Barbatii Scorpioni ?!
Raspunsuri - Pagina 2
monagan spune:
Si eu am un scorpion langa mine si il suport de 16 ani. Nu-mi vine sa cred cand citesc aici la unele, ca scorpionii sint calmi, tacuti, timizi.
Pai al meu scorpion e exact opusul:
-irascibil,
-vorbaret ca nu ai loc de el,
-nervos mai tot timpul,
-inteapa verbal cat poate,
-nu are rabdare,
-e repezit,
Ce sa va mai spun. Noroc cu mine ca sint RAC si-l tolerez. Ah am uitat, noi divortam tot la 3 zile.
MG
ellaalba spune:
hi hi hi
nimini nu spune nik de sex?
auzii ca astia - scorpionii - sunt extrem de virili!
E adevarat?
Babisa spune:
Si al meu este scorpion...din punct de vedere sexual...hummm ai sa cunosti cu adevarat ce inseamna sa ajungi in culmea extazului
subscriu si eu la mai multe
-gelosi dar nu o arata...m-am jucat volei la mare cu niste tipi si tipe...era ca un leu in cusca
-vorbeste putin
-foarte zgarcit la complimente
-tipicar,pretentios
-nu are rabdare sa duca un lucru la capat
-dominant
-timid dar are o mare incredere in el
-misterios
-infidel...dar fidel daca meriti
-familist
-daca iti zice ca esti frumoasa...chiar asata crede...nu face complimente gratuite...si nu evita sa iti spuna in fata daca are o parere proasta despre tine
-cu bun simt
-nu ii place sa fi o prada usoara(ii place sa simta ca te-a cucerit)...dar nici sa il lalai aiurea si fara farmec
- iubeste sa i se faca complimente
-ii plac victimele
-ii place sa fiimisterioasa si sa deschiszi subiecte interesante (credinta,sf,curiozitati,minuni)
- nu sunt mincinosi ...dar daca mint,o fac foarte bine si comvingator
Daca mai imi vone ceva in minte,iti spun
Bafta
ankalaura spune:
Mey GOGO, ca sa raspunzi curiozitatii unora la treaba cu sexu'... de ce nu le zici si ce-a urmat dupa treaba cu voley-ul pe plaja, a?
Ca dansu ca' leul in cusca o fi fost... si tot ca fiara cred ca dupa.... Am dreptate?
Adica pot sa comentez vast in urmatorul fel: WOW!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
Menna spune:
quote:
Originally posted by monagan
Si eu am un scorpion langa mine si il suport de 16 ani. Nu-mi vine sa cred cand citesc aici la unele, ca scorpionii sint calmi, tacuti, timizi.
Pai al meu scorpion e exact opusul:
-irascibil,
-vorbaret ca nu ai loc de el,
-nervos mai tot timpul,
-inteapa verbal cat poate,
-nu are rabdare,
-e repezit,
Ce sa va mai spun. Noroc cu mine ca sint RAC si-l tolerez. Ah am uitat, noi divortam tot la 3 zile.
MG
Mamaaaaaaaaa ... si eu mi' rac,iar pana acum cam asa decurge treaba intre noi ... am divorta noi, dar nu suntem luati ... in schimb cand ne ofticam, nu ne vb cateva ore ...apoi isi da dinnou drumul ...de fiecare data ,tot el ...yeahhh
Sincer ...pana acum sunt incantata si amuzata .
Menna
"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."
ILUCAE spune:
Subscriu si eu .Sotul meu este scorpion si este exact cum l-au descris cele mai multe fet mai sus , de exemplu : misterios , gelos dar nu o arata , timid dar sigur pe el , scump la vorba,cateodata i trag vorba cu clestele,foarte bun,foarte incapatanat,familist ..... ar mai fi, dar prea multe strica!
Apropo eu sunt in zodia gemeni , si contrar tutror zodiacelor ,aproape toate , ca nu ne-an potrivii, ne potrivim de minune , ne intelegem din priviri si aproape gandim la fel , deci.....
ELENA si ALEXANDRA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
Anaomaria spune:
Salutare Si viitorul meu sot este scorpion, dar mi-a schimbat total parerea pe care o aveam despre aceasta zodie. Nu stiu daca va ramane asa sau nu mai tarziu, dar acum este foarte rabdator si cald si vorbaret Mi se pare o persoana minunata, desi e cam aiurit, dar incerc sa-l educ la acest capitol. Este gelos si pe mine ma amuza treaba asta. E foarte pasional in tot ceea ce face. Nu e cel mai harnic de pe pamant, in sensul ca nu are initiativa in acesta directie, dar daca ii dau directive, le indeplineste Ii plac lucrurile de calitate si e dispus sa dea mai multi bani pentru ceva bun.Intr-un cuvant, nu stiu daca toti, dar al meu scorpion e minunat
Ah, o descriere "stiintifica" si apropiata de realitate a acestei zodii am gasit pe www.esoterism.ro
Je ne regrette rien.
Anaomaria spune:
quote:
Originally posted by ILUCAE
Subscriu si eu .Sotul meu este scorpion si este exact cum l-au descris cele mai multe fet mai sus , de exemplu : misterios , gelos dar nu o arata , timid dar sigur pe el , scump la vorba,cateodata i trag vorba cu clestele,foarte bun,foarte incapatanat,familist ..... ar mai fi, dar prea multe strica!
Apropo eu sunt in zodia gemeni , si contrar tutror zodiacelor ,aproape toate , ca nu ne-an potrivii, ne potrivim de minune , ne intelegem din priviri si aproape gandim la fel , deci.....
ELENA si ALEXANDRA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
Si eu sunt gemeni si ne intelegem minunat, dar pe langa toate zodiacele in care scrie ca nu ne potrivim, am gasit unul in care scrie ca suntem "o echipa de invingatori"
Je ne regrette rien.
ankalaura spune:
Ana - chestia asta cu educarea faptului ca este un aiurit.... N-o sa iti iasaaaa... TOATA viata n-o sa-ti iasa sa-l educi, da' daca totusi iti va iesi, spune-ne si noua cum!
Ia-o ca pe un lucru bun! Aiurit cum este, va ramane mereu cel calm in familie, si tu, cea nervoasa si grabita de langa el, vei putea profita din plin, ca nu se va enerva niciodata! decat daca saari tu calul, fireste Si este normal ca tu sa fii cea grabita, preocupata, nervoasa intr-un final, din moment ce el este un aiurit si tu ajungi sa te ocupi de toate.... Da-i insa directive, ca face cam tot ce ii spui...
Asa ca barbatul scorpion nu va sti niicodata cand trebuie sa plateasca rata la masina, sau cand trebuie sa citeasca apometrele.. Chiar daca tu ii spui luna de luna! Si tare te va mai tenta sa nu zici odata nimic, sa vezi, cat timp va trece pana se va trezi?
Raspunsul e acelasi - NICIODATA!
DAR daca ii spui in treacat.. "Ce-as mai manca niste ghiudem" il va scoate urgent din pamant din iarba verde... PENTRU TINE! Si inca un lucru: SCORPIONUL FACE CELE MAI FRUMOASE SI CELE MAI SURPRINZATOARE CADOURI DIN LUME! Nu ia cele mai grozave flori, dar nu-i nimic
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
mihaela_s spune:
Noa ca sa vezi! Al meu scorpion plateste el aproape toate facturile din casa, habar n-am eu cand si cat plateste. Spun aproape, pentru ca eu platesc sau ii spun lui sa plateasca ratele care sunt pe numele meu...acolo cica nu "se baga"
Ei, e putin aiurit, dar in general ma pot baza pe el...si e un om cu picioarele pe pamant. Adica nu spune ca poate, daca nu poate face un lucru, iar daca a spus ceva atunci stiu sigur ca asa va fi. Si asta imi place la nebunie!
Ei, eu sunt berbec si avem aceleasi "prognosticuri" de incompatibilitate, dar uite ca merge! Si inca foarte bine.
Aaaa da, la cadouri subscriu! E super!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!