Fecioare DC(4)
Raspunsuri - Pagina 9
boeru spune:
Va doresc multa sanatate, fericire si fie ca aceste sarbatori sa va aduca multa bucurie, un an plin de multumiri si sa dea Dumnezeu sa ne bucuram de puiutii nostri, fie ei mai mari sau mai mici!
CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
helbi spune:
Ce fac fetele? Cum ati petrecut?
Bianca a fost joi la colindat, apoi vineri am facut sarmalute, iar seara a ramas la noi baietelul prietenei mele (nu a mai vrut sa doarma decat la noi). Sambata am ieist 2 ore in oras, apoi am fost la biserica, unde eu am ascultat un cor extraordinar, iar Bianca a adormit si ...........a dormit pana a doua zi cand.... a venit cu muuuuuuuuuuuuuuulte daruri!!!! Nu cred ca voi reusi sa le enumar pe toate, dar voi incerca: Baby Born + salopeta si costum de ski pt el; covoras muzical pe care se poate dansa si care are atasat un proiector, ca la discoteca, carti si casete cu povesti in germana si romana, hainute, jocuri si puzzleuri, lenjerie de pat,, alt bb care se misca, danseaza, canta..............si lista cred ca mai poate continua! Cred ca a fost cel mai frumos Craciun! Bianca a desfacut fericita vreo 2 ore fiecare cadou, apoi am plecat la biserica sa o impartasesc. Slujba a fost extraordinara, iar corul de la Teologia din Arad, venit special pt acest eveniment, a facut ca totul sa fie si mai frumos! Apoi, am mers la niste prieteni la masa, iar pe seara au mai venit si altii si vreo 2 ore am cantat colinde romanesti si nemtesti (am avut si aconpaniament de orga). Prietena mea, venita din tara pt sarbatori imi spunea aseara pe drum, ca asta a fost cel mai "romanesc" Craciun pe care l-a petrecut vreodata!
Si eu am primit cadouri frumoase, dar cred ca cel mai important este ca m-am simtit bine alaturi de cei cu care am fost in ziua de craciun.
Azi, luni, am dorimit mai mult, asa ca acum (e marti deja) stau pe net si nu am somn, desi la mine e ora 2 noaptea
De Revelion o sa ne adunam la mine si speram sa petrecem cel putin la fel de frumos ca si de Craciun!
helbi spune:
Mai......ce-i linistea asta pe-aci???? Va pregatiti de revelion???
Si noi.....am facut ceva pregatiri acum, maine mai am un pic de facut ordine prin casa si pot sa vina musafirii
si sa inceapa petrecerea
Zilele astea am tot umblat prin oras cu prietena mea, iar ieri am fost iesiti i n grup in 2 orase pe langa Frankfurt! A fost dragut!
Avem zapada, nu multa dar suficienta pt un revelion frumos!
Va doresc un an nou fericit si petrecere frumoasa!
La multi ani!
helbi spune:
La multi ani si fie ca tot ce va doriti, sa vi se implineasca anul acesta! Multa sanatate si bucurii!
Cum ati petrecut de revelion?
Noi am avut musafiri, am fost 8 adulti si 3 copii.
Bianca a avut parte de prezenta a doi baietei: prietenul ei de aici si un baietel din RO. A "reusit" sa-l faca gelos pe prietenul ei, acordand (ca o gazda buna ce a fost) mai multa atentie noului venit, cu care s-a jucat pana spre 4 dimineata!
Cu o seara inainte m-a ajutat la ornat de salate. O sa pun cateva poze sa vedeti si voi o salata de beuf ornata de Bianca si prietena mea, dupa ce am "modelat-o" eu (salata, nu prietena).
Nu am fost pe Main la artificii, dar au "tras" baietii pe strada cu rachete, iar copii au aprins artificii mici, si tot frumos a fost!
Acum, ne pregatim pt aniversarea a 6 anisori ai Biancai. Desi ziua ei e pe 4, o sa o serbam pe 6 (mai lasam putin oamenii sa-si revina din "mahmureala" - vorba vine, ca nu s-a baut mai deloc)
adameasca spune:
La multi ani! sa fim sanatosi, sa avem un an mai bun, cu multe realizari!
Noi am avut niste sarbatori tare frumoase, am petrecut cu familia, cu prietenii, ne-am bucurat de moshu', de bradutz, de toate.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
roxana1974 spune:
fetelor!! Sa traitzi LMA!
Fecioarele conduc!
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
boeru spune:
Buna fetelor! si La multi Ani! Fericiti si sanatosi!
Eu am cam absentat caci fusei libera si nici nu am pus mana pe calculator decat ca sa-i deschid jocul copilului!
A primit de Mos Craciun de la mine de la servici un joc Comfy se cheama cu o tastatura speciala care are si Cd-uri si nici nu se trezeste bine ca vrea Comfy. E foarte educativ si stie aproape tot din nivelul pana la 3 ani!
Ce sa va zic, am petrecut de minune, nu am plecat nicaieri, dar in fiecare zi am avut musafiri. In ajunul Craciunului au fost socrii, am facut o masa mare cu de toate, Mos Craciun a fost generos cu noi toti, dar mai ales cu Raducu! A primit multe masinute, unele de desfac si se refac, cu suruburi - dezastru e prin casa numai suruburi de plastic, piulite, etc.. A mai primit o trusa de scule cu centura - de-aia de tamplar si seara cand sa-l culc urla: "....culele mele, vleau ....culele"
In rest dulciuri - dar le-am mancat noi ca pe el nu-l pasioneaza. De mancat am mancat ca niste porcusori, cred ca m-am ingrasat (naspa!)de Revelion am petrecut cu nasii nostrii (sunt de-o varsta cu noi) cu copilul lor, cu catelul lor si cu pisicile noastre. O sa pun si poze cand am timp, am avut un brad suuper! Raducu n-a atentat la el deloc, dar oricum nu am pus globuri si instalatie dacat mai sus unde nu ajunge.
Din pacate a inceput servicul, e plictisitor si vreau acasa! Mai ales ca al meu are liber pana pe 9 Ian. si stau amandoi baietii acasa! Vreau si eu cu ei.
Noi am inceput cu povestile, nu se culca pana nu ii spun povesti.
Stiti ca spuneam ca nu face la olita! Nici acum nu face dar am avansat isi da pantalonasii si pampers-ul jos (i-am luat din aia up & go) si se aseaza pe olita. Inca nu face dar cred ca nu mai dureaza mult. Oricum printre povesti i-am strecurat si una inventata de mine cu un baietel care nu era cuminte (ceea ce nu e departe de adevar ca a devenit un fitzos) si nu facea la olita si s-au suparat jucariile pe el si au plecat in Tara Jucariilor. Iar baietelul pleaca in calatorie si se intalneste pe rand cu jucariile preferate, cu olita, etc..si le cere scuze. Cert e ca a avut efect si acum se joaca frumos cu ele plus faza ca sta pe olita... Daca ii plac asa mult povestile macar sa fie educative ca alea cu Scufita rosie si Capra cu trei iezi mi se par de-a dreptul sangeroase...ce-or fi gandit autorii? I-am spus Capra cu trei iezi si s-a speriat zicea ca daca nu e cuminte il mananca lupul. Si nu i-o mai spun decat ii cant cantecelul ca-i place.
Hai ca m-am intins, mai povestesc si maine!
Helby, vad ca ai muncit singurica pe aici! Ma uit la poze acum!
Va pupicesc!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
helbi spune:
Am intrat numai sa va salut, caci nu am prea mult timp pana pe WE. Azi mandra mea face 6 anisori si de azi pana pe WE o tinem in petreceri sau pregatiri.......Petrecerea cea mare va fi vineri, dar asa in familie serbam si acum. O sa revin dupa ce terminam.
Va pup si eu
boeru spune:
La multi ani! Bianca!
helby sa-ti traiasca fetita, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa, sa aiba o viata fericita si sa va bucurati de ea!
Multi pupici pe obrajori!
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
devylla spune:
La multi ani 2006!
La multi ani Bianca!
Helbi sa te bucure fetita ta,sa iti aduca mereu un zambet pe buze!Si sa o fereasca Dumnezeu pe cat posibil de necazuri si rele.Felicitari!
Florina dar ati petrecut nu gluma deabia astept pozici sa vedem si bradutul.
Cand am timp am sa pun si eu niste poze,si de la ziua nepoteiilor.
A fost foarte frumos,nu am apucat sa povestesc mai nimika...am fost foarte ocupata,plecata mai tot timpul...de Craciun am fost noi doi singurei porumbei.De anul nou am fost la bunica lui unde s-a adunat toata familia(foarte obositor) e o familie mai formala si tre sa ai grija ce zici si cum zici...deci va da-ti seama ce mai distractie pe capul meu.Dar ma bucur ca am fost cu El si asta a fost foarte frumos.
Si cu noi Mosul a fost darnic...si eu m-am ingrasat f mult...da lasa ca slabim noi.
Na va pup si mai povestim noi.
Pupci!
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina