Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (133)
Raspunsuri - Pagina 7
andreea_s spune:
Felicia e foarte frumos elefantul si imi place ca are spatar mai mare.
Astea joase sunt cele mai bune ca nu are cum sa cada si se poate urca singur pe ele
roller025 spune:
Felicia, masina de calarit e ceva care sa semene cu elefantul tau dar sa se miste, ca numa leganat nu-i place . Acu fro' luna i-a luat tac'su un camion din Cora, mai marisor, in care ar putea sa care jucarii, da' cupilu meu se suie pe el calare (ca pe calut) si impinge de picioare si vajaie. Chiar, unde stai in Bucuresti?
Lia, Vicu mananca in mod constant 5 zile pe saptamana aceeasi mancare, doar in w/e face greva si manance numai ce mancam si noi.
Alice, am vazut si io flyer-ul ala si m-au tentat fro doo kestii, dar tot mai caut... Vreau neaparat ceva cu muzici, sunete si potriviri de piese in locurile lor care sa tiuie intr-un fel (ati inteles ceva? )
Daria, io ma inscriu in lista mamelor nebune, care am intepat cupilu fara motiv, cu explicatia linistire nerfi de mama si neuron strivit. Dok n-a zis nimic, s-a executat, ce o fi fost in mintea ei, Doamne-Doamne...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
alice2004 spune:
Rain, am vazut pozicile, Bia e o scumpa !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
andreea_s spune:
Nicole si Matei face exact acelasi lucru cu camionul de la ta'su.
Daria subscriu si eu la lista intepaturilor fara motiv.
Va pupam pe toate si weekend placut!
ANDREEABANICA spune:
Io nu-i dau mezeluri din motive,multe motive...
...nici la intepat n-o duc,fara motiv...
Program de somn:
seara-10.30-11,pana la 9-9.30
ziua-12-1,pana la 4-5....acu tocmai s-a trezit...
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
alice2004 spune:
Intepaturi ?????? Fara vreun motiv serios ? No waaaay !!!!
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
cristalina spune:
Felicia, ti-a soptit bine...
Tocmai a zis Marilena ca ne organizeaza o intalneala la ei...hehehe...Pacat ca nu pot sa o aduc pe Maria sa se joace cu Andreea...:)
Nu m-am hotarat insa cand o sa vin la Darmstadt, ca tre' sa ma duc o saptamana in ianuarie in Franta si la Viena o saptamana in februarie...complicata treaba...(d'abia astept!!...:))
Pana cand stati in Germania?! Am inteles ca aduceti puiuta aici mai devreme dar nu am inteles cand v-ati hotarat voi sa reveniti in tara...
Ma duc sa vad ce ati mai scris, poate reusesc sa pun si eu niscaiva poze noi...
Andreea Banica, sa doarma tot asa si de acum inainte! Ptiu sa nu o deoki!...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
szivarvany spune:
Deci nu dati cu pietre ... ma gandeam in sinea mea cum as sti ca bebelina mea are ceva daca nu din analize ... io prefer sa stiu din timp si sa previn ... noah gata ca ma impuscati.
Sa revenim la cadouri !!! Io nu am luat animal de calarit ca noi calarim tricicleta si nu prea ne place sa ne balansam, iar cele care se imping gen elefntu` mov ne este prea scund , noi impingem tricicletu`. Noi inca nu avem carucior pentru papusi ... si as vrea si io ceva masuta cu de toate ... si neaparat carti, doamne, ii tre` carti, asa sta cu orele si le rasfoieste si recunoaste animalele.
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
Mimilinca spune:
Weekend placut tuturor! Si luni sa-i radem in nas lu'nea Murpy ala
Nici eu nu am analizat-o pe Ilinca pana acum. Si,Doamne ajuta, sa nu fie nevoie nici de acum inainte!
ANDREEABANICA spune:
Io nu-i dau mezeluri din motive,multe motive...
...nici la intepat n-o duc,fara motiv...
Program de somn:
seara-10.30-11,pana la 9-9.30
ziua-12-1,pana la 4-5....acu tocmai s-a trezit...
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru