata te rog sa remarci ca ti-au aparut mesajele in care NU faceai reclama propriei afaceri si te invit sa NU imi scrii mie deoarece nu am legatura cu reclama /administrarea acestui forum. Multumesc pentru intelegere

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62033" target="_blank"> Va MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Amutza, ma flatezi, mey...
Ma bucur mult ca-ti place noul look, asta inseamna ca am ales bine!
Oricand ai nevoie, spune-mi, luna viitoare vii la tuns varfuri si la vopsit atunci cand crezi ca trebuie...
Gabi vorbim maine , in principiu, la 15, 30 in Centru la Mc.Donalds.
Te astept!
Angi, chiar ca se tin lant ghinioanele...
Hai trage o fuga la intalnire sa-ti dam idei ce sa faci sa scapi de ghinioane...
Am reactualizat lista:

Deci:

Doris-Prezenta
Silvana-Prezenta
Vali- Prezenta la lucru...
Irina -Prezenta
Licurici- ??? aflam miercuri...
Anda - Prezenta
Mihi - Prezenta
Alexa - Prezenta
Anca- prezenta
Gabi - Prezenta
Angi - ???
Amutza - Prezenta

Astept continuarea...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Doris numa' eu am ramas nefrezata , pai se poate? Vreau si eu...ca mi-au facut pofta fetele astea cu nou look.
Despre locul de joaca e suuper! Aseara de exemplu erau 3 tipe cam la 30-35 de ani care s eocupau de ei, vreau sa zic ca Ioana in 3 ore ieri (pe care am dat 200 de mii) a facut de toate si nu mai voia sa plece , au o multime de jocuri si jucarii. Deci merita macar odata pe saptamana, macar mai uitam de desene animate si TV.

Alina(angy) asa e , hai la intalnire si te doftoricim noi ...
cu multa dragoste...

Amutza ma bucur sa aud asta...pai mai ramane iesirea noastra la o bere si totul e aranjat, nu? Felicitari pt look, ai poze?

Va pup si raman prin preajma

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Angy, imi pare rau de ghinioanele care se tin lant.
Assa, felicitari si sarcina usoara.

Fetele, barbatii mei si-au gasit o noua pasiune .... telenovela Lacrimi de iubire. In fiecare seara la ora 20.30 amandoi se aseaza in fata televizorului si urmaresc cu maxima atentie filmul.
Aseara au incercat sa ma corupa si pe mine si intre mestecat in blide si alte treburi casnice am vazut si eu ceva.
Paul cand vede ca se intuneca afara intreaba cand incepe Lacrimi de iubire?
Ce ziceti de asta? In loc sa fie invers

Va pupa
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

ceau fetelor
nu am intrat de o galeata de timp, nu am avut dispozitia necesara forumului, asa ca mai bine ca am tinut departe ...
felicitari sarbatoritilor din luna asta, pupici la bebiti si mamici
la intalnire sper sa ajung, oricum, mai intru sa va anunt
pupici la evribadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Silvana, si zici ca beietii tai sunt telenovelisti....
Irina, vorbim vineri...
Giulia, ce bine ca ai dat un semn de viata...
Hai vino, vineri daca nu ajungi la 17, nu-i nimic , te asteptam, noi stam pana pe la 22.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Silvana esti mortala! Auzi ca vor ai tai lacrimi de iubire ... Hehe. Nu-i bai, poate se mai inspira si ei de acolo si devin romantici

Doris, abia astept sa fie maine si sa ma faci bella . Deci ne vedem la fatza locului

Eu nu stiu daca ajung vineri chiar la 17, dar nu ma renegati daca intarziu nu?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Fetelor, din pacate bunicii ajung vineri la pranz, asa ca ma tem ca nu ne vedem de data asta... Sorry
Assa, ma bucur ca totul este OK, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Amutza, multumesc de urari.
Angy, imi pare rau de ghinioane...
Fetelor nu pot sa scriu mult ca INGHET!!!! Abia azi au dat drumul blestematei de centrale, da merge in sistem de avarie. Imi ingheata mana pe tastatura..
Vroiam doar sa va spun ca am fost cu spiridusul la Mall si parca am fost la fitnes. Am avut liniste doar jumatate de ora cat a fost la Kids Land - i-a placut mult... In rest m-a alergat de am plecat de acolo o apa. I-am luat niste papucei de casa cu buburuze, niste globuri faine si sosete.
Am uitat sa va povestesc o chestie. Am fost vineri la Miss Mall si am vazut-o pe Ana Lesko in recital. M-am deprimat, cum poate sa arate ... wow, are un abdomen perfect plat, cu corp super, niste ochi magnifici - parca-i alta specie. Cat pe ce sa renunt la cura prescrisa ca oricum ca ea nu ajung nici in 100 de ani!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput