Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-78
Raspunsuri - Pagina 12
Kariris spune:
Salut fete frumoase!
Amely nu mai astept pana maine, iti spun LA MULTI ANI de azi pentru ca ma simt super nasol, cred ca am racit rau si maine nu o sa intru cu siguranta! Sa-ti dea Domnul tot ce iti doresti!
Simonette, mie mi se pare FSH-ul putin maricel la varsta ta. Nu stiu,...poate la asta s-o fi referit si Oana. Restul analizelor nu le-am studiat fff bine. Daca vrei sa faci menogon fa-ti si analize pt. tiroida: T3, T4, TSH obligatoriu, pt. ca daca ceva nu-i in regula nu ai voie menogon. Si o sa ma uit ce analize am facut eu in zilele 3, 14, 21 si o sa-ti scriu luni. si unul din efectele nashpa ale menogonului e hipercoagulabilitatea. Dar nu-i obligatoriu sa-l faci. Eu inca iau tromboass 1/zi de la fivul din iulie cu toate ca mi-a spus dr. sa intrerup, tocmai de frica sa nu dau in hipercoagulabilitate. O sa caut prospectul in engleza la menogon si o sa-ti scriu mai multe. Sper sa-l mai am. Daca nu gasim noi pe undeva.
Iti doresc un we mumos si dragastos!
Pupici la toate endometroasele!

catty spune:
AMELY, La Multi Ani si sa vina bebe curand.

Nu ma stresez deloc, sunt chiar ffffffffff relaxata si optimista, asta spre surprinderea mea.
INGERAS26A nu stiu cat ar trebui sa fie endometrul, dar mai asteapta o saptamana si daca nici atunci nu vine mai fa un test.
BUBULINA1 pana luna asta cand a intarziat cu vreo 5 zile Cm vine normal la 26-27 de zile.
M OANA iti tin pumnii pt maine. Nu stiu daca o sa te pot suna, dar ma gandesc mereu la toate endometristele.
DANA P vreo veste?

la toata lumea
catalina
diciu spune:
Amely...LA MULTI ANI!! pentru ziua ta...sa fii fericita...sanatoasa si cu bebe in curand...
Madana..da...pisicutza Trompetzica e destul de timida...dar e f blanda si lipicioasa
MOana...schimb de pupici..
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
piccaflor spune:
Amely iti urez si eu de pe acum La multi ani,sa fii sanatoasa si fericita si sa primesti in curind cel mai frumos cadou
...a,fac si un strudel cu mere si migdale
...pt ziua ta,bineinteles
...
Simonette
...cucuiul ma mai doare putin...merci ca te-ai gindit la mine
...
Onutza noi stim ca esti o luptatoare si ca nu vei abandona cimpul de batalie atit timp cit sint sanse sa invingi
...tin pumnii pt maine
Ingerash poate bebita e totusi acolo
...
Alexia sa auzim de rezultate pozitive
..
Cite un
pt fiecare fata
asi spune:
Amely La multi ani!si sa vina bebe curand!
Ingerasule daca endometru a crescut fata de ziua ovulatiei insemna ca e semn de bebe.Mai asteapta putin si fa un test desange sau urina.
Familia mea
Razvan
piccaflor spune:
Diciule ii urez finutei tale sa vina sanatoasa pe lume si sa va bucurati cu totii de ea...
ingeras26a spune:
Fetelor, sunteti niste scumpe! Oricum, in cazul in care este, intr-adevar bb si se ascunde (Doamne ajuta!) JUR ca va anunte pe voi primele, pt ca meritati! pentru tot suportul si pt toate incurajarile, pt toata prietenia aratata de-a lungul atator luni grele...
L-am sunat iar pe dr 
(mai devreme) si i-am spus ca TB dupa 5 min azi dim era de 37.1, deci regulamentar, la 15 min, probabil ca era si mai mare. A zis excelent, dupa care l-am intrebat: mai sper, sau sper degeaba? Exista vreo sansa, cat de mica? Si mi-a spus: sanse sunt, stai linistita!
Ingeras
simonette spune:
Vezi mai Amely? Cum am dat eu startul si toata lumea te felicita? IOou, oricum te mai urez si maine!!!
Lachione,iarta-ma, dar ce reprezinta acest FSH? Am vazut si io ca e spre limita superioara, dar nu mi-am facut pb. considerand ca daca n-o depaseste e OK! Nu stiu nene, pe mine ma depasesc chestiile astea! Bunica mea din partea mamei, a nascut 16 copilasi! N-a mai stiut de FSH, de estradiol sau de monitorizari! Noi, atata ne mai zgaim...ca mai mult de asta cred ca nu vin bbii! Hai ca ti-ai facut de lucru acu', mie sa-mi spui exact ce inseamna asta ca iou crap aicea!
Te pupic si astept...
Ingeras, abia astept sa vii cu bomba ca esti bortulica!!!!
Hai fetelor, ca pt. toate am 

asi spune:
FSH-ul marit insemna ca rezerva ta ovariana e pe sfarsite.Asta insemna ca ovarul mai are pe "stoc" foarte putine ovule.
Lachi scuza-ma ca m-am bagat ca musca in lapte!

Familia mea
Razvan
marrina spune:
Nu stiu daca va e de folos ce am gasit eu dar ...
FSH-ul mare determina recrutarea masiva a foliculilor dar lipsa selectiei foliculare pentru a atinge maturitatea ovulatorie. Nu neaparat ca rezerva e pe sfarsite. Eu asa inteleg