Impreuna, Timisoara! (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana este super Andrei!!! Doamne ce obrajori si ce manute are!!! ca-mi venea sa pap ecranul. Cred ca s-a dezv. instinctul matern la mine. Plang de cate ori aflu ca a nascut cineva cunoscut si vad pozele.
Ma bucur ca si tu esti si ca nu te mai doare operatia. Gata ai scapat!!! acum sa se mai vindece sfarcurile, dar eu zic ca merita din plin efortul.
Katik, sefii nu stiu ca am luat laptopul lor. L-au dus pe al nostru sa vada ce are, dar ce m-a uimit mai tare e ca sora mi-a comandat un scaun auto pt. bebe la fel ca si caruciorul, ca aici in tara n-am gasit, si s-a oferit unul dintre ei sa mi-l aduca, chiar sicu avionul. Deci sunt super la chestiile astea, si eu si Clau nu avem ce sa le bagam de vina.

Suntem bine, ne miscam mai greu si obosim repede, dar inca 6 sapt. si trece totul.
merg sa ma uit la Cei 4 fantastici.

gio si bb Marco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiM spune:

Na salutare!

Ce mai faceti voi, dragelor?
Am avut probleme cu virusii, motiv pentru care am absentat.
V-am citit, ma bucur ca sunteti bine.
Sper sa ne vedem in curand toate.
Din pacate, sambata cand aveti voi intalnirea, eu nu voi fi la lucru, caci plec la parinti la Romanesti.
Va pup...
Pe curand...
Angi, voi scrie impreuna cu Doris la noul topic, cu Banatul si traditiile, ca am multe sa va spun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Diana, sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatos Andreiutzul, ca frumos si iubit este deja.

Uitati aici poza cu Eva si clovnul

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

1. Fetele dragi, mobilizati-va pana la discutii generale la subektu cu "Cel mai frumos oras ..." sa se vada ca suntem si noi pe aici

2. Aviz amatorilor: s-a redeschis Clubul de Jazz (de la piciorul podului din Maria). Deci Doris, te rooooog io din sufletelul meu nostalgic sa programezi intalnirea de sapt. viitoare acolo. Dar numai daca vor si celelalte fete. Daca nu, eu oricum vin cu voi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Diana, felicitari pt. scumpetea de bebe! Sa va traiasca si sa creasca mare si cuminte.
Gabirus, si mie imi placea jazz-Clubul (desi l-am prins doar de cateva ori, ca pe urma s-a inchis) Dar... daca l-au redeschis cu acelasi aranjament, atunci e mai nasol in grup mare acolo, daca-mi amintesc eu bine mesele erau aranjate mai ciudat- ma rog, erau aranjate sa se poata urmari si concerte. Sper sa nu confund locatia... Deci daca au pastrat aceeasi dispunere a meselor, e mai greu sa stai la taclale, zic si eu.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Gabirus,nu prea are rost,cu cel mai frumos oras,eu am reusit sa ma cert deja acolo.Oricum e bine de votat,daca stau sa ma gandesc,numai asa ca sa aratam ca nu ne lasam.Si Doris a postat acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Bine ca vam gasit! Ati inceput un nou capitol si eu asteptam tot pe cel vechi sa aud ceva de la voi....si era liniste totala!! Nu se anunta cand se trece la un nou capitol?

Lipesc mesajul pe care l-am scris acolo:

Fetele, ce harnicute ati fost! Ma scuzati ca am chiulit asa demult.. Eu mai "corespondez" si pe alte forumuri. De exemplu la mamicute din mai-iunie 2006 si daca ar fi sa urmaresc totul numai pe computer as sta...Cateodata ma prinde amiaza in pijama, nemancata si la computer..
Dar ma iertati, asa-i? Ma primiti din nou?

LA MULTI ANI!! CU INTARZIERE SARBATORITELOR!!

Am vazut ca avem o noua graviduta printre noi! Assa Sa fie cu noroc! Eu cred ca daca tu ai vazut liniuta pe test, s-a prins. Daca vrei poti sa deschizi un forum nou pt mamicute din luna iulie-august 2006 (cel putin atunci cred ca va fi DPN-ul tau). Vezi ca este un link (http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=gineco )unde poti sa calculezi ce si cum in privinta sarcinii. Daca vrei poti sa citesti multe informatii la mamici din mai-iunie 2006, sau alta perioada. Poti gasi la multe intrebari raspunsuri. Asa cum spunea si Giulia fiecare sarcina/femeie e unica.
Iti doresc numai cele bune si sa auzim de bine!

Fetelor ninge in Timsioara? Mi-e dor de colinzi si de zapada de la voi! De abia astept sa vin de sarbatori. Aici e asa de plictisitor de sarbatori.... Se sta numai in casa si nu se simt asa ca la noi.

Na, ca am recuperat spatiul de tiparit...

danitin Coooool!!! WOW!! E o ocazie extraordinara pt o cariera. Iti doresc succes. Ce background ai tu? Jurnalistica?

Celelate fete, ma scuzati ca nu ma adresez personal. Trebuie sa va "invat" numele. Va venii si vremea aia....

16 fix (azi)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/amonar2002/my_photos

http://pg.photos.yahoo.com/ph/amonar2002/my_photos

Mergi la inceput

Amonar,eu ti-am vazut postarea,dar m-am gandit ca te prinzi tu.Cand suntem pe pagina 10 a unui capitol si intra Mitzuka,mie mi-e clar ca e gata capitolul,de obiocei scrie capitolul nou este aici,intri pe aici si ajungi direct la noul capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!

amonar, n-apoi nu-i nimik, noi n-am fugit de aici, de undeva tot ne gasesti!

imi cer scuze, dar nu mai pot sa scriu acum, miine plecam la drum lung (Praid) si trebuie sa fac niste bagaje asa ca...

va pup pe toate, saptamina viitoare, pina simbata, voi lipsi de la apel, poate ajung la intilneala, nu pot promite nimic, eventual, va rog frumos, trimiteti-mi un pm cu nr. de telefon al uneia dintre voi care mergeti sigur, sa stiu unde va gasesc daca cumva reusesc sa ajung.
va pup si imi va sigur dor de voi

Mergi la inceput

Bravo fetelor pentru vot,sa voteze toata lumea,prea is multi moldoveni si sunt uniti,imi aduc aminte acum de ce povestea taica-miu de un turneu cu formatia Zamfir in state si-n Canada,spunea ca spre surprinderea lui cea mai bine inchegata si numeroasa comunitate si-ntr-o tara si in alta era cea a moldovenilor si uite ca avea dreptate.
Eu am plecat la culcare,toooata ziua am stat pe forum.

Va urez o saptamana superba si aperam sa ne vedem,la sfarsitul ei,cu clubul de jazz,sunt pentru da, la intalneala chiar nu ne auzim si mai ales daca dam peste incepatori,care vor sa se auda cat mai tare,nici nu ne putem striga pe nume.Daca e ceva finut in surdina va anunt chiar eu,dar stiu ca acum studentii facultatii de jazz o sa cante prin rotatie,peste tot unde se poate si mai mult ca sigur ca vor fi si acolo,stiu din surse precise.Eu as zice de chinezescul din complex,loc mult,muzica in surdina si buna,de cate ori am fost,mancare ieftina,bautura rezonabila,atmosfera tinereasca.Singurul inconvenient,din cate stiu eu,se inchide la 24.
V-am pupat!

Mergi la inceput