Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
corap spune:
hola, iaca si eu.
sa va zic intai chestiile nasolale:
1. eu nuam lapte deloc- nik-nik-nik-maxim 2-3 picaturi de colostru. eu incerc cu tot felul de metode, da' se pare ca degeaba. deja incep sa ma resemnez, si sa nu mai fiu obsedata de chestia asta, sa petrec mai mult timp cu bb decat in chinuri. nimeni nu mi-a prea dat sperante - vb. de doctor, de pediatra, de lume pricipita.
2. sunt umflata la maximum - nici in timpul sarcinii n-am fost asa. eu am intrat in spital cu 103 kg, si am iesit cu 100, asta in timp ce bb a avut 4,450. deci n-am dat jos nici macar greutatea lui bb.ma simt ca un burete
.
am crezut ca e de la antiinflamator, deci nu l-am mai "luat", asa ca ieri si azipana la pranz am trait in chinuri groaznice,si de la muls, si de la taietura. la pranz amreusit sa dau de doctor la tel. care a zis ca se mai intampla si ca sa iau in continuare diclofenacu'. (parerea mea sincera e ca al de a inventat supozitoarele a fost o persoana diabolica. mai bine exista varianta injectabila
.
Si acum chestiile bune:
bb cuminte, mor de dragul lui. pote diseara o sa pun niste poza in album.
a venit azi pediatra (in sfarsit am gasit una antidecalotare). bb super ok, mi-a zis sa nu-i dau vigantol si calciu, ca are fontanela aproape inchisa, ne-a mai spus chestii si ni le-a si scris intr-un caietel ![]()
eu sunt bine, taietura e mai mica decat ma asteptam, aproape vindecata, doctorul super-meserias.
despre nastere si spital va povestesc mai tarziu, ca tre sa ma duc sa dau papa la grasut.
multumim de urari.
va 
C & bbandrei - aproape 4 zile.
PS: astro-anda, ne zici si noua ceva 'nteresant? (cand ai tu timp, chef etc.) bbandrei-petru (ha, ha, pana la urma are 2 nume) s-a nascut la 23:21, pe 14 noiembrie. (bucuresti, giulesti
. da' nu chestii rele, ca d-alea nu vrem sa stim.
ps2: va mai scriu dupa ce mai cetesc.
Ina869 spune:
Oaaaa, Lordra se oare ca avem acelesai simptome! Si mie mi s-a intimplat la fel azi dimineata.
George m-a expediat sa stau in pat, cuminte.
Mi-am facut un dus caldut si am tinut dusul la spate, la sale, ca si pe-acolo am ceva dureri. M-am uns toata cu crema mentolata de corp- asta ma relaxeaza foarte mult - si acum o virez pe canapea, voi viziona niste casete de cind am fost in tara,ca de mult visam si nu am apucat ( asa ca o sa mai bifez ceva de pe listutza mea pe ziua de azi).
Sa ma tii si pe mine la curent cu ce dureri mai ai; eu una nu am chef de nascare zilele astea ( sint pe "invers" ). Nu pina imi termin bucataria si-mi aduc preotul, in orice caz, pe-urma...fie ce-o fi! ![]()
Mirabilis superba Iulia ta! 
Pupicei multi,
Ina
Ina869 spune:
Cora bine ai revenit printre noi !!! 

Asteptam cu nerabdare poze cu bb Andrei - dolofanel!![]()

Ina si bebelusha 37+
silvia_d spune:
Lordra,nu,mama,trusa nu contine decat acul ala mare,un ceasa care dozeaza anestezicul si perfuzor,etc,dar nu contine si lichidul!
Xilina or avea si ei pe-acolo!!
dar,ai dreptate,intreaba medicul daca ei prefera vreo firma anume,k am auzit k mai exista si Bosch-cred ca am citit kiar aici la noi-;si asta B Braun e super-firma,e kiar firma care aduce la noi in tara solutii perfuzabile.
M-am uitat si eu la bebelusii din yahoo\photo;niste ingerasi toti,unu'mai frumos ca altul;l-am kemat si pe sotul sa vada bebelacii!
Cora,bine-ai revenit printre noi,de cand te-astept!!!!!
Ca ma cam asteapta cam aceeasi experienta ca a ta,cu un grasunel in burtica;asteptam detalii,si sa fiti bine,voi si bebelacul;cat despre diclofenac,s-ar putea el sa fie incriminat de edemele tale,mai ales daca e sub forma de sare sodica;daca nu te-mpaci bine cu asta romanesc,care are sodiu-ion,care retine apa-mai exista un diclofenac,special pentru cei care au astfel de pb,si nu mai contine aceasta sare:Tratul supoz.,sunt 2 concentratii,incearc-o mai intai pe cea mica!Sper sa-ti fi fost de ajutor,refacere usoara si rapida iti dorim!
Silvia
anda77 spune:
lordra, n-am mai plecat dupa trusa azi ca asteptam sa ma cheme medicul la consult la spital (prima oara asa, fara programare la cabinet), ca sa nu fac 2 drumuri la acelasi spital. Acum mi-a zis ca ne vedem maine dimi., asa ca maine cumpar si trusa. Sper sa nu nasti pana atunci:)) ca vad ca-ti tot contabilizezi durerile.
ma apuc sa-ti fac astrograma ca tu erai urmatoarea dupa xandra, dar daca ea e la spital acum, o pun pe ea mai la sfarsitul listei:)) sa nu-i spuneti, hi,hi
ina, vorba sotului tau, ia stai tu cumintica.
dienuta, e ok
corap, te-am trecut pe listuta. sa nu va suparati ca nu le fac mai repede, dar mai am si eu alte treburi. oricum, nu uit pe nimeni.
joy, trimite-mi datele pe adresa de mail listata in contul comun
ma duc putin si prin contul comun de poze sa mai vad noii bebelusi.
mai, cand mai intrati in contul comun de mail si gasiti mesaje, trimiteti-le si celorlalte fete. ne-a sesizat mai demult cristina ca doar le citim si nu le retransmitem si sa nu vina sefa acasa si sa vada ca n-am tinut ordine si curatenie in lipsa ei:))eu am forwardat unul ieri
care, tot asa, fusese citit de cineva, dar neretransmis.
mirabilis si corap, bine ati revenit. Nasol cu umflarea asta la corap, eu de abia astept sa mai "scad" ceva, cre'ca e frustrant sa te simti tot greoaie si acum treb'e sa fii agila ca te solicita si bebe...
http://community.webshots.com/user/anda1977
lordra spune:
Anda, sar'na pt. efortul cu astrograma
. Nu cred ca sunt sanse sa nasc prea curand, fiindca durerile alea de le am sunt nesemnificative. Cand or incepe alea nasoale, ca niste cutzite, abia atunci o sa am si eu sperantze clare.
Cu trusa, probabil ca o sa mi-o iau si eu p-aia Bosh (sper ca Tutunaru sa nu aiba nimic impotriva), ca se pare ca e mai ieftina. Abia luni o sa aflu exact ce trebuie sa-mi cumpar.
lavi02 spune:
Atena, Cristina, Alina, Xandra 
Sa va traiasca copilasii si sa creasca mari, sanatosi si voinicei!
felicia si Corap pana la urma colege de celula
la Giulesti, bine v-ati intors acasa!
Corap si eu m-am umflat DUPA nastere, la ambii copii, desi in timpul sarcinilor n-am fost deloc umflata. M-am dezumflat in cateva zile. Cand i-am zis lui dr, mi-a zis: o sa te dezumfli. Dar e acelasi dr, asa ca nu-ti dau nici o info in plus. Doar ca a avut dreptate.
Nu-mi vine sa cred ca tu ai putea fi una din acele una la nu stiu cate - multe - mamici care nu au lapte! Eu cred ca s-ar putea sa-ti mai vina, totusi, cica pana in a 11-a zi poate sa vina laptele (Mama & copilul by capraru ed veche dixit) - uite m-am dus sa verific (citisem ieri). Zice ca furia("suirea") laptelui poate sa apara chiar si in a 5-a, a 7-a sau a 11-a zi de la nastere; asa ca nu-ti pierde speranta chiar de tot!!!
Eu zic sa iei diclofenelul, in primele zile dupa nastere e vital ca sa te simti omeneste.
Ma bucur ca dr ti s-a parut OK, si mie la fel, de-aia am nascut si a 2-a oara cu el. Desi acu' era cat pe ce sa nasc cu moasa din cauza vitezei... si nu mi-ar fi parut rau!
Hai ca o sa fie bine!
Noki n-am slabit eu chiar atata, mai am 6 kg in plus acum. Fata de greutatea initiala. Dar sunt acceptabila, doar ca am un pic de burtica si niscai aripioare. In schimb sanii... Pamela Anderson fata de ce eram inainte! Cre'ca-s si ei un kil!
Ina, Lordra nu-mi vine sa cred ca ati trecut si voi de 37 de saptamani si va asteapta nasterea din clipa in clipa!!!
Mi se parea ca voi sunteti haaat incolo, in decembrie. Tania felicitari pt 36s!
Va
lavi02
Buluci spune:
Felicitari, mamicilor!

!
Sa aveti copii sanatosi si mincaciosi!
Pe mine m-a apucat frica aia de moarte, cind vad cum ploua cu felicitari pe forum si cind ma gindesc ca mult nu mai e nici pentru mine!
Cristina Baku
pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci
lavi02 spune:
Am intrat ca mamica noiembrie si am pus la Coralia nastere nat si la Lavi 3000g greutatea lui Teodor; atat mi-a scris ea in SMS la vremea cand a nascut.
bb_alinus soacra-mea (mama lui Virgil) iti transmite salutari, te felicita si iti ureaza toate celebune pentru Amalia! sa-ti traiasca!
Natalia nu mai face kk atat de des si a inceput sa suga mai rar si mai mult la o masa. S-a mai maturizat
Azi e zi de cantar! Am emotii!
Lavi02