Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lordra, se pare ca nu ai vazut mesajul meu din subiectul anterior; te rugam sa-mi spui si mie unde este postata povestea nasterii lui Valen, am cautat-o la nasterile pe glob si nu am gasit-o..Multam!

Ina si bebelusha 37+

Mergi la inceput

Eu sper ca sinteti in asentimentul meu cind declar ca :
Anda - este astroloaga iscusita
si Cora - prezicatoarea sexului bebeilor
si sint absolut fantastice amindoua!

Chiar, o fi venit Cora acasa cu grasunelul ei?

Ina si bebelusha flaminda 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FELICIA...intr-adevar sumoasa foc Ilincutza ta...dar tot nelamurita sunt. Asa grasuna la 36s5zile???
CRISTINA ...asteptam sa ne zici ce si cum...
Bine zici Ina...cand o veni Coara acasa????

joy + bocanila37+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

inuta, povestea lui valen o gasesti la nasterea - pacientele drului tutunaru, pe la pagina 4 sau 3; da nu e nimic specatculos ... suna mai mult a oaspete de hotel nemultumit de serviciile primite ...
cum ati vazut pozele cu ilinca ?

Mergi la inceput

Multumesc Dineutza!

Pozele le gasesti la albumele foto - ct. comun - la "poze Felicia" - bebelusha este o dulcica!

Ina si bebelusha 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Ina, ai gasit? Scuze, am omis sa-ti raspund la mesaj....e la ultimul topic "Dr. Tutunaru", una din paginile spuse de Dienuta. Si, da, parerea este subiectiva...depinde ce asteptari a avut ea de la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna, fetelor!
M-am intors si eu ieri de la maternitate, dar sunt atat de obosita incat abia stau. Si eu si bebelusha suntem bine, eu cel putin nu ma asteptam sa ma refac atat de repede. Acum sunt mai mobila decat in timpul sarcinii..Doar ca sunt f slabita. Asta e, o sa recuperez.

Iulia e o fetita dulce si cumintica, sunt total indragostita...Nu ma mai satur sa o privesc. Am pus si cateva poze in albumul nostru pe yahoo, iulia maria.

Felicitari tuturor proaspetelor mamici, bebelusi sanatosi si refacere rapida!

Mergi la inceput

Intrebare-'ncuietoare: durerile ushoare ca de inceput de ciclu, se pun? Vad ca si ieri am avut, am si azi...da' nu sunt sub forma de contractii, ci asha, continue si absolut suportabile. Le simt doar ca pe o jena.
Opaaaa...cica maine ninge-n Bucuresti. Asha sa fie oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Mai mamici,mai,dar nu mai prididim cu felicitarile!!!
Sa fiti sanatoase voi si bebelusii,sa va bucurati de ei mult timp de-acum incolo!!!
mai avem si noi un pic...

Lordra,eu mi-am luat epi,de fapt,sotul mi-a luat trusa epidurala dintr-o farmacie din centru,unde a dat pe ea 1 milioooooooooonn!e firma B Braun.Am auzit k la municipal e in jur de 700.000!!I-am zis sotului-si mi-a replicat k asta a mea o avea mai multe suuruburi...asha ca du-te intai pe-acolo,pe la municipal!

Maria_Alexia,asha am si eu bebelacul...mai capatanos,si cred ca diametrul biparietal era atat la mine in sapt...34;cel putin,la noi are cu cine sa semene asha,manca-l-ar mama!

Pupici silvia,38+

Mergi la inceput

Silvia, 1 milion a fost doar trusa sau are si anestestezicul inclus? Mie nu prea mi-e clar daca tre' sa iau doar trusa sau sunt mai multe chestii pe care ar trebui sa le cumpar.

Mergi la inceput