Barbatii Scorpioni ?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabii spune:

Salutari fetelor, sa va spun si eu cum decurge o relatie scorpion-scorpion? Amandoi aiuriti si visatori, intepatori... A trebuit ca unul dintre noi sa devina mai responsabil si sa aiba grija de toate... Si asa am ajuns eu ca barbat sa strang hainele dupa ea, sa o hranesc, sa-i culeg lucrurile uitate prin alte parti si s-o alint...Si ce alintata e, nu va vine sa credeti (dar e doar cu mine, in public degaja o siguranta rapitoare). Suntem si gelosi (dar nu o aratam chiar daca ne sufocam cu ea) si destul de comozi uneori, foarte greu de patruns pana in sufletul nostru dar daca cineva ne castiga increderea va avea de ce sa se bucure.... Iar la pat, inchipuiti-va si voi 2 scorpioni...ce poate iesi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

quote:

Si eu am un scorpion langa mine si il suport de 16 ani. Nu-mi vine sa cred cand citesc aici la unele, ca scorpionii sint calmi, tacuti, timizi.
Pai al meu scorpion e exact opusul:
-irascibil,
-vorbaret ca nu ai loc de el,
-nervos mai tot timpul,
-inteapa verbal cat poate si ii place sa sacaie!!!!!
-nu are rabdare,
-e repezit,
- e comod
-tupeist nevoie mare
-nu e absolut deloc diplomat
-incapatanat

SUBSCRIU! Nascut la 10 noiembrie. Cele mai mari defecte ale lui sunt cele expuse de monnagan.
Calitati:
-familist
-dureros de direct (uneori poate fi un defect acest lucru)
-se implica total cand vrea un lucru (incl. in viata de familie)
-te poti baza pe el
-e foarte responsabil (privitor la plata "darilor", la diverse decizii)
-e rational in anumite lucruri
-ambitios si descurcaret
-SEX = Nota 10 si nu doar pt prestatie..ci si pt. faptul ca e intelegator cand nu poti tine pasul cu el (putini barbati sunt)
-tandru
Sunt persoane destul de dificil de suportat in multe situatii dar de obicei merita efortul.
Mai interesati-va si de ascendetul persoanelor, care are o influenta mare. Si nu neglijati mediul in care a crescut si educatia pe care a primit-o: sunt extrem de importante.
Pupici sotiilor de Scorpioni si nervi tari va doresc.

Iepumic >:D<

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by gabii

Salutari fetelor, sa va spun si eu cum decurge o relatie scorpion-scorpion? Amandoi aiuriti si visatori, intepatori... A trebuit ca unul dintre noi sa devina mai responsabil si sa aiba grija de toate... Si asa am ajuns eu ca barbat sa strang hainele dupa ea, sa o hranesc, sa-i culeg lucrurile uitate prin alte parti si s-o alint...Si ce alintata e, nu va vine sa credeti (dar e doar cu mine, in public degaja o siguranta rapitoare). Suntem si gelosi (dar nu o aratam chiar daca ne sufocam cu ea) si destul de comozi uneori, foarte greu de patruns pana in sufletul nostru dar daca cineva ne castiga increderea va avea de ce sa se bucure.... Iar la pat, inchipuiti-va si voi 2 scorpioni...ce poate iesi..

Bine ai venit printre noi Scorpionule! Luati aminte fetelor cum sa va comportati cu scorpionul de langa voi, vedeti ce mielusel poate ajunge???

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

In sfarsit avem cu noi ....pana si AICI un barbat scorpion . ha ha , dar gabii, mai spune-ne si noua ce trebuie sa facem cu voi scorpionii??????sa va mai ''imblanzim''nitel. Exista vreun secret?
Noi cand ne certam nu ne vorbim zile intregi, asa cam de la 3 in sus, ca doar si eu sint un rac incapatanat . Nu ma las si nu ma las si uite asa. Viata langa ei mi se pare interesanta, palpitanta si plina de surprize, intr-un cuvant nu e monotona.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

quote:
Originally posted by enderbaby

- vorbeste putin, foarte putin chiar, ii scoti cu clestele cuvintele dar mai ales in public pentru ca in intimitate e putin mai relaxat
- timid, dar nu-i lipseste incredearea in el chiar deloc
- gelos, dar nu ar arata-o in veci(numai cine stie, cunoaste )
- harnic cand e nevoie dar destul de comod in general
- inteligent, tre sa recunosc, si in combinatie cu vorbitul putin asta mi-a placut la el...parea misterios
- cu EXTREM de mult bun simt....
- iubeste prin fapte nu vorbe

Si mai gasesc eu daca ma chinui dar l-am laudat cam destul !

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Esti sigura ca nu vorbesti despre Sotul meu ??
As intari doar afirmatia cu harnicia, al meu e Monument !
Dar ... e introvertit,nu a dansat o tinerete iar acuma danseaza dar fara stil, asa pt. ca in sfirsit a inteles ce mult imi place mie sa dansez...

E cumpatat si batrinicios
Nu cred ca m-a inselat in peste 20 de ani nici o data...poate in vise

Monument de incapatinare
N-o lasa de pe a lui nicicum
Conservator si traditionalist
Loial si f.bun tata

cam atit deocamdata...

Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nu pot sa nu observ ca sunt mai multe aprecieri pozitive
Culmea este ca mai line par relatiile pe care zodiacul nu pare sa le recomande (vezi balanta-scorpion in cazul meu) Pe cand rac-scorpion... mi se pare o relatie putin incordata, cu putin stres (doar MI SE PARE), iar zodiacul o recomanda cu caldura

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

gabii...
si voi, fetelor...
care e metoda sa ii scoti din cap unui barbat-scorpion o idee fixa?????
Am observat ca au tendinta de a dezvolta o gramada de idei din astea si unele mai sunt si absurde pe deasupra...si nu poti sa le scoti din cap nici cu arcanul...nu am reusit nici cu frumosul, nici cu scandalul, nici cu santajul...cu nici o metoda. Voi cum ati procedat in situatii din astea si ce rezultate ati obtinut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Ok fetele ... e timpul sa va spun si eu ce am observat din comportamentul lui dupa 2 zile de convietuit in aceiasi casa !

Nu-i place sa se manifeste afectuos in public ,in schimb intre 4 pereti e timid (chiar m-am socat cum poate fi o pers aparent "cu garda sus tot timpul" atat de timid ), tandru , zambaret, glumet,se alinta k un copil mic ... zau asa !

La SUBSCRIU ! ... totusi putin parca inhibat ... oare de ce?
Ii place sa lase senzatia ca tu domini, dar de fapt el domina ... asa m-ai in umbra. Nu m-a deranjat,dimpotriva !

Nu m-a lasat sa gatesc , a preferat sa mancam prin alte parti,decat sa stau eu in bucatarie.

Intr-o singura fraza : imi place k om, imi place tot la el !

Ca s-o zic pe sleau, respectiva pers este dintr-un alt oras ,acum venind in vizita la mine ... noi ne cunoastem de ceva ani, insa chiar si asa cu simpatie si atractie reciproca nici unul nu a facut nimik. Dupa o revedere anul acesta in septembrie,a decis sa vina sa ma vada ... nu mai zic ca eu i-am schimbat data de 3 ori,fara nici un comentariu din partea lui. A venit, a ramas la mine (eu stand singura), am stat bot in bot 2 seri la rand in restul zilei el aranjandu-si intalniri in oras cu colaboratori lui pe motiv ca eu lucram si nu ma puteam ocupa de el.

Nu stiu ... a fost bine, a fost frumos ... la despartire nu ma asteptam la nici o reactie din partea lui,stiind ca nu ii place sa manifeste in public (=masina) si mi-am zis "asta e, cobor si gata", insa m-a surprins ..."hai sa te pupacesc (n-a fost pupic amicesc,a fost un sarut tandru)" ... m-am lasat "pupacita" i-am urat drum bun si i-am zis "vorbim".Nu l-am sunat in ziua aceea ,nici in urmatoarea ...nu-mi place sa fiu sufocata cu telefoanele si la randu-mi nu o fac,insa poate mi-ar fi placut sa ma fi sunat el ...dar n-a facut-o. Nu-mi fac probleme ... daca nu va iesii nimic,eu nu am regrete.
Vreau sa vad reactia lui si mi-am zis sa-i las intaietate in cazul acesta.

Voi dragelor, ce puteti sa-mi spuneti ?!
Adik , cum tb cucerit un scorpion dupa prima faza ?! Gabii - chiar te rog,tu barbat fiind
Ce tb sa fac si ce nu ar tb sa fac !? (ma intereseaza parerile voastre si zic sincer, am sa le iau in calcul - pe langa intuitia mea)

Waiting ... still waiting

Menna

"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."

Mergi la inceput

Menna,
incerc sa iti raspund eu, desi poate nu toti Scorpionii sunt la fel: el are nevoie de o oarecare siguranta in ceea ce te priveste ca sa se implice. Nu sa i te oferi pe tava, dar sa te arati interesata. Daca nu poate intui ce vrei tu de la el, va fi rece si distant pana ii dai un "ceva" din care sa traga o concluzie. O sa iti povestesc pe scurt cum ne-am cunoscut noi si cum a demarat relatia noastra, ca sa iti dai mai bine seama.
Ne-am cunoscut la o nunta. El= varul miresei; eu= prietena cu familia miresei. Ne-am nimerit la aceeasi masa unde eu cunoasteam pe toata lumea , el nu prea avea "texte" cu nimeni....nici eu, de altfel, pt ca nu prea agream persoanele respective...Dupa vreo ora-2 in care a tacut ca un peste si nu vb cu nimeni, parea ca se plictiseste groaznic si ca ii e sila de tot....s-a nimerit sa intre in vorba pe un subiect oarecare si asa am intrat in vorba..si nu ne-am mai oprit din duo-ul nostru pana la sfarsitul petrecerii. Asta era sambata seara. Am schimbat numere de telefon si adrese de email. A doua zi...ciorba de potroace. M-am dus si eu, cu toate ca mi-era frica sa nu interpreteze ca sunt "prada usora"..dar nu am putut rezista tentatiei. A fost foarte distant si rece, daca am schimbat 2 vorbe...credeam chiar ca nu il interesez deloc...cu toate ca ma cam fixa cu privirea si la un moment dat s=a mutat langa mine la masa...dar nu prea am vorbit. Am plecat cam dezamagita in seara aia.(Nu ii place sa se manifeste in public....si acolo era prea multa lume care deja avea antenele scoase sa ne studieze).
A doua zi-luni....stateam ca pe ace...tot asteptam sa sune...nimic...n-am avut curaj sa il sun eu...mai ales ca stiam ca e la servici si poate e ocupat. Dar n-am vrut nici sa ratez ocazia din lasitate, pentru ca atractia era prea mare. Asa ca mi-am luat inima in dinti si i-am scris un mail scurt "Buna, ce mai faci? Poate ne auzim la telefon." rezultatul? M-a sunat in ziua aia si mi-a zis ca ii pare rau ca a citit mailul tarziu, ca a fost toata ziua pe teren, dar ca a fost extrem de placut surprins si ca abia asteapta sa ne vedem. Ne-am intalnit a doua zi. Conversatia cam rigida...mi se parea ca pune niste intrebari doar pt ca nu are ce intreba altceva...ba il mai suna si fosta ....eram total buimacita..dar si total sedusa. In fine...la a 3 a intalnire...in drum spre casa, seara tarziu, in masina....ma ia ca din oala cu urmatorul subiect: " uite, nu vreau sa te sperii, dar eu am trecut prin multe si nu mai vreau sa pierd timpul cu ceva ce nu merita asa ca o sa te intreb direct: tu vrei ceva serios sau doar sa iesim, sa ne mergem la un film si atat? ca eu nu mai vreau relatii din astea, eu vraeu ceva serios". Am ramas blocata, mai ales ca eu eram teoretic cu altcineva care locuia in strainatate (el stia asta, i-am spus de la bun inceput) asa ca intr-un minut a trebuit sa ma hotarasc (lucru greu, pt ca eu sunt zodia Pesti, ezitanta de felul meu) si mi-am dat seama ca legatura dintre noi e prea puternica ca sa nu incerc o relatie cu omul asta...asa ca i-am spus ca vreau ceva serios dar nu pot sa ii promit c-o sa si iasa ceva, ci doar ca eu o sa ma implic total si daca e sa fie, o sa fie, daca nu, nu. A doua zi m-am despartit de cel din Germania(desi mi-a fost greu, ca inca mai tineam la el destul de mult)...in ianuarie 2006 facem 2 ani de cand suntem impreuna (si au trecut ca si cum ar fi fost 2 zile) si pe 1 septembrie anul asta am avut nunta. Nu regret nimic, chiar sunt fericita ca odata in viata mi-am ascultat instinctele si am riscat, poate. Atat doar ca barbatii Scorpioni sunt destul de dificili si daca nu esti o fire calma si toleranta vei avea mult de furca cu el...in rest...cred ca sunt cea mai buna alegere.
Iti doresc multa bafta si sper ca te-am ajutat putin.
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Multumesc Iepumic

Hai sa-ti mai dezvalui cate ceva despre "noi".Ne stim de aproape 6 ani, eu intr-un capat al tarii, el in celalalt capat. Ne-am cunoscut datorita faptul ca firmele la care lucram, colaborau intre ele. El avand delegatii prin tara,trecea periodic pe la noi.Ne placeam reciproc.Mi-am zis ,in ciuda faptului ca exista acea atractie reciproca,ca n-am sa merg mai departe, ramand doar la un flirt nevinovat si la intepaturi verbale care erau si sunt pe placul amandurora .Au trecut anii intre timp,el a avansat in functie iar locul lui a fost luat de alte pers , insa tot timpul cand veneau la firma noastra intrebau de mine ... stiau de la el.Intr-o discutie ulterioara l-am intrebat de unde atata interes din partea acelor agenti, la care mi-a rasp ca le-a povestit ca "exista o pers (respectiv eu) cu care a colaborat f bine si sunt usor de recunoscut pt ca arat bine". Am abandonat subiectul si mi-am continuat viata ... acum 2-3 ani, a venit dinnou in orasul meu si mi-a cerut ,daca doresc,sa-i tin companie in wk cel va petrece aici.Am rasp f sigura pe mine "ok,oare ce se poate intampla daca dorm in aceiasi camera cu tine ?!nimic." Asa ca am ramas si am dormit efectiv ,fara sa-mi pese de cum si-ar fi imaginat el ca vor decurge lucrurile.Acel wk ,de fapt fuse doar o zi, pt ca imediat a doua zi s-a luat si a plecat.Eu am plecat de la firma prin intermediul careia am ajuns sa-l cunosc.Intamplator dupa luni bune am obs ca am ID-ul lui in agenda si mi-am zis sa-l salut.Am facut-o si asa am reluat conversatia.Fara nici un apropos la ce a fost in trecut, am reusit sa purtam conv normale.
Dupa o vizita a mea in orasul lui (eu fiind in interes de servici) unde ne-am intalnit pt cateva minute, am ramas intelesi ca ne mai vedem/vorbim. M-a chemat sa merg cu el la munte, am refuzat.M-a chemat la mare,am refuzat. Mi-a zis ca vine la mine l-am amanat de 3 ori cu data de sosire.N-a comentat nimic,doar imi mai arunca cate'o pastila cum ca eu nu vreau sa-mi fac timp de el si ca-l joc cum vreau eu.I-am explicat ca aveam motive intemeiate pt care am fost nevoita sa aman de fiecare data, insa acum am putut si daca vrea si poate, sa vina acum cand as avea timp si pt el.Stabilisem o data anume, k peste o zi sa o amane el,Mi-am zis "na, acum n-am cum sa comentez ceva, ca deh ...eu am facut-o de 3 ori".
Finalmente am ajuns si la ziua cu pricina ...ne-am intalnit,a decis sa ramana la mine 2 zile.Totul a fost minunat.
Mi-am zis - ok, ne stim de atata timp, el fara implicatii ,eu de asemenea ... de ce ,nu?! avem o varsta care ne permite si ce ar fi sa nu ne mai ascundem dupa degete si sa fim maturi din toate punctele de vedere-. Zis si facut! M-a surprins timiditatea lui,sincer... insa n-am comentat nimic.Mai ca nu am sarit eu pe el,desii dorinta era din partea amandurora.In fine... a doua zi dimineata (apropos ca data trecuta cand am dormit in aceiasi incapere ,vizita lui s-a redus la o zi) eram pregatita psihic ca n-ar fi exclus sa dea bir cu fugitii imediat ce si-a atins scopul (la o adik, daca acesta ar fi fost el) ...insa nu a fost asa. A mai ramas cu mine inca o zi,asa cum ne propusesem si a fost mai mult decat frumos.Ne-am alintat si ne-am comportat necenzurat ,exact k un cuplu. El foarte vesel,glumet si pus pe shotii tot timpul ... se juca chiar cu nervii mei, aruncandu-mi intepaturi verbale, insa am ramas f calma, lucru cel amuza teribil.
Am descoperit o gramada de lucruri comune, de la muzica, stil de viata,tabieturi,etc
Nu stiu ... a fost frumos si neasteptat de bine. Nu stiu ce va urma acum, insa eu nu vreau sa fac pasul de al suna . De ce? Pt ca nu o faceam nici inainte de intalnirea noastra si ar fi chiar curios (sa zic asa) acum dintr-odata sa ma manifest atat de atenta si dragastoasa. Oricum nu credea nimic din ce-i spuneam frumos sau cel putin tot timpul avea contra replicilor mele.

Sa vedem ce va fi ...

WOW ...m-am lungit nu gluma. Acum ca am dat povestea in mare, astept sa-mi spuneti parerile voastre.

Menna

"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."

Mergi la inceput