Impreuna, Timisoara! (31)
Raspunsuri - Pagina 6
Doris-Alina spune:
Amutza, te astept azi la 15,30, in Centru in fata la Mc Donalds.
Te astept...
Daca intarzii, te rog suna-ma sa nu stau in frig...
te astept sus la et. 3 , cand ajungi.
Fetele, ne auzim pe la 21 diseara...
O zi frumoasa...sa aveti...
Afara ninge! Ati vazut?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mihi spune:
Salut fetele crochetele!
Mult ati mai scris de joi de cand n-am mai dat pe aici!Inca n-am apucat sa citesc tot, am citit pe sarite si am vazut ca v-ati intalnit, ca Diana s-a intors si ca v-a fi vineri intalnire la care spun PREZENT.
"La multi ani Danitin pt ieri 20 nov si fiecare zi sa-ti fie o zi de sarbatoare! D-zeu sa te poarte numa-n bine (cum zicea bunica mea), sa fi fericita alaturi de spridusul tau si de sotiorul tau, sa fi sanatoasa si mult succes in noua colaborare!"
Imi pare rau ca am tinut secretul acesta, dar am vrut sa fiu prima care te felicita,... speram sa fie inainte de ziua ta sau chiar de ziua ta dar n-am reusit sa ajung la lucru ca sa te pot felicita...si din pacate nici alte fete n-au putut sa te felicite ieri! Sper ca ai avut o zi deosebita, la fel cum esti si tu!
Cred ca as avea nevoie si eu de cawboy-ul Ray...
Va pup pe toate si un inceput cat mai bun de saptamana care sa o tina tot asa!
mihi
POZE
danitin spune:
Multumesc mult, Mihi, pentru felicitari! Intr-adevar, ai fost prima dintre forumiste.
Am avut parte de o zi intr-adevar extraordinara, asta datorita sotiorului. De dimineata mi-a adus mic dejunul in pat (placinta cu mere si cafea cu lapte), alaturi de un buchet maaare de trandafiri albi. M-a trimis apoi cu spiridusul la plimbare si, in colaboarae cu soacra, mi-au pregatit pentru amiaza una dintre mancarurile mele preferate - pui cu smantana si mamaliguta. Dupa amiaza a preluat el bebe-ul si mi-a pus in mana bon pentru sedinta de masaj si aromoterapie. M-am rasfatat, am venit acasa, am dormit si seara am fost la restaurant - la Boema - am mancat supa de ciuperci si somn la gratar. Am terminat seara la ub pub irlandez, cu bere... A fost super!!
Acum sunt la lucru unde tocmai se instaleaza centrala termica asa ca stau cu paltonul pe mine si tremur ... ma uit pe geam cum ninge.
Multumesc si pentru urarile de succes in colaborarea cu canadienii. Sper sa fie o.k.
Amonar, nu am facut faculta de jurnalism, doar trei cursuri, dintre care unul BBC.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
silvana75 spune:
Danitim, la multi ani, multe bucurii si impliniri!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
alexa00 spune:
Salutari,
danitin:La multi ani , multa sanatate si fericire!
Doris:si eu prezenta dar vin intre 6.30 si 7 .
Numai bine,
Alexa
Mihi spune:
La multi ani Matei!... cu intarziere dar acu am rasfoit in urma si am vazut ca ai fost sarbatorit...si te-am vazut in poze ce frumusel esti!
Diana71bomboana de copil ai facut si chiar si mie mi se pare ca seamana cu tine...mai ales la par, ma apuca nostalgia cand il vad si-mi amintesc de mogaldetele mele cand mi-au fost fluturate pe deasupra cu outele lor cu tot si de sentimentul profund al alaptarii! Trec ele si ragadele, dragostea ta fata de puiut insa va creste pe zi ce trece...ca n-ai inima atat de mare ca sa o cuprinda!
mitzuka imi pare rau pt Dejan si ai mei pana acu au tot tras cu mucisorii iar Arpi de cateva saptamani nu are pofta de mancare si el manca bine, maine ii duc scaunul la analize.
assasi eu am trecut prin ce treci tu si nu stiam daca sa ma bucur sau nu, pt ca eram cam nepregatiti, iar al doilea a venit tot asa surpriza cand tocmai ma apucam de slabit...am dorit sa am 2 dar nu chiar atunci..
ana68 cum e cu noua dadaca? Eu cred ca o schimb pe a mea!
doris si zici ca ne pregatesti surpriza? Si eu m-am imbracat ieri pe treisfert ca cizme inca nu mi-am luat
Irina iti trimit eu si email dar pana atunci te pup aici...Lori are stafilococ auriu in nasuc si cred ca voi merge si eu la homeopata ta ...mai discutam noi Ioana cum mai e?
angieu acu fac scola si-s cam speriata. Sotul meu a avut acu 2 ani accident si noroc cu centura..eram gravida cu al doilea....si am fost multa vreme panicata dupa...cred ca un an ...si acum cand pleaca la drum lung sunt nelinistita .
katikmit csinalsz? szeretem a kurtos kalacs..
exersez si eu maghiara mea...dar Lorand m-a intrecut...si Arpi o sa ma intreaca si el..ca de stia mama ca ma marit cu unguras ...ma trimitea la vecina Ibi sa invat maghiara!
mihi
POZE
Ana68 spune:
Buna seara,
Diana ,sa-ti traiasca baietelul,sa fie sanatos si papacios si sa va aduca numai bucurii!
Angy,mi se pare un lucru minunat ca un dascal sa fie apropiat sufleteste de invataceii sai...Vorbesc din punctul meu de vedere...sti ,cred,cum a fost pe vremea lui Ceausescu...Cred ca singurii mei dascali deosebiti si apropiati de noi ca elevi si ca oameni,au fost profesorii de atelier...Abia asteptam sa intram in practica si sa stam cu profesorii la bancuri,povesti si sa evadam din cotidianul scolii...Asa era pe vremea mea...
Am vazut si eu subiectul despre banateni deschis de tine si am citit acolo,mi-a placut ...Din pacate eu nu mi-s banateanca,inima si sufletul meu au ramas la malul Marii Negre,caci mi-s dobrogeanca,tomitanca sadea...adoptata de banateni in 2002...
Hehehehehe...nu-i nimic Katik,acum ii este frica si peste 10-15 ani va da bubutz cu aspiratorul...Nu-i bai ca nu poti face treburile casei asa cum iti doresti.Din experienta iti spun ca nu iti ridica nimeni statuie in Pta Operei ca premiu pentru casa care sclipeste...Asa ca mai lasa-le incolo de treburi si fa-ti timp si pentru tine si pentru viata de cuplu...
Silvana,ce mai faci?Cum mai merg treburile prin casa?Ati terminat cu renovatul?Iti doresc numai bine si spor la treaba!
Danitin,zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI! Frumos ai sarbatorit ziua de nastere...Iti doresc sa o tineti tot asa...!!!!
Dana-alexa,ai nevoie de carte?Am apucat sa citesc din ea ceva,insa cand o voi termina....Dumnezeu cu mila!
Mihi,cu noua tanti e bine...Nu am de comentat.Se ocupa excelent de copii.Ce motive de suparare ai ca s-o schimbi pe actuala tanti a ta?
Pai va doresc sa aveti o saptamana buna si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
angy11 spune:
DanitinLA multi ani si tot ce iti doresti,sa ti se implineasca.
Fetelor am avut azi o zi proasta de nu-mi revin.La scoala facand ore,m-am gandit deodata de ce e asa liniste in privinta depunerii dosarelor pt. grad)eu m-am inscris la gradul II) si ies de la mine din sala si incep sa intreb in stanga dreapta,daca restul colegilor si-au depus dosarul si aflu ca da, de muult.Sa-nebunesc! ma duc in cancelarie si ma uit daca e ceva la avizier si mi-a scapat mie.De unde toate vechi,nici urma de termen pt. depunerea dosarelor.O sun pe inspectoarea de muzica si asta (ulterior aflu) crezabnd ca e vorba de procesul verbal,imi spune sa ma duc sa il duc maine,ma duc la secretariat,iau procesul verbal si il xeroxez,ca mai apoi sa-l scriu pe comp.Vin acasa si ma apuc de scris si nu inteleg ceva,asa ca o sun dinnou pe inspect. si asta atunci se prinde ca eu nu am dosarul depus.Ideea e ca trebuia sa-l predau la secretariat si secretara sa il duca la inspectorat,iar tot ea trebuia sa ma anunte cand sa il duc.ideea e ca se pare ca mai pierd un an,anul trecut l-am pierdut din vina mea,ca am fost bolnava in perioada aia.
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Am tuns-o si am vopsit-o pe Amutza, arata exceptional...
Mihi, trebuia sa ne zici si noua ca a fost ziua lui Danitin.
Nu aveam de unde sa stim, pentru ca in lista de Sarbatoriti nu apare.
Oricum, cu putina intarziere:
La multi ani, Danitin!
Sa ai parte de sanatate, bucurii, impliniri, satisfactii sentimentale si profesionale...
Si multa fericire si dragoste alaturi de toti cei dragi inimii tale!
Ana, pe mine m-ai uitat?
Glumeam...
Vii vineri?
Chiar daca ajungi mai tarziu stii unde ne gasesti!
te asteptam!
Angi, draga mea, mai fa si tu o slujba ceva, ca numai de ghinioane ai parte...
Si chiar nu mai poti face nimic ca sa-ti depui dosarul?
Ca ar fi pacat...mai ales ca ai ratat si anul trecut...
Si un dascal ca tine chiar merita sa ia acest grad...
Vii vineri?
Spune-mi ca sa te trec pe lista.
Deci:
Doris-Prezenta
Silvana-Prezenta
Vali- Prezenta la lucru...
Irina -Prezenta
Licurici- ??? aflam miercuri...
Anda - Prezenta
Mihi - Prezenta
Alexa - Prezenta
Astept continuarea...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI