Impreuna, Timisoara! (31)
Raspunsuri - Pagina 7
gangurici_licurici spune:
Danitin, La multi ani!! Ce sot atent si plin de surprize! Ia sa-i dau si la al meu sa citeasca!
Doris-Alina spune:
Licurici...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
M-am mai calmat,dupa ce am tras o portie de cearta cu sotul,el ca de obicei,ca eu sunt de vina ca e interesul meu la mijloc,bla,bla.Dupa festivalul casnic,am realizat ca in acele zile cand se depuneau dosarele eu am lipsit,am fost bolnava si eu si copiii,tocmai am verificat,cum credeti cu forumul,mi-am adus aminte ca am postat ca sunt bolnava si am tinut si copiii acasa.Asa a si fost capitolul 29 cred,m-a dumirit cum imi scapase mie asa o chestie si cum la noi in scoala era inspectie atunci si o nebunie intreaga,nici colegii nu s-au gandit sa ma sune.
Doris are dreptate se tin ghinioanele de capul meu.Oare pana cand?
Doris-Alina spune:
Angi, ti-am spus, toate in lumea asta au un rost si o rezolvare...si mai ales toate au un pret, pe care il platim...
Trebuie sa speri ca mai exista pentru oamenii buni o a doua sansa.
E normal ca din cauza secolului vitezei sa uitam uneori si lucruri chiar foarte importante...dar tu nu ai uitat...tu ai lipsit atunci cand s-a anuntat...
Iar colegilor poti sa le multumesti...asta e...
Capul sus, ca o rezolvi tu cumva...
Se poate si mai tarziu decat niciodata!
Iar cu ghinioanele, ia si tu ceva pe dos, da cu apa sfintita prin casa si in masina...nu glumesc...
Te sun maine!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
psxman spune:
Buna Dimineata Timisoara !!!
Am reusit si eu sa intru pe forum... dupa o lunga perioada de absenta.
Promit ca o sa intru mai des..
Ceau..
PSX|Man
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ce faceti?
Ce ziceti de ninsoare?
Ce bine ar fi sa se prinda, sa scoatem puiutii cu saniuta...
O zi buna!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
La multi ani Danitin!
Alina(angy11) sincer imi pare rau pt grad, chiar nu se mai poate face nimic? Eu zic totusi sa gandesti pozitiv , tot raul spre bine ... cateodata mai avem si incercari din astea in viata care trebuie sa ne intareasca. Multumeste lui Dumnezeu ca ai o familie minunata , niste copii deosebiti , iar restul...toate la timpul lor! Te pup.
Mihi Ioana e bine, vineri am fost la homeopata , am inteles si eu in sfarsit de ce nu se recomanda scoaterea polipilor. I-a iesit in schim o afta chiar langa gingia de jos si o jeneaza la mancare...in rest e OK. Scrie-mi si mai vorbim pe tema asta...Oricum abia astept sa te vad vineri!
Va pup si sa aveti o zi linistita!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
assa spune:
Salutare tuturor!
Ce mai faceti? Din pacate ieri m-am simtit tare rau si n-am putut intra pe net.
Am fost la doctor si avem 5 saptamani. Totul este OK. Nu prea am probleme , doar dureri de cap de innebunesc.Antispasticele sunt permise oricand, dar parca n-as lua. Voi ati patit asa?
Medicul mi-a zis ca nu e tocmai in regula cu cafeaua, daaaaarrrrrrr....sunt cam hipotensiva si ma simt fara putina cafea. Incerc treptat s-o las mai moale (bine ca nici inainte nu exageram, dar acum nici cafeaua aia de dimineata nu o mai beau).In rest....in cazuri de raceala (ca sotul e racit si ma cam tem) ce mai pot face in afara de lamaie, limonada...?
Chiar daca vin cu intarziere vreau sa-ti zic si eu:LA MULTI ANI, DANITIN!!!
Va si incerc sa mai intru pe seara...
Assa
Doris-Alina spune:
Assa, Oficial, pentru tine:
Felicitari!!!
Ai vazut ca feelingurile noastre s-au adeverit?
Doamne da-i si lui Vali noroc, sa aflam de Sarbatori ca vine si la ea un bb>
Cat despre medicamente de orice fel, evita-le...
Cafea eu am baut una pe zi dar slaba, sau decofeinizata.
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Giova spune:
Assa felicitari!!!!
Eu am baut cafea, una pe zi, cateodata o inlocuiam cu un capucino. Inca nu s-au gasit contra indicatii pt. ea in sarcina, asa ca... una pe zi e ok.
In primele 3 luni nu am luat nici un medicament, si pe urma doar vitaminele. M-a ferit D-zeu de durerile de cap si alte probleme.
Daca esti racita: mananci lamaie cu zahar, multe ceaiuri si inhalatii. Atat!!! sa nu iei nici un medicament.
Cand mai mergi la dr.?
Eu luni ar trebui sa merg.Acum in ultima perioada ma cheama tot la 2 sapt., ca si in primele 3 luni.
gio si bb Marco 32+