Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (133)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

fetelor multumesc frumos pentru sugestii. sunteti niste scumpe uite ca la imitatul "gesturilor" animalelor nu ma gandisem, de-acuma sa te tii tzopaiala si alergatura prin casa.
lumi - la vulpe nu prea merge cantecel, ca deja veverita e cu cantec (tzup tzup tzup din creanga-n creanga / iti aduce multe-alune ...) si cand o vede danseaza si rade.
sa ne spui si noua cum a fost la kiddyland. eu am vazut reclama la arlechino de aici de pe forum si ma gandeam sa incercam si noi o data sa vedem ce e pe-acolo, dar nu stiu cand o sa ajungem. a fost cineva?
dana - asa si mandra mea, isi arunca tot din cap, se descalta de pantofi si sosete si umbla desculta pe gresie. eu dorm acoperita cu pilota si mi-e rece, mandra doarme in bluza cu maneca lunga si pantalonasi subtiri, fara sosete si descoperita (ca si taica-su ) eu sunt din neam de beduini, ei din neam de eschimosi
andreea - ce bine ca ai revenit cu vesti bune! multa sanatate bunicului tau.
andreea de pupi - de mic se antreneaza pupi! am vazut eu cum trage de fiare! plus iesiri la munte cu cortul din frageda copilarie. sportiv se face! cum e azi la birou?
mitzu - o sa vezi ca pisa ta o sa se refaca repede si o sa fie totul ok. ca doar au 7 vieti, nu? si eu am trecut de mai multe ori prin necazuri cu pisoii de la ai mei, care au curte si stau pe o strada circulata... dar asta e alta poveste. oricum, daca medicul a fost optimist, cu siguranta o sa fie bine.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pupam puiul de samurai, vazut pozicile, felicitam si puiu` de vrabiuta pentru progrese...
roxana, n-a mai trecut raceala? vine we si stai la caldurica, un vin fiert,o tuica fiarta...
simona, bucura-te si roaga-te sa tina cit mai mult...
florina, buna faza, hehehe...
mi-am amintit ca aveam o rpoblema cu ionut cind era mic, nu suporta sa ma vada cu paru` strins, si, vroiam sau nu, trebuia sa mi-l las liber...
io nu mai zic nica de somnul ilincai, v-ati prins ca-i de bine da` nu vreau s-o deoki ca se deoake repede.
lio, sa-i vezi cind gilgiie, adecalea nu poate cupilu` sa respire, blehhh, nu voi ca sa-mi amintesc... faza cu mucii pe pereti e tare, pe ionut si pe tat`su sigur i-as duce la spital cu cea mai naspa forma de icter daca mi s-ar intimpla mie asta
daria, cum ti-e? io dau ou la 2-3 zile daca sunt proapsete dar am saptamini cind nu stiu cum fac ori nu-s in grafic si ar trebui sa i-l dau pe la 7 seara si atunci renunt... deci 3 oua /saptamina e ok, mai mult e prea mult, na` c-am vorbit tura asta
lui ionut ii faceam analizele foarte des, deh, era primu` si rupeam usa laboratoarelor cam la 3 luni, acu mi-a mai trecut din elan, amin de dragu`venelor perforate... dar pediatrul tau ce zice? nu ai vorbit cu el?
si io am alaptat-o pe ilinca un an si ce daca, ii da fra`su orice virus capatat la gradinita...
azi is super nervoasa, am constatat pentru a nu stiu cita oara ca unu care fura o duce inmiit mai bine decit unu care munceste cinstit...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

maaaama, ce ati mai scris pana am raspuns eu!
daria - iubita, nu cred ca trebuie sa iti faci griji. la anemie sunt semne vizibile, paloare, cearcane... pe care eu nu le-am vazut la frumoasa ta
in privinta ratiei marite de somn/capita - subscriu!!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Fetelor, mersi de urari!

Daria, bine spus, si io vreau sa-i fac analize, da' ma tem sa nu zica pediatra ca-s ticnita...oricum, Giulia papa tare bine, din cate spui tu!!!!!
Elise dimineata mananca putin mai bine decat in timpul zilei...dar de exemplu nu-i place ou, nu-i place spanac, nu-i place ficat de pui...mai nou nici carne de pui nu agreeaza....cateodata imi vine sa ma impusc, nu alta!!!!!
....mananca branza felii, sunca de pui neafumata, uneori omleta dimineata, dar f. putin.....
....in continuare doar rosii, dar fiind mai mare roade si cate un sfert de mar, sau bea putintel suc, daca ma maimutaresc io-n pahar intai!!!!
...la amiaza nu mananca bine decat daca-s paste, sau orez...ar trebui sa fac zilnic asta, nu????....oricum sosul n-o prea delecteaza, doar pastele in sine!!!

...s.a.m.d.
....noi chiar avem nevoie de analize
..poate-s si dintii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Marcela,multumesc!...auzi eu stiam ca au 9 vieti,m-ai bagat in ceata.

Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna ziua!

Am citit tot...hiuuuu, ca mult ati mai scris intr-o zi...
So.....

Eli,am vazut poze...frumoase.Inca mai rezista puzzle-ul la voi ca Andreea mea le cam desface pe margini.Cum stati cu incisivul lateral? a iesit?La noi gata...e pe vine.
SimonaR, acomodare placuta la servici!
Daria, vazut motzata(he he...i-a crescut iar parutzul)si cizmulitzele noi...sa le poarte sanatoasa!
Andrea, felicitari pentru examen!
Andreea s,e foarte bun calutzul ala din link...avem si noi ceva asemanator.Imi place ca e aproape de sol si astfel copilul nu se poate accidenta(asa rau ).O sa pun linkul cum il gasesc...
Mitzura, m-ai intristat cu pisicutza...of, of.
Costumasul mie nu mi s-a parut deloc scump...ar fi echivalentul a 23E.Aici un costumas de strada(3 piese)este la pretul asta...
Nicole,distractie placuta in park....sa faceti poze...

Mergi la inceput

Cristalina, cumva rezervarea e facuta pentru Ghermania?!.Mi-a soptit o pasarea cum ca ne vom vedea in ianuarie pe aici.Abia astept!
Super faza cu "micii".....m-am prapadit de ras...

Dana, ce e aia masina de calarit...ma tot gandesc de cand am citit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Daria- sanatate si tie! Si noi, zilnic supa de carne, carne, 2 oua pe saptamana, ficat o data, n-am facut analize, inca, decat urocultura si exudat. Nu stiu daca e suficient si io ma intreb zilnic daca il hranesc bine. Si Danut papa iaurti, branze, cascavale si legume fierte....papa pana nu mai vrea, adica intoarce capul. Pana in prezent insa nu a depasit 250 de grame de mancare la masa de pranz, care e formata din supa, carne (sau alta proteina) si legume. O fi destul? Cat despre fibrinogen, nu stiu daca stiu bine, parca daca e marit are legatura cu ceva cardiovascular, oricum nu te baza pe asta, poate fi altceva sau nimic

hai ca trimit si io mesaju asta dupa 30 de minute dupoa ce l-am postat ca s-a trezit ratonu, a sunat fixul si asta a fost, fir-ar, ce ma enerveaza telefoanele astea!
pupi

Mergi la inceput

Andreea s, uite ce am luat noi pt. Andreea....asta imi place...ca e lipit de sol

http://i15.ebayimg.com/03/i/05/6a/58/a7_1_b.JPG

fata de calutzii astia....
http://www.1a-moebel-versand.de/babywelt/images/740174.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

noi avem un calut din asta tip balansoar si nu e incantat

Mergi la inceput