Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
monet spune:
hai, dienutza!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.05)
www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/MayaFirstDays.htm" target="_blank">PRIMUL ALBUM - MAYA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
monet spune:
ina, ce faci la ora asta?? du-te dormi! pe mine ma tine maya treaza, are pofta de mincare teribila la orele astea mici... si mie-mi pica capu' de sooooooooooooomn......
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.05)
www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/MayaFirstDays.htm" target="_blank">PRIMUL ALBUM - MAYA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Ina869 spune:
Mona, nu pot sa dorm!!! 
Astea-s orele mele de trezire, intre 2-4 si stau ca o bufnitza pe net sau mai citesc, ca somn ioc!
Sa fie asta oare incalzirea ptr. cind bine Rachel? Atunci o sa stau cu folos...numai sa ma pot trezi! 
Laptic mult Mayei! 
Ina si bebelusha 38+
Ina869 spune:
Am trimis un video clip pe adresa noastra comuna; mi s-a parut foarte potrivit pentru fiecare dintre gravi/mamici.
Sper sa va placa la fel de mult cat mi-a placut mie!
Ina si bebelusha 38+
Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png
felicia74 spune:
fetelor!
acum am inceput si eu sa mai citesc mesajele voastre, ptr ca zilele trecute am avut mari probleme cu Ilinca. Din cauza icterului nu a avut putere sa suga la san si doarme exagerat demult. Pediatra mi-a zis ca ar trebui sa treaca de la sine intr-o saptemana. Daca nu, incepe un tratament cu Fenobarbital
. Dar de aseara s-a mai stabilizat situatia, a inceput si ea sa ceara si sa prefere
. Ce mai, au fost clipe destul de delicate.
Joy culmea, chiar asa a fost: 3.2 kg si a iesit din spital cu 3kg. Abia astept sa iau maine cantarul sa vad ce mananca si de la san.
Corap tare faza cu supozitoarele!
Asa cred si eu despre cele cu glicerina, am niste dureri atroce pana se topesc. Dar sunt inevitabile!
Cat despre moase, hai sa adaug si eu: si moasa Gabi este super!!! E chiar mai importanta ca doctorul! M-a ajutat enorm mai ales dpv moral.
felicia74 spune:
cat despre greutatea Ilincai, vreau sa va spun ca cele 2 eco facute cu putin timp inainte de nastere aratau ceva in jur de 2,300-2,500 Kg.![]()
Asa ca, sa ma lase oamenii astia cu tehnica lor moderna!
Asa ca, Anda nu stiu ce sa zic... Mai bine asteapta sa se nasca si vezi tu dupa aceea.
Fetelor, acum citesc mesajele voastre si sunt nelamurita: a nins in Bucuresti? Cand?
felicia74 spune:
Andutzy super haioasa povestea! Asa gandeam si eu ca tine cand am vazut-o pe Ilinca vanata pe masa de expulzie - parca era Alien. Apropo, Apgarul ei a fost 9 (tot cianotica, ca si in cazul colegei de celula Corap).
anda77 spune:
'neata!
felicia, a nins toata noaptea de vineri spre sambata si putin din sambata (ieri). deci asa e cu bebe acasa?! nu se mai stie daca e noapte-zi, vara-iarna
...dar asta e doar in prima luna, dupa aia te mai poti relaxa putintel cand prinde bebe un program. succes felicia cu alaptatul!
ina, iarasi esti wonderwoman!![]()
lordra, asta e cu ecograful...oricum bine ca a vazut Iosup chiar si acum, pe ultima suta de metri. n-am ce sa fac acum, cand e intro, dar macar stiu daca va avea o problema urinara, de unde sa incepem treaba (poate descopeream tarziu). Eu cu Pop am ce am...are reputatie mai buna decat a lui iosup si e un...pe langa ca nu vorbeste un cuvant cu tine la eco, daca te intereseaza ceva citesti pe foaie cand iesi din cabinet, acum vad ca nici nu e asa bun sau nu-i pasa sa se uite mai atent, ceea ce in meseria lui e sinonim cu neprofesionalismul...La urmatoarele mele prietene insarcinate o sa-l recomand pe iosup, nu pe pop. daca mai tii mine si paula2003, cu fetitza cu sindrom, a povestit ca s-a dus la pop cu prediagnostic, adica i-a si indicat la ce sa se uite si pop a declarat ca sigur n-are down! pop a descoperit si chestii ciudate, de aia are reputatie, dar se pare ca s-a blazat in ultimii ani...
si s-au mai contrazis la ceva: acum o luna pop mi-a zis ca am placenta gradul 3 si nu m-am putut abtine sa nu-l intreb daca nu cumva e prea devreme de 3, sa nu fie vreo problema si mi-a raspuns sec NU. ieri, la iosup aveam placenta gradul 2! ziceti si voi...daca astia nu-ti pun sistemul nervos pe bigudiuri...ca depinzi de ei...
dienuta, hai mai, curaj, totul o sa fie f. bine! de-abia te asteptam sa comentezi in stilu-ti caracteristic primele problemute cu alaptatul, kk, pishu![]()
![]()
![]()
. foarte galant sotul tau...sa-ti traiasca!
fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari, mi-au prins bine, m-am tot uitat sa vad mai intra cineva cu o istorie pozitiva pentru mine...fiecare cuvintel conteaza ca sunt cam labila acum...si mai am pana nasc...va dati seama ca eu acum vreau mai mult decat oricare dintre voi sa nasc mai repede, sa vad despre ce e vorba... si bebe nu prea are de gand sa se grabeasca (va spuneam ca a zis gine ca e cocotat sus, n-a coborat deloc)
http://community.webshots.com/user/anda1977
Noki_Lara spune:
Anda77, ce mult ma bucur ca te-ai mai linistit! Gindeste pozitiv si o sa vezi ca o sa fie totul bine!
Dienuto - ac alerie puternica si astept SMS-ul! Capul sus si fii fara frica - BBLuca se va neste usor si fara probleme! 

Lavi02, cnd intri please, nu ma uita cu intrebarea cu secretia vaginala a fetite. Si altceva, tu cind scot copila, in afaa de hanele cu care sta in casa + caciuli-2 + salopeta groasa, ma pui ceva? Cam cit o tii afara pe vremeurile astea?
Despre noi - astazi am iesit prima data in balcon - am puse poze in abumul eu de la semnatura! Tot astazi am inregistrat si prima zi de miriala continua...si papat la 2 ore...ceea ce nu s-a ma intimplat, ca noieram fette cuminti, apam bine si mult si dormeam apoi 3-4 ore, fara scandal.
Diseara am proba cintaului, cu eotiile e rigoare. aptamna tecuta luase 330, acuma sa vedem...
Poze cu mami si BB
Varsta
Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png
Noki_Lara spune:

Scuze pentru zecile de greseli de tiparire...
Vad ca desi sunt dupa perioada de gravizenie, tot cu un singur neuron am ramas...doar ca acuma nu mai am scuze...

Poze cu mami si BB
Varsta
Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png