Impreuna, Timisoara! (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna dimineatza

Cred ca nu se mira nimeni cum de la ora asta sunt treaza ...

Va multumesc fetelor pt urarile care mi le-ati facut...prima mea reactie cand l-am vazut pe Andrei(in timpul operatiei am fost constienta - mi-au facut peridurala ) am spus ca asta nu e copilul meu ca e prea ...roz si are pielea prea intinsa; va dati seama ce se amuzau doc si asistentele de reactia mea.Andrei a avut 3300 g si 51 cm...nu a fost f mare cum ma asteptam.
Trebuie sa recunosc ca maternitatea Bega nu e asa cum am crezut... eram speriata de bombe.
Pe de alta parte eu am nascut cu cezariana si am obsrvat ca sunt f atenti in cazurile astea.
Eu tot intrebam pe aici cine a nascut cu Karadja...si nimnei nu stia nimik...ei bine a fost super ok...profesional vorbind si ca om.A venit la mine cam de 4,5 ori pe zi sa vada daca e totul ok...urmatorul bb daca mai facem tot cu el o sa nasc.
Singurul lucru care nu mi-a placut au fost asist de la copii...f putine erau dragute si le pasa de bebelusi.

Sa va pov. o chestie draguta posibila doar la noi ...
dupa ce mi-au facut anestezia si-au dat seama ca pacienta e mai lunga decat masa ...ca ajunge cu picioarele in ceva aparate...asa ca s-au gandit sa o mute mai sus...dar masa era tot scurta...si nu mai incapea capul...noroc ca s-a putut prelungi cumva....asa...... dupa asta alta distractie...masa statea in plan inclinat spre stanga si se tot chinuiau sa stranga un surub care se incapatanase sa stea asa.
asa ca primele 5 min din operatie au fost tare distractive.

fetelor daca va intalniti...poate fac cumva sa ajung si eu.

va pup
diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Da' ce harnicute ati fost voi in week-end ...Alina(angy11) mai ales ai fost in mare forma...bine ca ai trecut cu bine peste incidentul cu pricina. Mai asa o profesoara as fi vrut sa am si eu in liceu dar n-am avut parte decat de reguli si severitate...poate totusi n-a fost rau. Ce-ti mai face printesa de Angy?

Noi la clovni n-am ajuns ca evident a trebuit sa mergem in cu totul alte parti asa ca...data viitoare .

Gabirus frumoasa foc Eva ta !! Cat despre clubul de jazz , probabil ca va fi mult fum si inghesuiala deci nu cred ca e cea mai potrivita locatie de inatlniri de mamici, dar daca majoritatea decide..ma supun si eu.

Diana imi place programul tau de forum...se vede treaba ca faci nopti albe..Cat despre rani la sani si eu aveam cat incape , noroc cu Bepahtene-ul , la mine insa stiu motivul, eu nu aveam destul lapte si o tineam prea mult la supt si ea saraca tragea din rasputeri ..pana la 3 saptamani cand am introdus laptele praf si am mai redus timpul la san.
Am vazut si eu pozele ..super dragalas...si Ioana a fost asa roz, se pare ca cei cu cezariana sunt mai rozosini ca nu se chinuie deloc sa iasa..Si am observat ca seamana cu tine (sper sa nu se supere Dan). Abia astept sa-l vad si live!!

Va pup si sa aveti o zi linistita!!

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Diana1971, sa va traiasca feciorul. Doamne, ce scump e!
Doris, unde esti? Eram obisnuita sa postezi la prima ora! Despre ce eveniment e vorba? Ce ascunzi?
Cuscra Gabi, ce-ti seamana Eva!!
Danitin, felicitari pentru oferta si la mai mare!
Angy, super topicul deschis de tine. Voi scrie si eu pentru ca mi-ai trezit multe amintiri.
Irina, cum e Ioana cu inotul? Noi am hotarat sa nu-l mai ducem. Azi dimineata cand i-am spus ca azi mergem la inot a inceput sa panga de numa.
Ce rau mi pare ca nu am aflat la timp de intalnirile din we in Piata Unirii, am fi venit si noi, mai ales ieri, ca am stat in casa!!!
Ana, deci ne vedem, da?
Katik, imi pare rau ca nu ne vedem sambata, poate faci cumva si vii!

Va pupa
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici - am pos o poza noua in album (cea din 15.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara...

Nu a mers netul la servici, asa ca de abia acum s-a rezolvat.
Scuze, ca nu va iau pe rand, dar am mult de lucru.
Sambata m-am odihnit si eu, adica am furat vreo 2 ore de nani la pranz, ca nici nu mai stiu de cand n-am apucat asa un lux.
Duminica, musafiri, vizite, relaxare...
Ce vroiam sa va zic.
Daca nu aveti nimic impotriva, v-as ruga sa modificam data intalnirii, adica in loc de sambata, sa fie vineri.
Motivez si de ce:
Noi, fetele care am fost la ultimele intalniri, am petrecut ore super faine la Restaurantul Cina, unde e sefa de sala, nasa mea, Vali.
Si fiindca ne-a placut tare mult, ca nu e aglomerat, de fapt eram doar noi...preturi super bune si era si Vali cu noi, asa ca unele privilegii....se inteleg....
Vroiam sa mergem din nou acolo, dar Vali sambata nu este in tura, iar colegul ei, care va fi sambata, nu e dispus sa stea dupa noi pana tarziu....
Asa ca, Vali lucreaza Vineri, 25 nov., si ne asteapta, cu muzica si o servire ireprosabila, cu lumanari ca data trecuta si mai ales cu drag...

Asa, ca, va rog, daca sunteti de acord asa, sa mai faceti o data prezenta toate, sa stiu sa-i spun cate locuri sa ne rezerve si sa ne pregateasca mesele.

Doris-prezenta
Pupici...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

PREZENT vineri

Mergi la inceput

Haideti fetelor, dragelor, astept prezenta, sa fac rezervarea...
si vorbim acolo de Marele Eveniment...!

Deci:

Doris-Prezenta
Silvana-Prezenta
Vali- Prezenta la lucru...

Astept continuarea...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Doris prezenta si eu vineri. Sa ne spui si ora.Te pup !

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Mare intalneala....

Atentiune....

Vineri, 25 noiembrie, ora 17, la Restaurantul Cina.
Intrarea este vis-a-vis de magazinul Flamingo de pe Str. Republicii.
Daca cineva nu se descurca, ne putem intalni toate in Centru la Opera in fata.

Deci:

Doris-Prezenta
Silvana-Prezenta
Irina -Prezenta
Licurici- ??? aflam miercuri...

Astept continuarea...

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

fetelor, vin bunicii la noi spatamana asta (ca sa-l sarbatorim pe Matei). Asa ca inca nu stiu, daca vin de joi seara, atunci vin si eu vineri, dar daca ajung doar vineri, atunci n-o sa pot veni, ca nu-i frumos sa nu fiu acasa cand ajung ei! Baiul e ca probabil n-a sa stiu decat pe miercuri...Va tin la curent.

Mergi la inceput

Fetelor, am vorbit cu Anda, vine si ea vineri.
Deci:

Doris-Prezenta
Silvana-Prezenta
Irina -Prezenta
Licurici- ??? aflam miercuri...
Anda - Prezenta

Astept continuarea...

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput