Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CORAP, eu zic sa nu te dai batuta.....si sa incerci tot ce se poate pt.laptic . Prietena mea la 4 zile de la nastere isi tragea de titzi intr-o disperare cu pompa (aia tip seringa de la chicco) si nu scotea nici pana la prima gradatie (care este 15 ml..mai putin de 10ml). Dar a insistat si pana la urma a alaptat pana pe la 7 luni...se mulgea si tinea lapticul la congelator, exact cat pt o masa(in recipiente sterile din alea ca de urocultura dar mai mari) si ii dadea cu biberonul. Asa ca INCEARCA, INCEARCA INCEARCA!!!!

joy + bocanila37+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata burtici si proaspete-mamici!
N-am nimik interesant sa va spun,decat vreau sa impartasesc cu voi bucuria primei zapezi...
Abia astept sa vina sotu'de la examene(deh,mai e student acum la 30 ani!),si sa mergem sa ne plimbam!!
parca si starea de spirit imi este skimbata,m-am trezit cantand prin casa,in timp ce spalam vasele!!!
ce dor mi-e de-un munte,cu vin rosu fiert si scortisoara!!

Pupici,silvia

Mergi la inceput

interesante intrebari a pus LAVI02 ..asa ca asteptam sa raspunzi cand ai timp CORAP !

joy + bocanila37+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

hei, uite cit ma tine neuronu' la 2 noaptea, ca nu mai stiu pe cine trebuie sa felicit pentru bebei!

corap draga, si eu zic sa nu-ti pierzi speranta, esti doar dupa 4 zile, multe se mai pot intimpla. insa trebuie cumva sa-ti stimulezi lactatia. si inteleg ca te chinui cu pompa, galactogil, ceaiuri, etc, saracuta de tine. eu stiu prea bine prin ce treci.... si eu pompez si nu iese mult, dar asta e! maya are deja 3 saptamini si laptele nu e propriu-zis instalat! mi se facusera si mie analize din toate felurile, acu' un an jumate, cind eram la faza asta cu liutza, si nu-mi gasisera nimic defect!! dar eu sint defecta, se vede..... cu lia, ca si prietena laviei02, am pompat aproape 5 luni si i-am dat cu bibe laptele meu; a fost tare greu, dar imi pare bine ca am avut vointa sa fac asta. cu maya, oi vedea. poate da Dumnezeu sa am mai mult noroc. numa' un pic mai mult. uite, miine sper ca intru si eu in posesia unei cutii de galactogil, poate-poate reusesc ceva si vine mai mult lapte.... 'lap-lap', cum zice lia .

acuma stau si ma pompez ca sa arunc la wc-u ca sint pe medicament pentru tuse contraindicat in alaptare.....ooooof! nu-s destule pe capul meu.....

o simbata minunata! cine naste azi?

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.05)

www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/MayaFirstDays.htm" target="_blank">PRIMUL ALBUM - MAYA

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

SILVIA D...iti impat bucuria..eu parca-s un copil sci acum l a30ani cand vine vorba de zapada si de ninsoare ...sunt pur si simplu indragostita de iarna !!!!
Doar ca eu sunt nascuta in Ploiesti, am copilarit la curte si am avut parte de joaca in zapada zapada...adica acum cand vad masinile de dezzapezire pe drum...imi vine sa ma pun in fata lor sa nu-i las sa dea zapada la o parte . Este asa de urat cu trotuare si carosabil curatate....Stiu ca este normal pe de oparte ca altfel ai face de 3-4 ori mai mult pe un traseu..dar nu ma pot abtine.
Cand eram copil si treceau pe strada (aveam totusi un pic de noroc ca era o strada mai putin circulata, eram intre 2 strazi destul de importante) masinile cu nisip ne rugam de oameni sa nu dea cu prea mult si oricum eram pregatiti si aveam maturile langa noi si imediat incepeam sa maturam nisipul de pe drum si sa aducem zapada sau sa dam cu apa sa inghete ...Cam asa as face si acuma.....!!!!

MONET... superba casa ..nu-mi vine sa cred..dar o intebare: mobila vine o data cu cumpararea casei??? Si trage tate de titzi pentru laptic

joy + bocanila37+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata fete' dragi!

Semnez si eu condica in schimbul III ca iar nu am somn - se putea?!!!-si pina maine dimineata mai sint atitea oreeeeee.....of!

Joy, Monet spunea in subiectul anterior ca mobila este a celor care vand casa asa ca si-o va mobila ea cu mobila ei.

Despre mine; ieri am stat in pat toata ziulica, m-am mutat de pe o canapea pe alta am citit cat cuprinde si m-am uitat la filme..ehe, asa viata de huzur nu am mai avut eu de mult! da' de sa fac, daca nu mi-a fost bine...si uite ca durerile m-au lasat.

Astazi intentionez sa o uschesc de-acasa daca o sa-mi fie bine fiindca, desi vopselurile puse de George pe pereti sint pe baza de apa,tot miros cam ciudat si nu vreau sa inhalez nimic care sa-mi faca rau, asa ca o sa ma duc prin magazine, intr-o vizita si poate la biblioteca sa stau sa citesc.

Tot astazi facem 38 de saptamani, sintem fete mari de-acum asa ca in urmatoarele doua saptamani ar cam trebui sa ne facem aparitia, ce mai!

Va doresc o zi buna,

Ina si bebelusha fericita 38 ( fix!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ce-o face Anamari???

Dar Leea, mai stie cineva ceva despre ea?

Ina si bebelusha 38( fix)

Mergi la inceput

INA...nu am citit cu atentie.....
cand ma uit la listuta noastra si vad cat de putin mai am ....ma apuca asa o frica
am o problema mai delicata...cum spuneam iau antibiotice impotriva acestui "dragut" stafilococ (de care speram ca am scapat) si ca atare am facut si candida. E ceva normal la mine...dupa 2-3 zile de antibiotic eu fac candida, dar inainte stiam ce trebuie sa fac si sa iau, iar acum NU STIU.... Imi pot face spalaturi vaginale????Banuiesc ca nu, dar intreb...cred totusi ca-mi voi lua niste crema de galbenele cu care ma voi da (pe afara) si voi face baita cu ceai de pelin..musetel...merge,nu ????

joy + bocanila38
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alina, felicitari pentru micuta! Sa va traiasca Amalia sanatoasa si mincacioasa alaturi de voi!

Felicia + Corap, bine v-ati reinstalat in sinul familiei...Iar pentru Corap, multe incurajari si spor cu lapticul, poate vine totusi - noi ii facem gaerie... Cica laptele de pasare ajuta - la mine chiar ca da - mi-a facut mama si ieri 2 borcane mari si deja nu mai e...

Lavi02 - felicitari pentru actiunea cintarul - la mine urmeaza miine seara - . O intrebare pentru tine - tu i-ai sters secretia de la pasarica lui Natalia, in urma crizei genitale? Mie doctorul mi-a zis ceva de la o saptamina...bine, au trecut deja 2, la mine...dar mi-a fost cam frica ca ma bag pe acolo...tu cum ai procedat? Si cu ce? Apa fiarta?

Fee, ce baietel dargut si blondut ai...zici sa-i fratele lui Sarah..

Pentru listuta - BB Vladut al Xandrei a avut scor Apgar 10, 52 cm si 3.500.

Fetelor - sunt tare suparata - mi s-a cam busit monitorul...cred ca luni il duc la reparat. Aseara a scos un miros suuuuuper suspect - bachelita arsa - iar acuma pe mijloc are o latime de vreo 10 cm in care scrisul nu se vede clar, ci in ceata...

Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinus spune:

Salut burtici!
Am ajuns la 34s si am o dilema - cat de exacte sunt echografele astea care-ti spun greutatea copilului? O eroare tb sa fie, dar cat de mare o fi?
Eu spre exemplu ar trebui sa nasc in jur der 30 dec, am optat pt cezariana in jur de 20 dec si n-as vrea sa am un bb mic si slab.
La 27s mi-a spus ca are 950 gr, la 31s avea 1930 gr, iar saptamana care vine merg la doctor.
Voua ce v-au spus de greutate? Cat au bb-ii vostri acum, pe ultma suta de metri?

Pupici

Lavinussi bb Ivona

Mergi la inceput