Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (133)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andrea, am vazut-o pe Stefi...e asa dulce cu palarioara rosie...

Marcela, bafta cu intzarcatul!Imi place afacerea voastra...super!

Florina, pup pitica istecutza

Programul nostru de somn:
Culcat la 9...trezit la 8.
Ziua doarme 2-3 ore, o singura data...acum de ex. le doarme de la 12

Mergi la inceput

Andreea e tare incantata de elefant.Are in coada o bila...o ia in gura si taraste elefantul ...sau se suie cu picioarele unde ar trebuie sa stea cu fundu si incearca sa se desprinda de urechile elefantului(aici imi ingheata inima cand o vad---o cert eu dar degeaba)ridicand mainile deasupra capului .Pai daca imi facea asa intr-un calutz d'ala cu picioroange....Eu ma mai gandesc la topogan...cred ca mai astept putin.

Carmen, sa inteleg ca Ionut e mai bine de il duci la gradinitza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

ohh,. cer-ar mai fi dormit si danut 3 ore daca nu suna telefonul, asa m-am saturat ca mereu uit sa dezactivez unul dinele, ba rds-ul, ba romtelecomu, ba mobilu, ba interfonul, ba soneria

Mergi la inceput

AndreeaB,nu mai pui si tu pozici cu maimutzica frumoasa?

Simona (Blue Angel), ce faci? sunteti bine?

Noi peste o saptamana venim in tara...O sa poposim vre-o 2 zile si pe la Timisoara...Lia nu ai vrea sa ne vedem??

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da, e mai bine, ne-a dat verde dr de gradinita... da` uite ca am auzit-o mai inainte tusind prin somn pe ilinca, ca tot vine weekendu`, sper sa nu fie nica ca altfel o iau pe cimpii

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Felicia, cu mare drag, sigur ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Felicia,o sa mai pun,da mai intai tre sa-i fac,ca m-am puturosit rau...
Cat stati in tara si unde,in Bucuresti?

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, valoarea marita a fibrinogenului poate indica o boala cardiovasculara. dar depinde ff mult si de ceilalti factori sangvini. mai este crescut in sarcina (hihihihi) sau in cazul unei infectii acute - ateroscleroza de exemplu(este prima proteina care reactioneaza - numit si proteina reactant de faza acuta).valoarea fibrinogenului este in mod normal crescuta la barbati si la persoanele fumatoare.
bey si nu mai veniti cu de-astea cu intepatu cupiilor...ce-avetz cu ei? daca is veseli si nu-i doare nika si mananca.....nu ii chinuiti. io una nu l-am intepat pe Pat in veatza lui....si nici n-am de gand, decat daca Doamne fereste o fi bolnavior.

edit: tot ptr Daria - fibrinogenul scazut indica probleme in procesul de coagulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, pai l-ai uitat pe murphy ????
Felicia, mi-a placut balansoarul acela ... pe aici nu prea am vazut asa ceva, doar intr-un magazinel amarit de pe aici din cartier am gasit ceva care aducea cu elefantelul din poza ta !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxanaz, sar`na de iexplicatiuni, gravida sigur nu`s , cu inima nu stiu, ultimul ecograf si ckg le-am facut acu` vreo 2 ani, repet in ianuarie, in rest ... nu`s barbat, nu fumez, draqu` stie

Io ziceam de analize asa ... na, sa nu aiba fata vreo anemie ... nu va suparati pe mine si`apoi se ia din deget la cupil micut, da` vorbesc io cu pediatra.

Deci, cine ce CADOU ia copilului ??? ??? ??? Trecti cu rosu sa furam idei

Editez si io Rox: de 3 ori s-a coagulat in ac ... pana nu m-au pus la orizontala nu au reusit sa umple 3 sticloante pentru toate analizele ... noroc ca mai am o vena disponibila

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput