Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
Natalia a luat tot 300 g si in saptamana a 3-a, chiar 310 as zice. Este f f bine.
Cam liniste pe aici la ora asta!
tania-z spune:
Lavi02 bravo! S-o tina Nati tot asa cu suptul si cu castigurile in greutate! Am vazut si ei pozele. Cele de acasa mi se par tare linistitoare, o atmosfera de familie. Iar cat priveste sanii...ai dreptate, sunt de admirat. Oare nu mi se va intampla si mie? - ca pe parcursul sarcinii nu au patit cine stie ce imbunatatiri.
Poate ca e asa de liniste ca se uita lumea la Stapanul Inelelor. Noi cred ca-l vedem a 6-7-a oara si tot la asta ne uitam (si suntem la a doua punga de popcorn!)
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 36+
Varsta BB Stefan
Poze
corap spune:
mai, lavi, sunt aici. sunt absolut bulversata. vazut 4 medici-5 pareri. ma duc maine sa fac niscai analize, sa nu ma trezesc cu cine-stie ce prostii la rinichi. pana luni stau cuminte, beau ceai de cozi de ciresi, stau cu fundu-n sus si ma mai chinui cu bb/pompa/ galactogil/ceai de chimen, anason si alte alea. daca pana luni nu se intampla nik, abandonez de tot. ca deja bb a dat de gust la bibe, ca cu lapte praf il indopasera deja alea din maternitate.
da' tu cu ce moasa ai nascut? ca eu am prins 2 ture, si una din ele (prima) a fost taaaaaaaaaaare scarboasa. o chema moasa nutzi. cealalta a fost superdraguta, era o tanti grasa, fix cum imi imaginez io o moasa. asta era moasa irina. pe mine m-a ajutat mult la nastere.
C & bbandrei-petru
lavi02 spune:
tania sa vezi ce de dez-admirat or sa fie dupa.....
Zici ca parea atmosfera linistita la noi acasa? Asa si e.. cred, zic. Poate ti s-a parut asa pt ca eu tot in pijama sunt in poze. A! Si primele 2 poze sunt cu Silvia in spital, in salon!
Vreau sa ma uit la ora 22 la Va place Brahms? 1961, cu Ingrid Bergman si Yves Montand. ieri m-am uitat la Divort in stil italian, pe TVR1, mi-a placut la nebunie. Cu Mastroiani in tinerete...
O sa se scoale Nati pe la 12 probabil, o alaptez la film daca se scoala mai repede... nu-i problema!
Ieri a fost primul film pe care l-am vazut de cand am nascut!!! Uite ca viata isi reintra in ritmul ei normal...
Emma de Jane Austin inca n-am terminat-o (mi-am cumparat-o hat! in ziua cu ex de doctorat, v-am povestit eu atunci); am avut-o cu mine si in spital... citesc cate putin cand ma culc (de 3 ori pe naopte, dupa alaptat
) Dar imi place f mult.
Merg sa apuc sa fac dus inainte de film,
Va pup,
Lavi
PS: Tania: acum am citit ca dupa legea noua toti cei care au titlul de prof vor avea si drept de conducere de doctorat. Ceea ce e bine. Intr-un fel.
lavi02 spune:
Eee, Corap, pai moasa Irina era cea mai vestita ca fiind moasa buna. Pe nuti n-o stiu. Eu am avut-o pe dna Vali, moasa sefa, care are program doar de dimineata, pana la 3. Pare ea mai severa, asa, dar cu mine s-a purtat f frumos.
corap spune:
silviad, o sa incerc varianta tratul.ma duc maine la farmacie sa vaz dak au.
despre nastere: durerile de la nastere se claseaza in topul durerilor fizice pe care le-am avut in viata mea pe locul 5,6- 10, pe-acolo, deci neasteptat de suportabil. durerea de acum, de ex, de la taietura/cusatura e mai nasoala.
bine, tre sa avem in vedere ca io nu-s d'aia curajoasa, deci am nascut cu peridurala. si "programat" ca sa nu iasa un bb prea mare. (cred ca daca il asteptam cand avea el chef ajungea la 4,800)
cand aveam contractii la 5 minute mi-a pus kitul, fara sa bage si anestezicul. cand am avut contractii la 2 minute (erau destul de dureroase, dar suportabile), mi-a bagat si substanta. care mi-a rarit contractiile - din nou la 5 minute.
mi-au mai bagat ceva in perfuzie,ca sa am contractii mai dese. de cand mi-au pus substanta si pana am nascut a durat vo 4 ore. fara chinuri.
nasterea propriu-zisa a durat vo 10 contractii, cam pe a noua m-a taiat sii pe a zecea a iesit bb. efortul e mare (aveam senzatia, la un moment dat ca-mi sar ochii din cap), dar durerea nu e chiar asa. la un moment dat mi-a fost frica ca ramane bb pe-acolo, da' era numai paranoia mea.
cusutul a durat 50 de minute - o broderie maiastra
.
si cam asta a fost tot.
bine, cand a iesit bb a fost foooooooooarte emotionant, desi era cam vinetiu si n-a carait chiar din prima secunda.
acu e galbui (bb) ca are ceva icter, da' pediatra spuse ca-i o forma usoara si n-o sa dureze mai mult de 3 zile.
C & bb andrei, 4 zile
Siminaf spune:
Anda, in caz ca nu ai primit mailul, trece-ma - te rog mult - si pe mine pe lista:
Simina - 19.04.1968, ora 10:35 - Tirgu Ocna, Jud. Bacau
Florin - sotul meu, nu stie un interval orar al nasterii lui - probabil ca soacra-mea era "plecata" si cind l-a nascut, nu numai dupa aia! Sorry de comentariu, dar chiar nu se poate sa nu-i spui copilului tau sau sa nu stii sa-i spui date despre el: ora nasterii, ce boli a avut in copilarie, etc!!! Vezi sub. cu soacre!
Multumesc mult de tot!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
RaluD spune:
Acum am vazut ca am uitat sa dau datele despre bblusha Ina: la nastere, a avut 3.290 kg si 52 cm.
Felicitari noilor mamici si refacere rapida... si curaj celor care asteapta sa nasca!
Va pupam,
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
lavi02 spune:
Corap, deci si pe tine te-a taiat pe penultima contractie? Probabil asa face dr nostru. Sau asa fac toti - asta nu stiu.
Tu in expulzie ai mai avut anestezie? Adica ai simtit expulzia pe viu, contractiile, simteai cand vin sau iti dictau ei cand sa impingi? Durerea de jos o simteai? (la iesire). Sunt curioasa si probabil si mai curiose sunt fetele care fac epidurala. Eu sunt curioasa fiindca n-am facut ![]()
Cica la tine daca asteptai dupa el se facea de 4800, adica mare. Dar la 4450 cum a fost? Piticut?!?
Ce-a zis dr? Daca stia ca are atata te mai nastea "pe jos"? Dar tu, ce faceai? Cum a ramas cu super-ecograful ala? N-ati mai discutat "impresii" dupa?
Una peste alta, bravo tie 

! Ce sa mai zic!
Eu luni am fost la spital, l-am asteptat pe dr nostru la internari de la 14 pana pe la 15 si vreo 20. Ingrijorata ca nu mi se mai gata lohiile. Fix la 14 incepuse o nastere, inainte sa ajung eu. M-am gandit ca poate tu, dar totusi era prea devreme. Intentionam sa-l intreb ce faci, dar era f f grabit (cum a intrat in cabinet si-a pus manusa, a lasat politeturile pt alta data
), asa ca de abia am apucat sa-l intreb despre mine. Probabil la ora aia tu te distrai cu contractiile...
Si Nati a avut icter prelungit pe acasa, si Sarah a lui Noki... o sa-i treaca si lui Andrei!
Te-am pupat
Lavi & Natalia: azi fix 3 saptamani!!!
oana cretu spune:
Intervin pe subiectul vostru sa o felicit pe Alina si pe sot(si pe toate fetele,bineinteles, celorlalte, care nu au nascut inca, le doresc curaj mult), o cunosc personal, i-am urmarit evolutia cand aveam un pic timp liber. Alina, va pupam s eu si Seb pe amandoua si astept poze! Sa fie sanatoasa si mancacioasa printesa! Iar tie refacere usoara! Sper sa ne vedem curand sa le facem cunostinta la prichindei, ca lui Seb ii place sa pupe, si cade bine, ca e fetita.![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI