Impreuna, Timisoara! (31)
Raspunsuri - Pagina 12
diana1971 spune:
Buna dimineata
Adib-aici sunt 2 maternitati...una pe Odobescu si una pe V. Babes (Bega).cea de pe odobescu arata ceva mai bine...dar sunt goange..la Bega acum se incep renovarile(pt ca vine iarna..).
depinde de medicul sotiei tale..unde este el acolo naste.
Fetelor cum am mai spus incerc sa vin dar nu promit...nu am iesit inca din casa...ar fi prima iesire in lume.
va pup
diana
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Diana, daca poti te asteptam....
Assa, poate data viitoare...
Ce vreme e afara...
As dormi cu capul pe birou...
Ne vedem la 17.
Va pup, o zi buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
adib spune:
multumesc de primire
frecventam de ceva vreme cabinetul dr. Bernad, de la Bega.
pina acum e ok. chiar ne putem lauda cu modul in care ne trateaza.
dar bineinteles ca orice ar face tot nu scapam de starea de stres.
doar e prima sarcina.
daca mai aveti informatii proaspete despre Bega, va rog...
Numai bine
adi si ela 14+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
mitzuka spune:
Adi..ce fain..si eu am nascut cu dr Bernad..e o femeie extraordinara..am fost super incantata de ea...desi am avut o sarcina dificila si o nastere grea s-a purtat exemplar...am recomandat-o colegelor mele care intre timp au nascut...si ele au fost incantate de ea...si cumnata mea la fel..ea a nascut cu cezariana tot cu dr. Bernad....Si mai ales nu e cu pretentii...cumnata mea e de la tara si aproape ca nu i-a dat bani...pt nastere ma refer...a platit doar epidurala si la dr. i-a dat 2 mil...in conditiile astea tot s-a purtat extraordinar cu ea..
Ce sa zic va felicit pentru alegere si va doresc sarcina usoara!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Intru si eu rapid sa va salut .
Alina(angy11) nu-ti fa probleme de mami , chiar mi-a zis ca s-a intalnit cu tine ...Apropos si eu sunt fan folclor autentic...asa ca te rog daca poti sa-mi trimiti si mie prin mail mp3-ul cu folclor banatean.(fa-l zip eventual). Merci si poate ne vedem diseara.
Diana poate ajungi si tu...
Va pup si pe diseara !
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
adib spune:
mitzuka
multumim de incurajari
intr-adevar, d-na Bernad este extraordinara. si cind te gindesti ca am avut un noroc chior ca am dat peste ea. pur si simplu asa s-a nimerit. nu ne-a recomandat-o nimeni. am mers doar pt o confirmare ca sotia mea e insarcinata.
adi si ela 14+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
Doris-Alina spune:
Fetelor, nimeni nu are colinde pe CD?
sau m-ati uitat...
Pupici...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gangurici_licurici spune:
Adib, din experienta proprie: eu am nascut la Bega, si a fost muult mai OK decat ma asteptam. Inainte sa raman gravida am tot zis ca eu nu nasc in Romania, stiind cam ce conditii sunt, ce mi s-a mai povestit...pana la urma a fost foarte bine, curat, asistentele destul de ok (unele foarte, altele mai cu fite, dar pertotal a fost bine). Eu am nascut cu dr. Dorneanu pe care ti-l recomand cu caldura, e un dr. destul de tanar dar cu experienta si daca n-ar fi fost el, nu-l aveam pe MAtei (dr. la care m-am dus prima data mi-a recomandat un chiuretaj! e vorb ade dr. Alina Naghiu- feriti-va, ca am mai auzit si altele nemultumite de "prestatia" ei).
Din exeprienta altora: am o prietena care a nascut prima data la Odobescu, si a 2-a oara la Bega. Mi-a spus ca nici nu se compara, ca la Bega e mult mai bine decat la Odobescu. Acuma eu stiu ce sa zic... Asa cum ti-au spus si fetele, daca sotia vrea sa nasca la una anume, ar fi bine ca si dr. sa lucreze la acea maternitate.
Va pup si distractie placuta deseara.
gabirus spune:
Helooooo!
N-am mai apucat de aseara sa intru pe forum. Am fost la Doris si m-a facut faina-faina . O suta de mii de pupici Am facut si poze dar inca nu am apucat sa le descarc. Doris, legat de colinde: trebuie sa caut. Parca aveam Grigore Lese, dar cred ca numai in format mp3. Nu mai stiu nici eu.
Adib, eu am nascut a doua oara la Bega in august si mi s-a parut ok. In afara problemelor generale din Romania, adica lipsa totala de medicamente etc. in spitale, oamenii au fost de treaba. Mai ales moasele. Sunt extraordinare moasele de la Bega. 10 puncte pentru ele!!!
Giulia, felicitari pentru dintzisor!!! Iupiii!
Weekend placut pentru fetele care nu vin diseara! Si pentru celelalte - ne vedem diseara!
POZE
diana1971 spune:
Buna fetele
Sansele sa vin sunt f mici...am restrictie..de la sot...adica nu am nici 3 sapt de la cezariana si singura parca nu as iesi...
Adib- eu am nascut acum 2 sapt la Bega cu dr Karadja si mie mi-a placut cum s-a purtat...adevarul ca la cezariana sunt mult mai atenti pt ca e si periculos.....dar fetele au dreptate...moasele sunt faine, asistentele(cu cateva excaptii)sunt super...dar la sectia de copii trebuie sa " ai grija" de asistente sa va mai arate cateceva....altfel va aduce copilul care poate doarme 3 ore..poate plnge..si nu se uita la voi.
Si eu am fost f speriata la inceput...dar medicul meu imi tot spenea ca maternitatea e singurul spital unde te duci cu bucurie.......... sa-ti vezi odorul dupa cea mai lunga baie din viata lui-9 luni.
eu sunt multumita acum...pe cat de speriata eram....dar nu au medicamente..si algocalminul l-am cumparat eu.....asta e romania...
va pup
diana