Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Tocmai ce ma uitam in flyerul de la carrefour, cu oferta de jucarii pentru sarbatori ... pentru cine era interesat de inginerii cu beculete si sunete, sint citeva jucarioare interesante ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alice, da, murphy, da` sa o ia naiba de lege ca m-am saturat sa tot semnez condica si sa cotizez in we la doctori...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Carmen, tot e bine ca in ro sunt farmacii deschise si duminica.Sanatate puilor!

Alice, da si mie imi place f. mult....e si foarte colorat si pretul a fost 30E....si e din plastic, un material totusi nu asa rigid.

Andreea, stam 2 zile in Timisoara, 2 zile in Ploiesti si ce a mai ramas(cred ca vre-o 4 zile) in Pitesti.F. scurta vacanta asta dar speram noi productiva

Gata...s-a trezit...mancam si iesim o ora afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Mai fetelor, ca tot vorbiti de meniul copiilor, mi-am adus aminte ca vroiam sa va intreb: daca voi dati mezeluri la piticii vostri? Nu de porc, se intelege.
Ca Ilinca este lesinata dupa crenvusti si sunca de pui. Si recunosc ca mai cumpar special pentru ea crenvusti Forzoso, am mai cumparat sunca de curcan de la Angst...Ea este tare mofturoasa la pranz, nu prea agreeaza carnea si ii fac pe plac.Sa vedeti cu ce pofta mananca crenvustii!!!! 2 pe nerasuflate.

Pako, super elefantul vostru! si eu ma tot uit dupa balansoare si cele de "little tikes" mi s-au parut cele mai faine pana acum.

Alice, le gasesti la magazinele happybaby, care au si site, asa sa-ti faci o parere.

Mergi la inceput

cit despre cadouri, profitati acum cit nu stiu ce si cum, ca aveti timp dupa aia...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Carmencita, imi aduc ainte ca mai e o lege a lu'murfi ala, ceva cu "zimbeste, ca miine ..." si nu mai continuez, ca mi-e ca ma !!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Legea lui Murhy la noi: bolnaviri vineri Giulia, luni tata`so !!! Sambata , duminica io lucrez in bucatarie, sau spal, calc si altele, deci nu e timp de imbolnaviri

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Multumesc, Lumi ! Am sa cercetez ...
Felicia, pai vacanta placuta !! Se pare ca vii in tara odata cu iarnaaaa !
Cit despre mezeluri, Lumi, si eu ii dau lui Andrei, dar cu moderatie si nu in fiece zi ! Si el e innebunit dupa sunca ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

pupix !!!

mey, m-ati terminat, ati scris atat de mult incat nu mai stiu cum si ce sa raspund!
dar ceva am retinut foarte bine, Andrea si Oana au luat examenele, felicitari si cu prima ocazie n-aveti incotro, dati de baut ...dar nu virtual!

noi ne-am intilnit cu Anca si Bia, a fost cam frig, dar tot am stat vreo ora juma' prin parc, nu stiu ce a avut motzica mea ca vroia in brate, nu vroia mai nimic, in schimb cat am stat pe langa masinute a dansat, nu numai ea, a dansat si Bia!
tare mult ma bucur ca am reusit sa ma intilnesc cu ele, sint niste dragute amandoua ...a fost asa, de parca ne cunoasteam de ani de zile ...ce ti-e si cu forumu' asta! iar Bia ca s-o contrazica pe mami a fost foarte cuminte, nici un marait n-a scos!
am facut si cateva poze:
http://community.webshots.com/album/499052158KYmuRW
Olivia, Anca a zis ca mananca ea pentru tine niste praji bune de la cofetarie!

pupacim pe toata lumea!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

alice, nu te execut
io nu dau mezeluri din motive de haleala pasata si administrata cu biberonu`...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput