Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Zi frumoasa la burtici si mamici cu bb-lusi!
Sa raspund pe rind:am nascut la maternitatea Ion Cantacuzino, maternitate care este renumita prin :dragutele de asistente de la sectia de noi-nascuti la care trebuie sa te duci cu minim 20.000lei o data la 3 ore ca sa-ti dea laptele-suplimentul care erau obligate sa ti-l dea/veneau cu costumase pt bb d`alea din europa si te santajau sa cumperi, ginecologi ca doc mea, moase de moase, etc.
La ultimile controale doc mea m-a asigurat ca nu e nevoie nici de epidurala , nici de alte interventii c-ar fi exact unde trebuie, ca o sa am o nastere ideala...am mers pe mina ei si am facut..praf.
Eu in primele 3-4 zile ziceam ca nu am lapte, si mi-a dat prietena mea Galactogil(stimuleaza secretia laptelui) , si beam, si beam sinii se umflau, ma dureau dar lapte afara. . ...neam m-am dus la o pompa electrica si dupa 15 min la un sin, 15 la altul, curgea laptele singur
va pup si revin!!Atena +maimutelul Tudor

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

dupa o ora de pompat am stors 10 ml de "ceva" alb-galbui-laptos .
bb doarme ziua de n-are aer. in schimb noaptea ar sta la povesti... cred ca azi-noapte a facut si colici- ceva. azi vad ca s-a linistit.
la noi "alaptatul" la san dureaza 2 ore - cate o ora la fiecare. si dup-aia 1 ora de pompa. (mi-am luat 2 pompe . 1 ora de relaxare. si iar... si iar....
sa vad daca a mai descarcat gabi ceva poze sa le pun si eu in albumel.
felicia, tu i-ai dat odorului suplimentare cu lapte praf?
in noaptea asta ramanem singuri - numai eu, gabi & andrei. presimt o noapte luuuuuuuuuuuungaaaa.
pupicei -
de la c & de la andrei, 5 zile +
ma intorc la ceaiu meu de chimen &anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

ce am uitat sa va intreb:
maimutelul meu a luat in greutate in prima sapt de la externare 250 gr fiind alimentat cu sin, lapte Humana 1,ceai Baby drink.
Saptamina trecuta mi-a refuzat tot laptele praf si a ramas numai cu sinul si ceaiul si mi-a luat numai 150gr..
o fii normal? med pediatru a zis ca trebuie vazut la sfirsitul lunii dar eu , prapastioasa..mai e cineva asa?
Atena + maimutelul Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

andutzi, ce fel de galactogil? d'ala graunte?
ca io am terminat aproape o cutie si nik. si ce fel de pompa? electrica, sau d-aia manuala?
he, he, he, la giulesti era plin de afaceriste d-astea cu hainute de copii.
si cu ce m-am mai spumat, ca mi-am adus acu aminte:
in ziua in care m-am externat nu mai aveau paturi pt. cele care abia nascusera. asa ca eu am fost data jos din pat cu tot cu catrafuse, pe la 8 jumate dimineata. da' de externat n-au binevoit sa ma externeze pana pe la 1, din cauza ca proastele&idioatele de la copii nu-i facusera vaccinul (pe care ar fi trebuit sa i-l faca din seara precedenta).
externarile "oficial" se faceau de la 12, dar proastele &idioatele sus-mentionate au fost ocupate sa-si cumpere aureturi de la un nene (care a intrat bine-mersi in salonul cu copii), intre ora 11 si 12:10. abia la 12:10 au inceput sa faca vaccinul la cei pe care ii externau.
si eu nu eram singura care nu mai avea pat. si cine a avut cusatura stie cum e sa stai pe scaun ca prostu' trei ore si ceva.
hai ca se trezeste pitiku.
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Corap eu trebuie sa-i dau supliment ptr ca fata are icter si nu prea a putut sa suga deoarece adormea imediat. Am luat Nan 1. Am ajuns de la 30 ml la 40-45 azi

Eu am Galactogil granule (desi pediatra imi spusese fiole, dar, deh, asa e cand se duc barbatii la cumparaturi). Nu am luat inca deoarece a venit laptele, maine cand voi avea si cantar voi vedea cat trage de la san.
Mi-e frica sa iau Galactogil ptr ca ieri facusem ceva febra laptelui la un san si a fost un chin sa-l mulg in totalitate.

Si Ilinca doarme mai mult ziua si noaptea are program . Ma gandesc deja sa cer scuze vecinilor.
Dienutza, deci maine termina de nascut membrii grupului de la Terasa Doamnei? Multa bafta, iti tin pumnii!!

Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Anda , vroiam sa-ti spun de o cunostinta cu un singur rinichi, care nu are nici un fel de probleme!
I-a fost depistat la un control de rutina inainte de a merge in arimata! ( A scapat de army , in final)
In prezent nu acuza nici un fel de probleme, dar nu trebuie sa faca prea mult efort fizic!
Asa ca, stai linistita!

Andutzy, super povestea ta! Sa-ti traiasca!

Riply, bine te-ai gindit! Kiar te implor, daca ai vreo poveste HORROR , sa nu o pui pe forum pina nu nasc!
Eu pling , kiar cind citesc povesti cu happy end si epidurale!
(Asta ptr ca m-am decis sa nu accept epidurala!!)

Cristina Baku

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ne intalnim la capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62302" target="_blank">70.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ANDA ma bucur de starea ta de spirit! . Tine-o tot asa!

Dienush iti tin pumnii pentru maine, sa te refaci repede si sa fie bb Luca santos si viguros!

Ina si pe mine ma remonteaza cumparaturile pt BB! Poate ca, in sfarsit, luni, voi avea ocazia sa merg si eu cu Cosmin, pentru prima data impreuna, sa luam ultima tura de nesecare pt bb. Asta pt ca si-a luat zi libera...sper sa nu apara alte chestii!

Noki, ca de obicei, am intrat rapid pe poze. Spune-ne cum a reactiona Sarah la aerul din balcon?

Corap & Felicia si la Sibiu este o moasa care cica este foarte de treaba si o cheama Gabi. Vedeti, moasa trebuia sa ma fac! . Corap, bravo pt laptic, banuiesc ca e chinuiala mare, dar si merita!

Lavi02 moralul sus! Stii de ce iti spun asta. Uneori pozitia de observator-prieten (gata sa raspunda la orice solicitare, dar fara alte stresuri) este cea mai buna,

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 36+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput