Impreuna, Timisoara! (31)
Raspunsuri - Pagina 3
Ana68 spune:
Buna seara,
Uite ca noi nu am mai ajuns in seara asta in Pta Unirii...In schimb am fost in Pta Iosefin si am vazut expozitia de iepurasi - care dupa parerea mea,au cam fost iepuroi,asa mari erau unii...In fine,Luana a fost incantata si s-a manifestat vociferand si incercand sa mangaie iepurii prin gratii...Si dupa ce am vazut " ie-e-nashii" ne-am intors acasa,iar pe traseu don'soara a plecat pe campiile lui Morfeu,asa ca acasa(sa nu mai deranjam copila) a dormit imbracata cum a fost afara. Si eu pe langa ea,dar nu imbracata ca afara,ci cu haine de casa....si ne-am trezit acum o ora in urma....asa ca am ratat clownii de azi.Ma gandesc ca poate vom reusi si noi maine sa ajungem...nu stiu...
Katik,cel mai probabil ca da.....in decembrie,nu acum....Nici nu vreau sa ma gandesc inca,cu toate ca foarte multa treaba nu este,in sensul ca intr-o zi ,cu ajutorul lui Marius,terminam tot.
Diana1971,e miunat ca bebe Andrei e papacios si ca ai lapte....Chestia cu durerea de sfarcuri...si eu am trecut prin asta si la prima si la a doua sarcina si am dat si eu cu creme si solutii.Nu zic ca nu sunt bune deloc,ba da,ca amelioreaza cat de cat.Insa eu am renuntat cu timpul,ma spalam cu apa si sapun dupa fiecare supt si incercam sa stau cat mai mult cu sanii goi ca sa se vindece ....Cu timpul a trecut si mi-a fost mai simplu....A durat cam o luna chinul asta cu durerea si Alex a supt 11 luni jumate ,iar Luana 1 an si 3 luni.Sa ai multa sanatate si bebe la fel.
Angy,pai inseamna ca esti apropiata de elevii tai....tare dragut faptul ca vorbesti cu ei pe msg...
No,sa aveti o duminica faina!Va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
diana1971 spune:
Buna seara
Fetelor merci mult de raspunsuri...eu dau cu garmastan inainte de alaptat si dupa...ma spal si dau iar....stau si cu sanii goi cat pot.
Sa dea dumnezeu sa treaca cat mai repede ca am laptic pt 2 si e pacat sa nu pape.
In rest ma simt bine...nu simt ca as fi operata decat daca vreau sa ma aplec...atat..in rest sunt ca inainte.
Incerc sapun poze.
va pup
diana
diana1971 spune:
am aici cateva poze......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/album?.dir=/2ad2
sper sa le puteti vedea..sunt pe yahoo pics
angy11 spune:
Diana1971,sa-ti traiasca baietelul,doamne ce frumos e,nu pot sa cred!Mai rar asa copii expresivi chiar din momentul nasterii,ce mai parca avea cateva zile,hotarat baiatul!Chiar nu iti spun din politete si nu fac complimente decat daca-mi pica mie bine,asta din cauza ca e atata falsitate in mediul in care traiesc incat imi repugna sa fac complimente gratuite,prefer sa ma fac ca ploua.faza asta mi se treage de cand eram in liceu,noi eram tare expusi(pe scena) si nu intotdeauna eram la inaltimea complimentelor dar se gaseau persoana care sa ne felicite iar noi eram mai jenati de ce auzim,decat de cum am cantat.O sa povestesc poate la vreo intalneala.
Mi s-a facut dor de bebe cand l-am vazut pe Andrei.Sa te bucuri de el!
angy11 spune:
Am uitat ceva.
Ana,noi la specialitate,mai exact la instrument facem ora cu 1 elev in ora,avem cate 1,maxim 2 pe clasa,asta explica faptul ca suntem intradevar apropiati.cateodata le sunt profesor,alta data parinte,alta data prieten,depinde de circumstante.Dar cert e ca cei mari mai ales ma vad mai des pe mine,decat isi vad parintii,pe zi.
Giova spune:
Buna Timisoara!!!
De azi iar am laptopul sefilor. abia am asteptat sa plece. Sper ca sapt. viitoare sa avem vesti bune despre al nostru.
V-am citit asa pe diagonala, maine promit sa reiau tot, pana atunci va pupic pe toate.
Assa nu-ti mai fa probleme, si eu m-am dus prea devreme la dr. si m-a chemat lunea si se vedea clar sacul, asa ca totul va fi ok.
Cartea cea mai buna este Mama si copilulu" de Capraru. Si cea de la Jonhson&Jonhson, e buna, dar cam scumpa. Toata lumea se ia dupa cea a lyui Capraru, sunt 2 soti. Eu le am pe ambele, dar din pacate nu ti le pot da, voi avea inca multa vreme nevoie de ele.
Cand te vad asa stresata, ma vad pe mine la inceput. Doamne cate ganduri aveam. acum am altele.
Cat priveste vopsitul, dr. nu m-a lasa t sa ma vopsesc pana dupa 3 luni, si nici vorba de permanent. Asa ca e cel mai bine sa astepti astea 3 luni.
Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere. Suntem multe cu bebei aici pe forum.
la toate. O duminica placuta va doresc.
ne auzim mai tarziu.
gio si bb Marco 32+
katik spune:
salutare fetelor!
azi trebuie sa recuperez, ieri am avut ceas rau cu calc!
diana, bebelutzul andreiut este o minunatie! sa va traiasca, sa aveti numai bucurii!! eu din pacate nu pot sa-ti dau sfaturi despre alaptat pentru ca, din pacate, bubutz nu a cunoscut tzitzi (mameloane plate, invaginate si nu a avut de ce apuca, cu toate silicoanele adaugate.) m-am muls cit a venit si a papat din bibe si a crescut bine asa + adaus de Milumil. si acum imi pare rau dar asta este...
angy, ti-am mai spus ca esti deosebita, admir mult ceea ce faci!(si nu este un compliment gratuit, crede-ma!). eu nu am avut nici un profesor cu care sa ma inteleg asa bine.
Ana, m-ai inspirat si pe mine cu acea activitate (ca nu-mi vine sa-i spun pe nume!) dar la noi e f. complicat. la bubutz ii este f. frica de aspirator, urla de mama focului. asa ca nu pot decit sa scot toate covoarele la batut si asta numai atunci cind are cineva vreme sa stea cu ea (doar cumnata-mea). al meu sot este in sesiune, pe linga servici, asa ca solutia este simpla!
am vazut si noi iepurii, s-a uitat Krisztina la ei dar atit! (poate o fi prea mica, nu stiu, cert este ca nu a fost incintata in mod deosebit).
Giova, cineva spune ca sunt sefii rai? nu-i asa, niciodata...
despre carti, am citit si eu la vremea respectiva o gramada, dar cind am fost pusa in fata unor pb. concrete, nimic nu pusca cu ceea ce scria prin carti, asa ca ... am facut dupa bunul simt, mama-natura are grija de asta...
Amutza, azi e frumos, poate ajungeti la .
va pup pe toate, we placut in continuare (mai e o bucatica din el!).
angy11 spune:
Ciao fetele!Cum va simtiti in we?Eu sunt tare casnica,mai tarziu ma duc sa-mi vad nepotelul ca a facut o luna.
Am deschis un subiect si pentru cei din restul oraselor din Banat,ca in afara de noi alte topicuri nu am mai gasit,din zona noastra,asa ca va invit si pe acolo sa largim randurile,ca alti is tare uniti,olteni,moldoveni,etc.
katik spune:
angy, eu am vazut si citit topicul cu pricina. esteo initiativa laudabila, chiar . eu sunt "vinitura" in banat, am venit acum 21 de ani din ardeal (harghita, via deva-hunedoara), nu stiu daca se pune. daca da, cu placere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angy11 spune:
Katik,de ce nu.Ai vazut ca scriam acolo despre obiceiuri,traditii,iar noi aici avem de toate si de la nemti si de la unguri,nu mai vorbesc de sarbi.
Oricum vreau sa specific ca nu vreau sa fac concurenta acestui topic pe care ma simt foarte bine,ci doar sa ofer oportunitatea de a mai schimba banatenii(mai ales cei care nu sunt din Timisoara si nu indraznesc sa vina la noi pe topic) intre ei opinii,amintiri.Eu v-am invitat pe-acolo ca sa dam exemplu.
Pusic la toata lumea.