Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, io am o problema (sa nu radeti...): am un examen in decembrie si imi iau o saptamana de concediu sa invat. Acu' apare problemu: io unde invat? Ca acasa ma calareste cupilu, am incercat in w/e sa ma ascund intr-o camera, da' a stat pe langa usa si a plans si a batut in usa continuu. Plus ca acasa am o gramada de tentatii: calculatoru', tvu', curatenie, gatit, orice altceva decat ce trebe sa fac (adeca studiu). Pliizzzz, help...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Dana, o biblioteca...acolo au program toata ziulica...

Daria, noi avem acelasi meniu de la... 8 luni...deja am uitat de cand...lapte, fructe dimineata, piure de legume cu carne pasare/ou, iaurt, lapte...si gata!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Multumesc de incurajarile pentru pisicuta!

Azi deja e mai bine, in sensul ca a inceput sa umble, dar ce ma ingrijoreaza e ca n-a mai facut pipi de cand cu accidentul, adica de vreo zi jumate. Nu stiu cat poate sa tina in ea... Sper sa se remedieze si asta si sa-si revina incet incet.

va pup, poate mai intru daca ma lasa ratonu, ca azi sunt singura cu el....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Dana- la sala de lectura de la universitate, la o bibliioteca, macar 2-3 ore pe zi, nu ar fi ok? sau na...la un bar, nu vezi cum invata prin filmele americane personajele alea in restaurante? :))bafta maxima, acasa nu o sa poti, garantez io, stiu cum este....

Mergi la inceput

Daria, cam asa ma gandisem sa-i luam lu' Botosica...carucior de papusi, un animaloi de plus si carti...

poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

La o biblioteca ma gandeam si io, dar la care? Ca la BCU e complicat: trebe legitimatie (cu poza), trebe nu'sh ce atestat ca ai facut turul bibliotecii (ca sa nu te ratacesti, probabil )... O sa sun luni sa vad ce alte cerinte mai au...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Dana, sala de lectura de la o facultate...e mult mai simplu...

Iaca una bucata Botosica:
http://community.webshots.com/album/505396365bbfkCd

poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Tuturor un sfirsit de saptamina super !!! Poate se inseala astia cu vremea si nu o sa fie chiar zile de iarna, cu ninsoare si friiig !
Pupici celor care nu mai intra !!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hehehehe, si Botosica e fan pisiu, dupa cum vaz io !!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Monica,nu o mai lasam la bunici asa cum am zis, ne-am razgandit pentru ca e posibil sa plecam de aici in martie si e prea mult pentru noi sa stam fara ea.o sa mai facem un drum aproape de data plecari ca sa ne putem incheia aici conturile in liniste...sau poate vine bunica aici.
am vazut cretzulina...imi place aia pe olitza

Mergi la inceput