Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
dienutagraviduta spune:
hai mai anda, ti-a trecut ....? zau n-am vrut sa te superi ...
joy - asta e ca chestia aia, "curaj, gaina, ca te tai ..."
a, apropo, astea mai "mici" ca mine - nu va mai bucurati degeaba la junghiuri si dureri ca de ciclu, si mai bine luati no-spa; si eu am avut d-astea si la fel faceam si eu - induram ca un caine si ma bucuram - doar, doar; da nimic, sincer va chinuiti degeaba ... daca sunt dureri de travaliu, nu trec de la no-spa, deci luati degeaba; daca nu sunt, luati si nu suferiti, ca degeaba ...
dienutagraviduta spune:
ia uite, se pare ca "degeaba" asta e noua mea obsesie verbala ...
mirabilis nu a iesit din spital inca ? nu de alta, dar cineva e pe messingerul ei ... am vorbit cu o prietena care cunoaste o neonantoloaga de la cfr2 si mi-a zis ca daca nasc luni, miercuri, cel tarziu joi sunt acasa ... si ea a nascut lunea trecuta, doar ...
e oare prea repede extrenarea asa dupa cezariana ?!?
lordra spune:
Anda, lasa ca noi nashtem la 40 de s....sāc! ...sa se oftice toatew fetele care-au nascut mai devreme
. Sa nu ma uitzi cu trusa aia. Ma gandeam s-o cumpar maine, insa o sa mai astept pana luni, sa-l intreb pe Tutunaru pe care kit mi-l recomanda. N-am chef sa dau nu stiu catzi bani si sa ma trezesc ca nu-i buna.
Dienuta, io n-am avut dureri chiar asha nasoale incat sa simt nevoia de No-Spa. Oricum, de-acum incolo nu vreau sa mai iau nici un fel de antispastice....o sa-mi dau eu seama daca-s contractii false sau pe bune. Sper sa apara cat mai repede alea nasoale, da' pe bune. Oricum, daca fii-mea vrea sa mai stea p-acolo, ca-i caldurica, eu nu-i rapesc placerea: mai are 2 saptamani de huzureala. Dup'aia, gata, trecem la masuri drastice, oricat de puturoasa se va dovedi ea.
maria_alexia spune:
Buna fetelor!
Ce lunga e lista de mamici!! Incredibil, e de-abia mijlocul lui noiembrie si deja cam jumatate dintre noi isi tin deja papusile in brate ![]()
Felicitari Cristina, Xandra si Alina!

Sa va traisca bb-ii sanatosi, sa va refaceti repede si mult laptic!
Daca voi va grabiti care mai de care cu nascutul, eu nu-mi doresc decat sa mai stea bb la caldurica cel putin inca 3 sapt, sa ne facem si noi baieti mari
.
Am fost aseara la control, am facut echo'. Bb e bine crescut, doctorita nu mi-a explicat prea multe dar din cate compar eu cifrele a luat serios. In prima zi din sapt. 35 are DBP=9.2 ! Nici nu stiu daca sa ma bucur, deocamdata noi tot radem ca ar avea cu cine semana cu capul mare
Sper sa nu creasca totusi prea mare, vrem sa nastem natural (oricum alta alternativa se pare ca nu ni se ofera, decat in caz de Doamne-pazeste). Altfel, are toate conditiile (col, placenta, lichid amniotic) sa mai ramana in burtik pana la termen. Dupa 5 dec. sa ma vedeti cum incep sa fiu si eu nerabdatoare sa nasc ![]()
Maria
& bebik din burtik 
Morgano spune:
XANDRA SI ALINUS!!!!
FELICITARI SI TOT CE E MAI BUN IN LUME PENTRU VOI SI COPIII VOSTRI!
Intr-adevar sunt niste minuni copiii astia, eu ma tot uit la Ana si uneori nu prea cuplez ca e a mea :)Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
tania-z spune:
CRISTINA 
XANDRA 
ALINA 
FELICITARI pentru bb-i si multi pupici ca proaspete mamici!

Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 36+
Varsta BB Stefan
Poze
joy04 spune:
DIANA...eu tot zic asa ca la tine va fii cezariana (nu ca asta-i usoara rau!!!!) si prietenele mele care au cezariane s-au refacut f f repede. Ba inca nasica lui BOCA care ar fii vrut nastere normala spune acum ca era f fericita cand era la reanimare ca a nascut cu cezariana....cand auzea tipete si urlete din sala de nastere
. Cred ca-i mai mare emotia ca-l vei intalni pe LUCA...
EU parca-s in transa, o felicit pe ANDA ca spune sus si tare ca temeri are in legatura cu nasterea... Dar pe o scara de la 1 la 10...frica la mine este undeva la 8-9..mai sper totusi ca nu voi avea durerile foarte mari.......
joy
+ bocanila
37+
EU
felicia74 spune:
fetelor!
inca nu am reusit sa citesc mesajele voastre, dar mi-a povestit in mare Doru ca v-ati conversat. Multumesc de mesajele primite.
Mai tarziu cand voi fi in stare va voi relata povestea in detaliu, ca acum am probleme cu alaptarea. Concluzia este - data viitoare va fi sgiur cezariana.
Felicitari noilor mamici, vad ca a fost o saptamana prolifica!
Acum incerc sa pun poze cu Ilinca Teodora in contul comun!
tania-z spune:
Felicia ce mogaldeatza frumoasa ai 

. Si pare atat de linistita!
Si sotul tau a fost tare haios cu mesajul. Astept cu nerabdare poveste nasterii. Te 
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 36+
Varsta BB Stefan
Poze
Ina869 spune:
Alina FELICITARI ptr. o Amalie dolofana! 
Sa-ti traiasca
sanatoasa
si tu sa ai mult laptic
sa o cresti si mai maricica!

Ina si bebelusha emotionata 37+ ( maine 38 si nici un gand de nascare!!
)