Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (133)
Raspunsuri - Pagina 3
cristalina spune:
Noi o sa ne bucuram si anul asta ca e prea mica si nu-si da seama ca nu ii luam cadouri bengoase de mosi asa ca o sa fie ceva mic si ieftin...:)))
Ca de la anu' sa te tii...:)
Oana, felicitari!
A intrebat cineva despre cat dorm puii?! Nu?! Ce daca, io tot va spun!...
Mandra mea doarme de la 22 la 8 (maxim, de obicei e 7) dimineata...si ziua maxim doua ore, de obicei intre 15.30 si 17...:)
In rest, e racheta, muncesc pana o adorm de-mi cad mainile!...:)
De cateva zile l-am pus pe omu; sa o adoarma seara, apare transpirat de parca ar fi tras de fiare dupa ce o dovedeste...hehehe
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
Mimilinca spune:
Ziua buna si de la noi! Cam mohorata, dar asta este. macar este w/e, sau ma rog, aproape (pentru mine, dupa 17.30).
Am citit despre poznasi cuminti, care stau dimineata in patutul lor!!!!! Roxana, ce fericita esti, chiar daca face galagie iepurasul de la 5.30. Ilinca se trezeste in jur de 7 si gata, jos, are de facut traseul de dimineata. Altfel, scandal cu noi .
Marcela, ai dreptate vis-a-vis de gradinita si pret. Si la cele de sts trebuie sa platesti masa, si cand incep sa-ti insire cate trebuie sa-i duci copilului..., basca atentii la toate doamnele de pe acolo, de la directoare pana la ingrijitoare... Vin cu tot felul de chestii de genul:"sa stiti ca astazi am mancat impreuna, ca singur nu vroia...", trebuie sa rasplatesti o asa grija, nu? Bine, sunt si exceptii, dar de regula gradinitele de sts bune sunt f.aglomerate, cu cate 30 de copii, si ce-ai facut?
Ah, nu crezi ca ,,, caprioara face la fel ca ,,, capra, adica behaie? Eu asa i-am facut Ilincai, iar cand e vorba de vulpe, cantam indragitul cantecel "vulpe tu mi-ai furat gasca...".
Sanatate Elisei! Si atentie cu canapelele celea.
Servici usor Andreea! Si momente cat mai placute alaturi de voinicul tau in cojocel!
Noi in w/e vrem sa mergem in Kiddyland, sa vedem despre ce-i vorba. Ca si asa se face din ce in ce mai frig, brrrr
ANDREEABANICA spune:
Buna!
Ne-am intors de afara,am bagat copilu' la nani si acu stau pe net.
Carmen,bunicul e binisor deocamdata,e inca in spital pentru tratament si investigatii,a facut tomografia ieri,azi aflam cum i-a iesit,sper din tot sufletul sa fie bine pana la urma...multumesc pentru grija ta si tuturor celor ce-au intrebat de noi,.Ce-ti fac tzucureii?
Roxana,multa sanatate,las ca vine we si bagi o terapie de impachetari cu craci si luni esti fresh...vazut suedezu,pupam oki lui frumosi.
Andrea si Oana,felicitaripentru reusite.
Iren,vazut doi copii frumosi tare frumosi si nazbatiosi,sa va traiasca puiutii!
Marcela,iti doresc o intarcare usoara ca a mea.
Andreea,servici usor,sper sa treaca stresul repede,vazut pupicu fortzos.
Mitzule,imi pare rau de pisa ta,am trecut si eu prin asta...
Am mai vazut poze cu Stefan de Eli si cu Stefania nazdravana,pupicei si pentru ei si pentru toti poznasii.
Nicole,intalneala plcuta.Ce mai face moata?Mi-e dor de ea.
Daria,cum esti azi?Tot in ceata?
Olivia,eu cred ca nu are nimic Luca,poate e un pic confuz din cauza ca aude doua limbi...hehe,cand o incepe sa le vorbeasca pe amandoua deodata o sa zici ca e un mic geniu.
Caro,cum esti cu raceala,mirosi sau nu mirosi?Aceasta-i intrebarea.Ce-ti fac fetele?
Simona,felicitari pentru reusita cu somnul,stiu ce inseamna.
Florina,sanatate micutei!
Lia,cum sunteti?Mai aveti muci?La noi au durat vreo saptamana.
...atat mi-am adus aminte,daca am uitat ceva...iertare.
...aaaa,a aparut si-un emoticon nou:....hehehe,Adina nu-s de ce,da-l asociez cu tine...ce mai faci,cum e Alex?
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Dorsilia spune:
Carmen, astia-s primii nostri muci, data trecuta avuram nu-s ce, era doar febra, fara de altceva. Deci de aia intrebam asa disperata cat tine mutcii ca sa stiu cat mai fac scurta la mana pompand din nasul lu raton superglue-ul ala incolor
cristalina spune:
Lio, daca e incolor e bine, sa vezi cand e galben verzui ce distractie...:)
Mucii se si intoarce, la noi au tinut mai mult de o luna, m-am saturat de ei...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
Dorsilia spune:
pot si io sa ma laud odata? io n-am alaptat nici 3 luni si de-aia uite ca tot nu mi-a racit copilu decat acum...ca data trecuta nu era raceala, luase o viroza probabil de la tanti dentista unde a fost cu mine si taman era madama virusata
ANDREEABANICA spune:
Pentru cine sta prin zona si aici e un loc dragut pentru pitici-joaca si mamici-cafele.
http://www.kidsplanet.ro/
...ca tot vine frigul...
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
roxanaz spune:
Ilinca, jmecheria lui Pat functioneaza asa: tine discursuri lungi, cu intonatie fro 15 minute cel putin. daca se plictiseste incepe sa ne strige pa rand, cand pe mine, cand pe ta-su. cand vede ca amandoi suntem nesimtiti in ultimu hal intervine culmea strigarii....o striga pe bunica-sa! (adica pe mama, cu care sta toata ziua). pe ea o chema Claudia asa ca o striga "diea. dieeaaaaa!" asta ca sa ne arate ca nu da 2 lei pe noi. treaba se schimba daca are ceva maimutzoi in pat....are ascultatori la discursuri. in curand cred ca ii pune sa si aplaude
da mai Lia uite ce tupeu pe el....nu stie cu cin se pune!
Dorsilia spune:
pai am auzit ca si mucii se "coc", adica dupe faza transparenta tre sa urmeze musai si aia cu galben verzui ?? ca imi trebuie inca 2 maini sa-l imobilizez pe raton, deja e disperat cand ma vede cu prosopelul si pompa in mana. Azi scuturand pompa au sarit pe perete, s-a tavalit asta micu de ras pe jos cand m-a vazut cum curat cu servetele ude peretele dupa mucii lui. Singura lui distractie acum e ca imi aduce sprayul ala cu apa de mare sa-i bag jeturi in nas, doamne ce i-o placea la asta ca e chiar neplacut, am testat io pe nanaul meu....
szivarvany spune:
Buna ziua si de la mine.
AndreeaB - sar`na , oleaca mai bine, mai ales ca e we :-)
Kim - Giulia aude 3 limbi si sincer raspunde romaneste, intelege mai bine in maghiara, iar la tv aude english si vorbeste ecranului pe limba ei :-)))
Felicitari fetelor cu examenele luate !
Sanatate muciosilor si Roxanei !
Baby-boom - baga poze.
Iren - ce tanara esti si cu 2 cupii nazdravani, frumosi sunteti toti!
Vrabiuta - intarcare usoara, iar daca Alexandra va raci, nu va fi din cauza ta, ci din cauza porcariilor din aer care raceli oricum o vor cali. Pupici muuulti de la noi !
Somnu` la noi: 23,30 -> 8, ziua 14-15. Gata. Vreau mai muult som pentru toti
Intrebare: de cate ori / saptamana dati oua la copii ??? Noi am ramas la 3 oua / saptamana si vesnica supa cu carne in fiecare zi ... e suficient ? Oare nu e anemica ? Cum as stie ca Giulia e anemica ??? Ea papa zilnic iaurt/ fructe/ branza/ cascaval/ lapte/cereale/carnita. O fi suficient ??? Le-ati facut copiilor un sumar de urina, de sange , ceva ??? Nu ar fi indicat, asa de siguranta ??? Noi am facut la 5 luni si a avut o usoara anemie de fier ...
Si stie cineva ce inseamna sa ai fibrinogenul marit, adeka valori normale 200-400 si mie mi-a iesit 501 ... stiu ca are legatura cu coagularea ... dar mai precis ?
Gata ca iarasi m-am lungit.
Va pupam pe toti in gasca si va dorim un super we !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004