Impreuna, Timisoara! (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Uite ca nu m-am putut abtine si iar trag cu ochiul la forum...
Doris merci mult de urari. Si tie Giova. Eu o sa merg exact peste o luna, timp in care trebuie sa-mi fac analizele. De ce te-a chemat la 2 sapt. in primele luni?????Ai avut probleme?Mie mi-a zis sa-l sun daca e ceva, dar sper sa dea Domnul sa fie totul bine si sa nu fiu nevoita sa-l sun.
Azi merg sa-mi fac programarea pentru analize si o sa vorbesc si cu medicul de familie, care este pediatru ce se intampla cu durerile de cap. Nu sunt foarte puternice, dar dau disconfort.... Si cred ca-mi scade glicemia mult ca eu nu prea le am cu dulciurile. Se intetesc foarte tare cand imi este foame ...dar trec eu si peste astea....sper!
Mai vorbim....

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hello!

Assa, durerile de cap s-ar putea sa fie de la hipoglicemie. Asa ca papa tu o placinta ceva macar. Cel mai bine ar fi sa manaci ciocolata, ca are si mult magneziu. Si eu am baut o cafea pe zi (si eu sunt cam hipotensiva), a fost ok. In caz de raceala vitamine, iar in caz de febra Paracetamol. Nu neglija, caci febra poate fi mai daunatoare decat Paracetamolul (care nu are contraindicatii la sarcina). Insa, repet, numai in caz de febra (peste 38)!

Doris, trece-ma si pe mine pe lista de intalnire.

Domnu' PSX, lasa vorba ... vrem mai multe fapte pe aici.

Angy, precum spun eu cand da ghinionul peste mine: "astrele e de vina, noroc ca se misca!"

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Assa, felicitari si sarcina usoara!
Sunt pe fuga asa ca va pup din mers si ne mai "auzim"

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dragele mele, va multumesc tuturor pentru urari. La mine la serviciu e tot un ger cumplit, nu au montat astia inca centrala, brr...In plus nu stiu ce se intampla dar deschid DC-ul, forumul si , cand sa ajung la voi, ma scoate de pe net cica ar fi ceva eroare. Pana sa ajung sa citesc si sa va raspund am intrat pe DC de vreo 6 ori. Trebuie sa-mi chem sotiorul sa vada ce are calcul dar e cam ocupat. Sau e de la net??? Oricum azi dau zor cu treaba ca am promis spiridusului un drum in Mall.
Pupici tuturor! Ce fain ninge!!!!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Assa eu am pierdut o sarcina acum un an jumate. si de aceea am facut niste injectii cu hormoni pt. mentinerea sarcinii, si in primele 3 luni mergeam din 2 in 2 sapt.

gio si bb Marco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Giova imi pare rau sa aud asta....
Ma bucur pentru tine ca mai ai putin si-l tii in brate pe micutul Marco
Gabi este "tare" ideea cu ciocolata....dupa 2-3 bucati parca se schimba lumea...deci glicemia e de vina!!!
Merci de urariSilvana
Azi am cam chiulit (de fapt asta fac de cand am aflat de sarcina ) si am dormit ca o valiza in gara Sunt la episodul 3 de somn pe ziua de aziUnde merge atata somn , nu ma intrebati. In rest....mai o pofta, mai un somn.... ....cred ca nu prea e normalN-am si eu greturi (bine, nici nu le doresc).....sau daca simt ceva , e asa ....insesizabil...
va pup

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Assa felicitari pentru bobul de orez din burtica!!Ai girja de tine si sarcina usoara iti doresc. Daca chiar nu-ti trece raceala cu ceaiuri , lamaie si miere atunci iti recomand sincer tratamentul homeopat care nu e teratogen si nu are nici un efect secundar. Te pup!

Fetelor cu copiii energici, am descoperit de curand un locusor unde o las pe Ioana odata pe saptamana dupa gradi vreo 2-3 ore. Se numeste Casa cu jucarii si e in caldirea vis-à-vis de magazinul Etti la penultima statie a tramavaiului 4 (zona Matei Basarab) . Sunt 2 tipe care se ocupa de copii, fac diverse activitati si jocuri cu ei , e super atmosfera. Pretul e 80 de mii ora , dar la mai multe ore se reduce (2 ore 140000..) . Se poate si cu abonament.

Va pup si plec si eu acasa ca-s franta..

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara,
Uite ca a mai trecut o zi...si parca vad ca iar e weekend...La servici se discuta si se fac planuri pentru cheful de Craciun si pentru pom,sa venim(cei care avem)cu copilasii...E agitatie mare!Mai e un picut si se termina si cu zugraveala...Sefu ar vrea sa montam de pe acum pomul de Craciun,insa am reusit sa-l convingem ca este prea devreme(parc-ar fi copil,zau asa!).

Doris,nu te-am uitat!Spor la treaba si multa sanatate!
Assa,vin si eu cu "incurajari"-le mele,langa cele ale proaspetelor si viitoarelor mamici:si eu am consumat cafea pe timpul ambelor sarcini si asta din placere,in primul rand,iar in al doilea rand imi era necesar pentru...iesirea aia unde se duce si regele pe jos...sti tu!Nu prea am facut restrictie la mancare,am mancat aproape de toate - dulciuri de cate ori aveam chef -am baut si Cola si....cand am fost racita rau si temperatura de 38 de grade am luat,la recomandarea medicului ampicilina,strepsils si paracetamol...Important este sa ti legatura cu medicul tau si daca ai o nelamurire cat de mica trebuie sa te informezi la el.Eu asa am facut si sunt convinsa ca toate fetele de aici au facut asa si mi-a prins foarte bine.Felicitari si sa ai o sarcina usoara!

Pai va doresc numai bine si sa aveti zile bune in continuare!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

Irina da si tu mai multe detalii despre locul ala de joaca care l-ai descoperit.
Ana, tu vrei sa ma vezi moarta?

Sau in coma? salivand dupa faimoasele Ingrediente ale curei tale de slabire...
Esti fenomenala mey, da mi-au deschis un apetit, ingredientele alea...
Pai zau ca am da jos vreo 30 de kg...
Faina cura...pe bune...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

fetelor am intrat sa va salut.Abia acum ma pun pe picioare,am facut cum era de asteptat o criza de fiere,fara sa mananc nimic azi si ieri am mancat mai mult ca sa am ceva in stomac.
Am sa fac tot posibilul sa vin si eu,sper sa am masina pana atunci.
Sunt invitata(de onoare) la majoratul elevului meu de a XII,trec pe-acolo,apoi vim la voi,sau invers.asta daca nu se mai pune vreun ghinion pe capul meu.
Sa va zic ultimele 2 ghinioane:filarmonica avtiveaza la noi in sala de concerte. saptamani au fost in turneu in Germania si Austria,azinoapte au venit.Ieri elevii mei au avut Orchestra(disciplina obligatorie) si mergand la orchestra in sala de concerte,descopera ca unul din timpanii filarmonicii(astea-s cazanele alea mari,care stau sus in spatele orchestrei)este spart.
Probabil ca pca pe noi,toata vina,ideea e ca unul costa vreo 15-20 mi E.,plasticul se poate schimba da tre schimbat la toti patru,ca altfel nu se mai acordeaza.
faza 2,am un elev casier,aduna bani pt. niste instr. si azi i s-au furat din banii aia 500 mii,e cel mai amarat de la mine,considerent pt. care l-am si pus casier,are simtul valorii,pretuieste banii si nu ii cheltuie.
V-am pupat!noapte buna!

Mergi la inceput