Barbatii Scorpioni ?!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Le place sa-i lasi in suspans, sa pari interesata, dar sa nu-l sufoci cu asta...lor le trebuie timp sa fie cu gandurile lor, sa suceasca pe toate partile problema ca sa ajunga la cea ma buna concluzie, nu le place deloc sa fie grabiti in luarea unor hotarari. Asa a fost si asa e si acum sotul meu. La inceputul relatiei noastre a trebuit sa am toata rabdarea din lume pana a facut pasul decisiv...nu sa fie cu mine, asta era clar deja, dar sa renunte la vechea relatie asa cum stia el, pentru ca stia ca va rani persoana respectiva si trebuia sa o faca sa inteleaga ca singura solutie este sa se desparta...iar rabdare trebuie sa am si acum, am invatat multe din rabdarea lui, asa cum am spus eu sunt berbec si ma aprind repede, intru cu capul inainte fara sa ma gandesc si apoi regret ca n-am avut rabdare sa ma gandesc inainte....ei, am invatat de la el ca e muuuuult mai bine sa stau si sa gandesc, apoi sa actionez.

Si le place sa nu dai tot odata, sa te descopere rand pe rand, mereu sa ramana ceva misterios, ceva vechi si totusi nou...asta e incitant!

Asa ca atitudinea ta mi se pare potrivita. Sa ne tii la curent cu ce se intampla...

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Multumesc mihaela_s
Promit !

Menna

"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Si scorpionul meu a fost destul de timid la inceput, de fapt nu atat timid cat retinut, de teama sa nu faca ceva care sa ma sperie sau sa ma supere (asta am aflat-o mai tarziu). Imi aduc aminte ca dupa prima seara pe care am petrecut-o impreuna mi-a spus ceva de genul: daca ai vreodata chef sa mai iesim, sa ma anunti ca eu sunt disponibil. Am ramas descumpanita, pentru ca avusesem impresia ca s-a simtit bine si acum parca dadea un pas inapoi.Dar de fapt nu era decat grija lui de a nu ma speria cu insistenta.Oricum, eu i-am raspuns ca daca vrea sa ne mai vedem, nu are decat sa ma sune, pentru ca eu nu am obiceiul sa sun barbatii. Si astfel m-a sunat a doua zi
Asa ca daca ii dai de inteles ca poate reveni, te va cauta, daca nu... nu stiu.

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Ankalaura, iti spun eu, relatia RAC-SCORPION, e intr-adevar putin mai mult incordata si in toate horoscoapele scrie ca e o relatie perfecta. Chestie de rutina ....

MG

Mergi la inceput

Eu sunt un dRAC veritabil insa ma apropiu usor de 30 si preiau din caracteristicile ascendetului , respectiv Varsator.
Ai mei parinti au format un cuplu Scorpion-Rac,insa desii iubirea a fost mare, din partea scorpionului (parte masculina) au aparut surprizele.Infidelitate, duritate verbala si fizica si totul s-a terminat cu scandal.Eu am fost preferata tatei de mica, eram mezina familiei ... cea care tb de fapt sa se nasca baiat, dar pana la urma am fost buna si asa ... Din familie sunt singura (eu mai avand o sora mai mare) care are o influenta asupra tatalui (scorpion).Se incapataneaza sa-l ia pe NU in brate, dar cu mine nu-i tine figura
In alta ordine de idei, nu cred ca e bine sa generalizam ... adik ,daca eu am ramas cu sechele si amintiri triste despre ceea ce inseamna familie (cuplu format dintr-un rac sensibil si un scorpion transant) ... nu tb sa privesc ca toate vor fi la fel , cu atat mai mult a mea casnicie la o adik .

Noi sa fim sanatosi si sa auzim numa de bine .

PS: Ghiciti cine a facut primul pas ???
Aha! EL.
Story goes on

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Eu, pot sa spun ca am dat peste un scorpion de care,atunci cind m-am despartit,am rasuflat usurata.Am razbit vreo 6 ani alaturi de el pentru ca l-am iubit,dar in cele din urma nu am mai rezistat.
Se vede treaba ca oamenii sunt foarte diferiti,chiar daca fac parte din aceeasi zodie.Al meu era excesiv de gelos,facea singur scenarii de-a dreptul fanteziste in ceea ce ma priveste,cind intirziam de la serviciu pt o juma de ora.Vorbea foarte mult,iar eu in schimb sint o fire mai tacuta,xceea ce il deranja f tare.Ii placea f mult bautura,dupa care imi vorbea ca unui rahat si de multe ori era cit pe ce sa ma si pocneasca.M-a si inselat.Era f incapatinat si de cele mai multe ori cind il rugam ceva,spunea NU.Nici viata sexuala nu a fost la inaltime.S-a alterat dupa vreun an.
Cu siguranta a avut si parti bune,dar nu imi aduc aminte de ele.
36+

leea

Mergi la inceput

Caracteristicile zodiacale sunt doar predispozitii care se pot realiza in practica sau nu.Depinde foarte mult de educatia oamenilor modul in care se manifesta sau nu anumite trasaturi ale zodiilor lor.

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Salutari, salutari.
Ce va mai fac scorpionii? Ca al meu turuie intr-una si l-am pus sa faca nani, nu de alta dar si asa nu-l asculta nimeni.

MG

Mergi la inceput

Buna Monagan

Nu stiu cum sunt ale altora, dar cel cu care "m-am legat la cap" este bine merci ... cu dorul dupa el

Dupa ce ca am asteptat sa dea el semne de viata,tocmai ca sa-i las timp sa realizeze ce s-a intamplat cu noi si sa se dezmeticeasca ... la o discutie purtata zilele trecute mi-a zis in cada stand "te-as dorii p'aci" ...apoi in pat "mi-as dorii sa fim sub aceiasi plapumutza" k mai apoi sa-mi arunce un "ma cam agitzi tu pe mine" continuand a ma asigura ca el nu spune oricui ceea ce simte si sa-l cred pe cuvant ...
Ideea e ca se pare ca am lasat ceva urme asupra lui pentru ca zicese ca ne vom revedea "in curaaaaaand" ,fara sa-mi dea o data anume... oricum cat mai repede
Ma roaga sa-i trimit poza k s-o aibe pe tel, sa se uite la ea ,sa-si aminteasca si sa se alimenteze cu ea pana cand ne vom revedea ...

Eu ce pot sa zic acum ... decat ca sunt surprinsa/socata placut de reactiile lui, insa precauta de felul meu ...nu prea-mi vine a da crezare in proportie de 100%.

Acum spuneti voi ... coptii astia sunt seriosi de felul lor sau vb si ei numa ca sa impresioneze (repsectiv sa cucereasca rapid) ?!

Menna

Mergi la inceput

Buna dimineata Menna,
Eu cunosc mai multi scorpioni.Unul e al meu, care-i tare dragalas si sincer (prea sincer uneori ), dar mai cunosc si un prieten de-al lui, in aceeasi zodie, care e chiar un mare "aburitor", in sensul ca le spune mereu fetelor ce vor sa auda si nu-i deloc genul serios.Totusi, eu sunt de parere ca aceasta se datoreaza faptului ca nu a intalnit inca persoana care sa i se potriveasca.Asa ca asculta-ti inima si daca ea iti spune ca nu te minte, poate ca asa e si poate ca va fi ceva minunat intre voi.Eu va doresc tot binele din lume

Je ne regrette rien.

Mergi la inceput