Barbatii Scorpioni ?!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Menna, nu se stie niciodata, dar sa nu lasi garda jos (deocamdata)
Inima ta ce spune?

MG

Mergi la inceput

Salutare sotii de scorpioni!!! pe unde-mi sinteti????Ce s-a intamplat????
Al meu scorpion a fost tare tacut zilele astea nu stiu ce s-a intamplat cu el, dar cred ca-mi place mai mult asa.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Buna sotii de scorpioni !

Buna Monagan

Ca sa-ti raspuns, inima imi spune (tinand cont de experienta nu tocmai placuta din ultima perioada) "STAI si ANALIZEAZA BINE!" lucrul pe care-l si fac. Nu imipermit sa ma implic si emotional la intensitate maxima,ci doar la una medie, care sa ma doara f tare la o adik (scuza-mi gandirea,nu pesimista ,ci realista)
Pana una alta eu merg in wk viitor la munte cu dansul si cu prietenii lui. Dupa ce sapt trecuta am refuzat invitatia,fiind anuntata in ultimul moment,de aceasta data am fost anuntata din timp si am sa onorez invitatia ...
Cam atat despre mine si "al meu" scorpion

Pupici ,

Menna

"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samuela spune:

Oh Scorpion...e greu sa definesti dar vreau , spun ca unele raspunsuri au fost bune.Sotul meu e ambitionos , intelegent , stie cum si unde sa minte , vb prea mult , ii place sa cunosca multe, nu are rabdare, e tip coleric , ii place sa conduca ...ii fuge si ochi la o femeie frumoasa ...nu exista nici ozi sa nu spune cit un compliment , noroc ca il cunosc si ce vrea , si stiu cum sa raspund la toata.Nu stiu daca toti la fel ....Sint multe de spus , la sex ok deci mai trebuie studiati si mai mult.

Mergi la inceput

Doamne Samuela, cata dreptate ai.Vorba aceea ''Cainele care latra nu musca''...eu il las sa latre.
Menna, nu ai de ce sa-ti ceri scuze, e mai bine sa fim realisti decat pesimisti. ''Pesimistii mor repede''.
Mai, da oare ce am azi ca dau numai citate?????? O fi ceva virus luat de la ...scorpioni?????

MG

Mergi la inceput

Nu Monagan nu se trage de la scorpion asta ... e doar o alta latura a racusorilor (am vazut ca si tu esti tot racusor k mine ) cand sunt in toane bune ... stai sa ma vezi pe mine cand sunt la o ce rime si citate imi ies pe gura ...atunci mi le amintesc pe toate, de la bancuri,citate,teorii filosofice pana la vorbit in rime .

Menna

"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Si eu sunt capatuita cu un scorpion!
Am detestat zodia asta toata viata si o detest in continuare!
Nu zic ca nu are si parti bune, dar alea proaste...
Al meu are ascendent in Sagetator si multe caracteristici ale acestei zodii, motiv pentru care il si suport. Evident acestora se adauga si un simt al umorului foarte dezvoltat si super inteligenta. Altfel..nu stiu ce m-as fi facut
Totusi, oamenii nu sunt la fel si faptul ca o persoana e Scorpion sau altceva nu inseamna decat ca Soarele era in acea zodie in momentul nasterii sale. Inafara de soare sunt multe alte planete si conjuncturi care conteaza foarte mult asa ca...oamenii se deosebesc mult.
Daca vreti sa va verificati copatibilitatile, va recomand un site foarte bun unde va puteti face foarte multe horoscoape on line, free. Si portret, si compatibilitate parteneri si horoscop pentru copii...etc... trebuie sa stiti insa ora nasterii si localitatea.
Adresa este http://www.astro.com/

Mult succes si muuuulta rabdare cu scorpionii veninosi!

Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Cica am ascendent in Pesti ...clar,deci tot semn de apa. Departe nu ajung

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances. ."

Mergi la inceput

Hello, fetele cu scorpioni!!! Slaba miscarea aici. Ce faceti? Nu va lasa scorpionii in pace? Inaioana, am verificat la astro.comsi zice numai de bine la mine. Ha, ha, pacat ca nu toate se pot indeplini.

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Detin si eu una bucata scorpion acasa si nu pot sa-l caracterizez decat intr-un singur cuvant: FASCINANT. Intotdeauna se arata intr-o postura noua, nu stiu cum face ca pe mine m-a ametit de tot. Oricum, convietuirea cu un scorpion nu e usoara, trebuie sa stii sa lasi de la tine, dar si daca ajungi la conflicte nasoale, intotdeauna urmeaza partea la care se pricep ei cel mai bine (nu dati, asa scrie la zodie)si se compenseaza tot

Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos

Mergi la inceput